Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:51 | April 29, 2019

vecka 18 – frukost hos Shopify, roliga möten och SHM-konsert

veckans planer

Hej måndag! Har ni haft en bra helg? Det har jag och ett inlägg med en massa bilder från London kommer så fort jag hunnit gå genom alla bilderna! Ny vecka och det är tredje veckan i rad nu med röd dag, hehe. Jag tycker det är ganska skönt för under de dagarna hinner jag jobba ikapp med min mailinkorg. Eftersom de flesta är lediga så kommer det inga nya mail och då hinner jag med så mycket mer utan att bli avbruten. Idag ska jag och tjejerna inventera, jag har inte hunnit gå genom allt men måste verkligen få det gjort idag och jag räknar med att det kommer ta ett tag innan jag har helt koll på vårt lager och vad vi behöver beställa mer av. Som med all produktion så är det fel på vissa produkter och vi är så noggranna. Det viktigaste när man är ett så nytt företag är ju att göra varenda kund nöjd och det känns det nästan som att vi har lyckats med till 100% hittills. Underbart!

I morgon ska jag på ett frukostseminarium hos Shopify, det är plattformen för organista.com och jag visste inte att de hade ett kontor i Sverige ens (det är ett jättestort kanadensiskt bolag) så det ska bli spännande. Direkt efter det har jag ett möte med en gammal vän som jobbar med sitt familjeföretag där de erbjuder helhetslösningar för hotell och spa-anläggningar. Både hon och hennes mamma älskar våra produkter, så roligt! På kvällen åker vi ut till landet och det känns väldigt lyxigt att få hänga där ute en dag mitt i veckan. Min torsdagsmorgon startar jag på bästa sätt hemma hos Michaela som har bjudit hem till frukost tillsammans med Nivea. Sen blir det jobb på kontoret hela dagen, samma sak på fredag bortsett från ett frisörbesök under lunchen. 

veckan bästa

På lördag ska vi på SHM-konserten och jag längtar så mycket! Det är våra vänner som har bjudit in ett stort gäng som och börjar med fördrink redan klockan fyra och klockan åtta ska vi befinna oss på arenan. Jag är så laddad och det här känns som sista gången man har chans att få uppleva Swedish House Maffia live. Senast jag festade till det lite var under min födelsedagshelg så jag är riktigt taggad! 

veckas sämsta

Pappa kommer antagligen styra kosan hemåt Skåne den här veckan och jag vill inte att han ska åka! Jag har vant mig vid att ha honom 45 minuters bilresa bort och vill helst att det ska förbli så permanent. Det har varit så mysigt att åka från stan på eftermiddagen och sen äta middag tillsammans på kvällen. Jag utövar min bästa övertalningsförmåga just nu för att få honom att stanna ett tag till, hehe, önska mig lycka till!

veckans låt

Jag smygstartar den här veckan med en ny favoritlåt! Vill ni komma i stämning inför Valborg eller helgen, då ska ni lyssna på den här låten. Inte alls för intensiv för en måndagsmorgon, bara riktigt skön men ändå festlig!

Ha en fin måndag så länge och kika in lite senare igen, då ska jag visa er ett nytt trädgårdsprojekt som jag har jobbat med på landet. Jag tror faktiskt att ni kommer älska det lika mycket som jag, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här