Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:12 | May 7, 2019

min vecka i bilder – Shopify-frukost, Valborg på landet och Swedish House Maffia

God morgon mina solstrålar! Dags att kika tillbaka på veckan som har gått och vi börjar i måndags, den enda bilden jag har i min mobil från förra måndagen är den här toalett-selfien, hehe. Vi jobbade i alla fall på kontoret halva dagen och halva dagen packade vi ordrar.

I tisdags startade jag min dag med frukost på Tictails gamla kontor som numer är Shopify’s Sverige-kontor. Shopify köpte ju Tictail för ett tag sedan…

…och rummet var fullt av andra e-handlare som har sin webbsida hos Shopify.

Jag åt en overnight oats och lyckades spilla ut halva min kaffe över baksidan av deras vita soffa när jag skulle sätta mig ner, haha. Så typiskt men nu har jag i alla fall satt mitt avtryck på Shopify-kontoret och jag hoppas att de vet vad Vanish är!

Vi fick lyssna till lite olika start ups som har gjort sin resa med Shopify som grundplattform och de kommer anordna fler seminarier och workshops i Stockholm framöver. Min plan är att gå på allt jag kan för jag lärde mig så mycket på bara 1,5 timme och det är alltid lika roligt att träffa likasinnade.

Efter en riktigt inspirerande morgon skuttade jag vidare till kontoret…

…och gjorde ett kort stopp på Bunches nedanför kontoret.

I tisdags var det nämligen Mashas sista dag, vi hade avslutningsmiddag och gav presenter innan påsk men jag ville köpa blommor och skriva ett kort och återigen tacka för allt hon har gjort. Jag kommer sakna henne så mycket!

Vi åt lunch tillsammans och pratade om framtiden, vi båda två drömmer om att jag så småningom ska kunna anställa henne för vi har trivts så otroligt bra med att jobba tillsammans. Tills dess kommer hon göra mindre projekt för oss där hon jobbar timvis.

Mattias var krasslig så vi ställde in alla våra Valborgsplaner, det kändes ganska ok för det var riktigt kallt väder och regnade om vartannat.

När vi kom ut till landet på kvällen kikade däremot solen fram…

…och vi lagade finmiddag till pappa. Hur mysigt att jag kunde gå och hämta rosmarin till köttet i vårt trädgårdsland?

Pappa var supernöjd…

…jag också, Mattias är så duktig på att laga mat. Efter middagen mådde han däremot så dåligt så han fick gå och lägga sig med hög feber. Jag och pappa slappade framför en film och gick och la oss tidigt vi också.

När vi vaknade i onsdags hade vädret slagit om igen…

…det ösregnade ute så vi höll oss inomhus och mös istället. Jag tränade en timme, jobbade lite och sedan såg jag senaste avsnittet av Game of Thrones, hur bra?

När det regnar ute så kan man dra undan luckorna på växthuset så vattnar det sig självt, så bra.

Och växterna trivs bra trots ett par lite kyligare nätter, vi har nämligen täckt över växthuset under natten så att värmen ska stanna kvar där inne.

Under eftermiddagen sprack det upp så jag och Charlie gick ner till stora gräsmattan och lekte sök och njöt av solen en stund.

I torsdags morse var det dags för mig att åka in till stan igen, Mattias var fortfarande sjuk så världens bästa papps skjutsade mig in.

Vi var lite tidiga så vi tog en kaffe på ett mysigt litet konditori på Storgatan. Så här ser pappa ut på nio av tio bilder jag tar av honom. Han gör alltid någon konstig min och skärper till sig först när jag ber honom att göra det, haha.

Efter vår kaffe kilade jag runt hörnet och hem till Michaela som hade bjudit hem till frukostevent tillsammans med Nivea.

Vi åt världens godaste frukost med acaibowl, avokadosmörgås, frukt och bär med kokosgrädde från bästa Pom & Flora.

Säg hej till den här sötisen, haha! Det är Dani och Babaks lilla Vienna. Jag brukar alltid skoja och säga att jag bara är tillsammans med Mattias för att jag vill ha en sån här bebis i framtiden, med tjockt, mörkt hår och stora, bruna ögon.

Regnet öste ner i torsdags också så jag och Matilda bestämde oss för att jobba hemifrån. Så härligt och man måste göra det bästa av de där gråa och trista dagarna. Vi packade ordrar…

…beställde hem lunch från Pom & Flora, haha, det var så gott till frukost så jag ville ha mer…

…och så inventerade vi. Vad tycker ni om min arbetsställning förresten? Väldigt ergonomisk eller hur? Jag älskar att sitta på golvet som ni vet.

I fredags började jag dagen med frukost i bistron på No18 och mötte upp Klara. Vi gick genom dagen att göra och jag kämpade vidare med vårt Facebook-problem.

Efter lunchen kilade jag iväg till frisören och blev fin i håret…

…och när jag kom hem på eftermiddagen och skulle packa ordrar hoppade jag i mitt mjukis-set från Adidas.

Jag tog en promenad bort till posten med alla paket och på vägen tillbaka gick jag förbi en inredningsbutik på Regeringsgatan och fick syn på den här vackra avdelaren. Jag skulle vilja hitta en liknande att ha utomhus på vår terrass på landet. Så fint!

Jag jobbade sent i fredagskväll innan jag hoppade i säng och steg upp tidigt i lördags och fortsatte i sällskap av en skål gröt…

…vid tretiden bytte jag om och gjorde mig redo för en båttur och konsert.

Det var Stina, Kristian, Felicia och Johan som hade bjudit in till en riktig heldag…

…som började med en båttur genom Skärgården.

Bl.a. de här två damerna och deras familjer ska vi åka till Frankrike med i sommar. Vi har hyrt ett jättefint hus utanför St Tropez där vi ska hänga under en hel vecka, äta goda middagar och så smed vi tjejer lite planer. Alla paren har ju barn förutom vi men vi kommer dela upp oss lite så att tjejerna kör en utgång och killarna en sedan kommer vi hitta på en massa gemensamt de andra dagarna. Jag längtar!

Stockholm var kallt men visade sig från sin vackraste sida när båten puttrade tillbaka in till stan.

Innan vi skulle hoppa av båten och på bussen till arenan passade jag på att kissa och såg den här roliga skylten som jag hade missat vid mitt tidigare besök. Jag hoppas i alla fall att båten inte sjunker bara för att toaletten går sönder, haha!

Ett taggat gäng på väg till Swedish House Maffia-konserten!

Jag tog en bild med mina favoriter, Johan och Sophia. Jag är så glad att de två träffades för några år sedan och att de har gett mig världens finaste guddotter Juni. Sophia stod och iakttog mig och Johan under konserten och säger helt plötsligt “Ni är så jäkla söta, jag älskar er vänskap”. Då sa jag att jag älskar henne för att hon känner så för det är inte alltid som vi har haft det så lätt med våra respektive och det faktum att jag och Johan är i princip oskiljaktiga. Sophia är så jäkla lättsam, rolig och fantastisk att hänga med! Förhoppningsvis blir det inte bara en utan två resor tillsammans med de här två älsklingarna i sommar. De ska nämligen också med till Frankrike och så kikar vi på att åka en långhelg till Mykonos tillsammans!

Jag har läst så mycket olika om SHM-konserten och jag vet inte om jag är “easy to please” för jag tyckte det var riktigt bra, haha. Inledningen var så mäktig och de hade verkligen lagt riktigt mycket tryck på ljud, ljus, teknik osv. Jag har ju å andra sidan aldrig varit på deras konserter tidigare och de kanske var bättre förr men jag tyckte i alla fall att det var en riktigt häftig upplevelse. Efter konserten dansade vi bort några timmar på Wall innan jag hoppade in i en Uber…

…som tog mig ut till landet mitt i natten. För det finns ingenting bättre än att få vakna upp här!

Mattias mamma Anki hade kommit ut kvällen innan och ätit middag med Mattias och pappa så jag vaknade upp till inte bara en liten hårboll utan två, lyx! Mattias var fortfarande febrig så vi gjorde inte många knop i söndags.

Vi chillade mest runt i riktigt fula landet-kläder och när vi åkte till ICA kände jag mig så luffig så jag var tvungen att dokumentera det.

Två storlekar för stora jeans, en nopprig tröja som jag borde ha slängt för längesen och min keps som är alldeles dammig eftersom pappa har använt den när han jobbar i trädgården. Och mina Doritos i högsta hugg, haha, kontraster mina vänner, det är det livet går ut på!

Vi köpte precis allt vi var sugna på…

…och när vi kom hem igen kröp jag ner i sängen en stund och kollade Aladdin. Det är ju min bästa Disney-film genom tiderna så gissa om jag är laddad inför spelfilmen som har premiär i år.

På eftermiddagen tog jag och Charlie en lite promenad, lekte sök och gick runt i trädgården och njöt av alla vackra träd som står i full blom. Det finns inget ställe som gör mig lyckligare än det här stället!


9 kommentarer9 kommentarer om “min vecka i bilder – Shopify-frukost, Valborg på landet och Swedish House Maffia”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Linn, det här var det mysigaste inlägget på länge! <3

  Reply
 • Tack fina du, vad glad jag blir 🙂 Ha en härlig vecka! Kram <3

  Reply
 • Så härligt! Vart är toppen på första bilden från?

  Reply
 • Den kommer från &Other Stories, jag försökte hitta den på hemsidan nu men utan resultat. Kika dock i butik för ganska ofta har de plagg i butik som inte finns online och vice versa. Kram!

  Reply
 • Tack för att du bjuder på en sådan bild, lika vacker som alltid men härligt att se att
  Även du har kläder som passerat ”bäst-före-datum” i garderoben 😉

  Reply
 • Haha, om jag har! Jag får ofta favoritplagg som jag har på mig hela tiden tills de är så slitna så jag borde återvinna dem. Just den här tröjan älskar jag och har jätteofta på landet och kände att jag var tvungen att dokumentera hur det faktiskt kan se ut, haha. Jag ska bli bättre på det, jag lovar. Kram!

  Reply
 • Hej! Storgatans cafe är en av mina favoriter. De älskar hundar så Zico blir alltid bjuden på en köttbulle. Zlatan bor mittemot och när han är hemma brukar han äta frukost på caféet.
  De har tom ett foto uppsatt på honom i lokalen.
  Kul med ”min vecka i bilder”.
  Kram och voff

  Reply
 • Visst är där mysigt 🙂 Kram <3

  Reply
 • Åh, visst är där mysigt! Hade pappa vetat att Zlatan hänger där hade han nog suttit kvar hela dagen, haha. Kram fina du!

  Reply