Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:09 | May 2, 2019

vid den här tiden för två år sedan…

Ok, hjärtan!

Det är dags att kika tillbaka på den här tiden för två år sedan. Ni vet ju att tillbakablickar är ett av mina favoritinslag här i bloggen så jag är väldigt glad att ni uppskattar det så mycket också! Och för exakt två år sedan köpte Mattias en drönare och vi tog bilder av huset ovanifrån för första gången.

I början av maj var jag på en jättemysig lunch i Mood Gallerian signerad Valerie tillsammans med ett härligt gäng andra kvinnor!

Japp, jag var fortfarande blond och pappa kom upp på besök en helg under tiden som vi höll på att bygga poolen. Då låg isen fortfarande kvar i viken men sen försvann den snabbt…

…och vi la i båten. Jungfrufärden gick till vår favoritkrog Bullandö tillsammans med Mikaela och Jonathan.

Jag minns det här som en av de bästa helgerna på landet någonsin. Det var bara vi fyra, vi fick en liten försmak av sommaren den här helgen och hittade världens mysigaste grillplats ute på åkern vid ett stort vattendrag. Idag är där kohage men jag hoppas att de flyttar den om några år igen så att jag får grilla här någon gång igen, en riktig idyll!

Poolen blev klar och skulle fyllas för första gången, det kändes stort minns jag. Jag planterade en örtträdgård version mindre utanför köket…

…och tydligen har jag haft mina Louboutins som jag skrev om häromdagen i exakt två år, hehe, det känns som att jag har haft och älskat dem intensivt i minst tio år.

Jag gjorde ett kul samarbete med Zalando och ett annat samarbete med Samsung Pay.

Jag fick världens bästa present av Martin, en uppblåsbar enhörning som Cecilie fick äran att döpa och hans namn blev Frans. Frans var tyvärr självmordsbenägen och hoppade över poolkanten hela tiden så han finns tyvärr inte med oss längre. Jag undrar om det kanske blir en liten Frans Junior i sommar…

Jossan bjöd in till ett event tillsammans med Lee i en jättemysig vindsvåning på Söder!

Jag gjorde gurkmeja-shots för första och sista gången, hehe. Jag kan dricka det fortfarande (om jag får det serverat) men det var för jobbigt att göra för hur illa det smakade så det ger jag mig inte på igen! Jag sådde frön i mitt portabla växthus och det här var innan jag visste att rådjuren äter allt grönt som kommer i deras väg så det blev inga grönsaker den sommaren.

Jag och Mattias åkte till Malmö en helg och bodde på gamla Savoy…

…vi åt middag tillsammans med Rex och Sofia på Malmö Live och drog verkligen vinstlotten för en tjej i personalen kände till min blogg och placerade oss vid det bästa bordet. Så häftig upplevelse att äta middag med den här utsikten över hela Malmö och Öresund.

När jag kom hem hade mitt hjärta ett event tillsammans med Triwa där de hade hyrt världens mysigaste lilla båt som vi hoppade på nere vid Djurgårdsbron. Solen strålande, vi åt, skrattade, drack vin och njöt av världens bästa Stockholm. Helt klart ett av de mysigaste eventen jag har varit på!

Ett annat event jag aldrig glömmer är ett som Mira och Foodora bjöd in till där vi skulle flyga luftbalong. Vi trodde vi skulle stryka med både under starten och landningen och bilden längst ner till höger på Mira är en av de bästa jag har på henne, hahaha! Det var första gången jag flög luftballong så jag var jätteglad.

Vi köpte två nya fåtöljer till vår terrass utanför stora sovrummet men eftersom vi aldrig är där så fick de flytta upp till stora terrassen. De är alldeles för vackra för att gömmas undan!

Bästa Margaux bjöd in till ett event på Berns där vi fick binda vackra blomsterkransar och äta asiatiskt! Hjälp vad många event man gick på. Det är fortfarande ett jättekul sätt att göra samarbeten på tycker jag, även om det kanske är bra att det inte är flera stycken i veckan längre för det hade jag aldrig hunnit med nu.

Ok, det här var så ballt, när poolhuset var klart och skulle sättas på plats! Hela huset byggdes alltså i en fabrik och sedan levererades det på den bredaste lastbilen jag någonsin har sett och lyftes på plats av en gigantisk lyftkran. Så häftigt!

Jag var med på omslaget för Woman och en lång intervju inuti tidningen. Den ligger fortfarande här ute på landet någonstans.

Och vår första helg på landet med kontorsgänget! Det här är också topp tre bästa helgerna på landet någonsin, jag kan knappt förstå att det bara är två ynka år sedan. Vi bjöd ut Petra, Markus, Michaela, Damon, Daniel, Ida och Granen och de flesta av dem hade Mattias aldrig hängt ordentligt med tidigare. Under ett intensivt dygn, flera landet-helger därefter, ett par resor till Mykonos och ett bröllop senare så är de här guldkornen några av de personerna som vi räknar till våra absolut närmsta vänner. Fan vad jag älskar dem alltså!

En helg i mitten av juni skulle jag spela in ett samarbete tillsammans med Briska och Martin, Mikaela och Sofia hängde med ut till Fjäderholmarna där vi åt en magisk middag i solnedgången.

Och sen var det dags för vår andra midsommarfest på landet innan juni och den här tillbakablicken var slut!


6 kommentarer6 kommentarer om “vid den här tiden för två år sedan…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig tid! Kan du inte göra det här men ännu längre tillbaka? Typ fem år och tio år. Vore så kul att se, och distansen i tid ger möjlighet för intressanta nya iakttagelser om den tiden också :). Tänker något som “då tyckte jag det här var det coolaste man kunde göra, nu skulle jag aldrig sätta foten där igen” eller smink/kläder!

  Reply
 • Hej fina du! Åh, det hade varit så kul, jag vet däremot knappt var jag har bilderna från den tiden. Jag har ju flyttat bloggen två gånger och då gick mycket material förlorat i form av bilder så jag måste leta fram mina gamla hårddiskar och hoppas att de fortfarande fungerar. Det ska jag definitivt göra, kommer bli så kul att titta tillbaka, haha. Kram dina du och tack för inspirationen!

  Reply
 • Vad roligt att se tillbaka och reflektera över allt som hänt! Det vore också jättekul att se nya drönarbilder med poolen, poolhuset, nya örtträdgården med mera, alltså lite “before and after”. 🙂

  Mvh Maria

  Reply
 • Åh, bra idé, det är klart att vi ska ta nya bilder. Jag ska bara vänta tills alla träden slagit ut sen kommer det ett inlägg. Kram och tack för din kommentar!

  Reply
 • Vad hette företaget som byggde ert poolhus? Och hur tycker du att det är nu eftert två år, håller det samma kvalitet eller har du hittat några skavanker?

  Reply
 • Sommarnöjen heter företaget! Vi är supernöjda, sedan använder vi inte huset så ofta eftersom vi har många sovplatser i stora huset så gästerna bor nästan alltid med oss så länge vi inte är jättemånga. Så jag kan inte riktigt svara på hur det håller sig mot slitage än. Funderar ni på ett gästhus eller? Kram!

  Reply