Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:04 | April 28, 2019

svar på kommentarer – saltad nota, bot mot pollenallergi och Facebook-konvertering

Fick hem packningskuberna häromdagen… heeeelt fantastiska! Tar ingen plats när de inte används, bra kvalite, snygga och praktiska storlekar! Bra jobbat Linn och Glad Påsk såklart också!

Alltså, det finns inte mycket som gör mig så lycklig som sån här feedback! Tack snälla du och vad glad jag blir att du gillar produkterna så mycket. Vi har redan haft många återköpande kunder, som har köpt ett par produkter till att börja med och sedan har de kommit tillbaka och lagt en stor beställning så det känns verkligen som ett tecken på att kvaliteten håller väldigt hög standard och att kunderna blir positivt överraskade. Kram på dig!

Hejsan! Vilket inspirerande inlägg och så snyggt arrangerat. Du gör verkligen produkterna rättvisa. Varifrån kommer den fina bh-n? Har du gjort några resor med din lille hund antingen inom eller utanför Sverige? Jag har bara rest med min lille yorkie med tåg i Sverige. Mottager gärna tips. Kanske till ett senare inlägg? Stort GRATTIS till framgången med Organista (bästa namnet)! Kramar från mig

Tack fina du, vad glad jag blir! Bh:n kommer från Understatement och finns på bl.a. Åhlens! Nej, Charlie har faktiskt aldrig varit utanför Sverige, hehe. Kanske att mamma hade med henne till Köpenhamn någon gång men jag vet faktiskt inte. Vi har alltid haft hundvakt hemma när vi har rest, pappa älskar ju att ha henne och Mattias mamma Anki också. Ibland har jag funderat på att skaffa ett pass till henne eftersom jag alltid vill ha henne med mig men vi är borta en max två veckor under sommaren sedan vi skaffade lantställe så då fungerar det ju ändå. Charlie är 12 år och har aldrig flugit, hon har ju dessutom lite hjärtproblem som hon tar medicin för och jag vill helt enkelt inte riskera något. Vi tar alltid tåg när vi ska till Skåne och hon älskar att åka tåg, hon sover alltid hela vägen. Någon annan läsare kanske har lite tips när det kommer till att resa med hund och kan hjälpa dig? Kram!

Verkligen toppen med packlistan så man slipper göra en ny varje gång man ska resa. Ett litet önskemål är att göra den i något format så att det på hemsidan går att kryssa för det man packat i, så att man slipper skriva ut packlistan. Kram

Hej där! Vad kul att du gillar packningslistan. Jag har faktiskt kollat upp det men det enda som verkar fungera är om man laddar ner ett program som man kan redigera pdf:er med men det verkar som alla sådana kostar. Om du kommer över något bra tips får du gärna återkomma. Jag hoppas det ska gå att fixa så man kan använda den direkt i mobilen eller datorn snart. Ha det fint så länge, kram!

Ytterligare ett tips om att packa parfym om man inte får tag på varuprov. Det finns små hylsor, (ser dock ut som nåt annat hehe..) som man kan pumpa över parfym från den stora flaskan för att kunna ta med när man reser. Smidigt och tar inte stor plats. Jag har olika stycken i olika färger beroende på vilken parfym jag vill ta med. Jag har köpt mina på apoteket och beställt efter. Ha en fin helg i London. 

Aha, det var faktiskt något helt nytt för mig så tack snälla för tipset! Det måste jag testa, jag har en Tom Ford-parfym som jag älskar men som jag inte lyckats få tag i som prov. Tack gulliga du och ha en underbar helg, kram!

Kommer ni att ta fram fler färger? Min man, vår son och jag brukar packa i samma enorma resväska när vi reser långt. Hade varit bra om alla kan ha varsin färg 

Jajamensan! Jag har flera färger jag vill ta fram och har skrivit ner alla önskemål från våra kunder och er läsare så om du har något önskemål får du gärna hojta till. Jag fick mail senast igår av en kvinna som köpte produkterna till hela sin familj när de skulle ut och resa och hon var helt lyrisk. Det hade tydligen underlättat ordningen i deras väskor under resan något enormt. Kram fina du och tack för din kommentar. 

Tack snälla Linn för att du tig dig tid att svara på min kommentar i ett helt inlägg, blev så överraskad och glad när jag såg det. Som att samtala med sin vännina fast över internet. Tack för de kloka orden, de ska jag bära med mig! Ha en fin fredag och en underbar helg! Kramar!

Hej fina du! Åh vad glad jag blir att det betydde så mycket för dig, det är klart att jag gör det! Och vilken fin liknelse, det är precis så jag känner inför våra relationer här i bloggen, ni är som mina vänner även om jag aldrig har träffat vissa av er. Jag hoppas det löser sig och det tror jag verkligen att det gör, det brukar göra det till slut med det mesta. Massa kramar!

Åh det här med att lyssna på glad musik har också varit så otroligt viktigt för mig! Efter att (återigen) ha hamnat i en destruktiv tankespiral efter flera väldigt jobbiga händelser i livet, insåg jag tillslut att mitt sätt att hantera sorg/kris på inte var hållbart. En stor del av den förändring som idag gett mig en i grunden positiv syn på livet, var att jag började med dagliga promenader (utan att mäta prestation, antal km osv) och skapade en spellista som heter “Happy songs” på Spotify. Sedan 2014 har promenaderna blivit längre och längre och “Happy songs” har idag 280 låtar. Idag känner jag mig så otroligt tillfreds med livet och framförallt trygg i att kunna hantera motgångar, såväl stora som små, på ett betydligt mer konstruktivt sätt än vad jag gjort tidigare.

Alltså wow! Vilket bra tips och härligt sätt att hantera din sorg och motgångar i livet, heja dig! Den där Happy Songs-listan skulle jag kunna betala pengar för att få ta del av, hehe. Du kanske borde göra den offentlig så att fler kan följa den? Vad glad jag är att du känner att du har utvecklats så mycket som person. Jag tror som sagt verkligen att vi kan förändra mycket i våra liv bara med hjälp av vår inställning. Grymt jobbat och tack för att du delade med dig av din historia, jag blev så pepp av den, kram!

Jag har satt den!! De känns inte trovärdiga, i min mening. Med tanke på hur mycket de pengar de vill ha och att killarna faktiskt känner varandra sedan tidigare… Skulle Culkin däremot vittna om samma övergrepp så skulle jag nog tro på det. Han har dock nekat (hittills). Men man vet aldrig!

Tack för din kommentar, jag uppfattade däremot männen i dokumentären som väldigt trovärdiga men det är intressant att höra vad andra tycker och hur de uppfattade den. Däremot kanske vi inte borde kalla det för dokumentär då inte båda sidor får höras. Jag har också fått höra att de ville få jobbet att göra koreografin till showen till minne av Michael Jackson när han gick bort, att de inte fick jobbet och att det här skulle vara någon sorts hämnd. Jag väljer dock att tro att ingen skulle kunna sitta och hitta på allt det där framför kameror bara på grund av pengar. Jag har så otroligt svårt att tro det!

Har sett dokumentären. Vidrig (men viktig!). I mina ögon är det självklart och fullständigt tveklöst att MJ var en pedofil. Helt klart. Vilken vuxen man sover med barn på sitt rum i sin säng annars? Helt sjukt. Hans ”sjukdom” som gjorde honom vit var med all säkerhet inte en sjukdom utan ett självhat som gjorde att han opererade nästan allt på sig själv. Nej usch för honom. Vilken genomvidrig människa. (Och ni som tror att ”pojkarna ljuger” – what the actual fuck?!!?

Jag håller med dig, jag tror också att Michael Jackson var pedofil men jag har samtidigt så svårt att hata honom. Jag tror nämligen att han var ett barn själv rent mentalt och att han aldrig blev riktigt vuxen. Det rättfärdigar dock inte sexuella övergrepp på barn och stämmer det männen berättar om i dokumentären så var han ju dessutom otroligt manipulativ.

Härliga bilder! I ett inlägg från ert lantställe visade du lite nytt med puffen du köpt. Men jag undrar, kuddarna i soffan som du haft i lägenheten innan, var har du köpt dem? Så fina!

Tack fina du, båda kuddöverdragen kommer från H&M Home, kram!

Hej fina! Du borde läsa boken ”saltad nota” Ha en fin dag!

Tack för tipset gulliga du! Jag ska definitivt läsa “Saltad nota” och lära mig mer om matfusket. Kram och detsamma!

Hej! Du kan kolla efter E330 (ej naturlig citronsyra), det verkar inte finnas några vetenskapliga bevis på att det triggar allergier men jag har läst på en del om det tidigare och det är många som ändå finner ett samband. Det finns även i många hudvårdsprodukter och jag slipper all irritation när jag använder andra produkter. Så jag kan backa din kompis i frågan, det kan vara värt att prova om man har besvär. Ha en fin dag, din blogg är verkligen mysig och proffsig!

Hej där, vad glad jag blir att du gillar bloggen, tack snälla du! Ja, det verkar som att väldigt många i alla fall får mycket lindrigare allergi när de undviker bl.a. citronsyra. Jag har gått med i en grupp på Facebook nu som heter “Bli fri från allergi genom att undvika Citronsyra”där alla medlemmar delar erfarenheter kring ämnet och det är över 20000 medlemmar, så galet. Jag fick lite tips från en bekant som läser bloggen och hon skrev kort om vad jag borde undvika: “Om du ska undvika all citronsyra så måste du vara uppmärksam. Liten tumregel: alla nummer som börjar med E3, 3 eller har ett c på slutet + alla utskrivna namn med citron, citrate eller citric.” Jag har tack vare det här blivit av med mitt Cola Zero-beroende också, haha, så nöjd! Hoppas det kan hjälpa fler som har besvär, kram!

Fantastiskt fina träningskläder på sista bilden, vart är de ifrån? Kram!

Visst är de magiska? Det är Petra som designade de här träningskläderna för Fitnessguru för många år sedan så de finns tyvärr inte att köpa längre. Petra är verkligen ett proffs på att framhäva de kvinnliga formerna i allt hon gör, kram!

Haha jag är likadan när det kommer till helgoutfiten. I veckorna behöver jag ha ganska dressade kläder på jobbet (klackar/finare boots, kostymbyxor, blus osv) och det är SÅ skönt på helgen att sätta upp håret i en knut och dra på sig mjukisbyxor!

Haha, vad kul att jag inte är ensam! Jag njuter så varje gång och brukar köra varannan dag. Så på helgen har jag en dag när jag får se ut precis hur jag vill och en dag när jag gör mig i ordning. Det blir dessutom ännu mer njutbart att göra sig fin när man har fått ha en riktig fuldag. Kram!

Haha åh jag älskar också “barnfilmer”, har du inte sett Up måste du se den! En av de bästa animerade filmerna tycker jag, så himla fin, rolig (och lite sorglig). Tror inte du har missat den om du gillar såna här filmer men kan inte låta bli att tipsa OM det skulle vara så att du inte sett den.

JAG HAR INTE SETT UP! Oj, vad glad jag blev nu, jag trodde jag hade sett de flesta bra barnfilmerna men nu har jag en att se fram emot. Tusen tack för tipset. Massa kramar!

Neeej, två år sedan!?  Då finns antagligen inte den där ljuvliga, blåa spets(?)blusen kvar att köpa någonstans? Du råkar inte ha kvar din och vill bli av med den?  Haha <3

Hej där, åh, nej det tror jag inte och jag har inte min kvar annars hade du fått köpa den så klart. Kram!

Det var superfint innan också men nu känns det verkligen mer varmt och jordnära <3

Tack fina du, jag håller verkligen med och vi tycker det har blivit så mycket mysigare i vardagsrummet sedan jag gjorde om lite. Kram!

Jag har ingen fråga om företaget, ville bara säga grattis och en helt annan sak. Jag valde att avfölja många influencers för ett tag sedan eftersom att mina vänner inlägg aldrig syntes (pga algoritmen) men då idag var jag in på din insta och jag blev så inspirerad. Du ser så himla glad ut på alla bilder och det riktigt skiner om dig. Så var bara tvungen att börja följa dig igen. Keep up the good work!

ALLTSÅ! Din kommentar gjorde min dag, tack snälla du! Det är precis den känslan jag vill förmedla här inne och jag älskar själv influensers som ler, skrattar och är glada på sina bilder. Självklart kan man inte alltid vara glad men jag dras verkligen till människor som utstrålar mycket positiv energi. Tusen tack för din fina kommentar, massa kramar!

Verkligen fina träningskläder! Älskar jackan. Är dock gravid och ser ut som GB-gubben men snart så får man unna sig lite nya fina saker till sin egen garderob.

Visst är dom? Haha, GB-gubben har jag aldrig hört förut. Grattis till graviditeten i alla fall och lycka till med allting! Kram.

Så snyggt! Varför blev du så chockad när Michaela berättade av hon var gravid?

Tack snälla! Haha, jag blev absolut inte chockad på något negativt sätt bara överraskad, det tycker jag är ett bättre ord för att beskriva känslan. De hade aldrig pratat med oss om sin barnlängtan så jag var inte alls beredd som jag varit med många av våra andra vänner gissar jag. Jag blev överraskad men också så otroligt glad för deras skull och längtar så mycket tills den lilla kommer. Kram!

Hej Linn! Var kommer dina guld örhängen ifrån? Önskar dig en härlig söndag

Hej där, åh de här favoriterna köpte jag på H&M för 1-2 år sedan, kram och ha en underbar dag!

På vilket sätt tänker du att socker skulle kunna påverka pollenallergi negativt?

Hej där! Åh, jag har läst om det på så många olika ställen så jag minns inte var jag läste det först. Det kan ha varit i någon av Food Pharmacy böckerna men jag vet inte. Det gäller egentligen allting som gör kroppen inflammatorisk så som socker, gluten och andra processade matvaror. Jag märker i alla fall direkt skillnad, äter jag socker en dag så skjuter min pollenallergi i höjden dagen efter. Du kan googla pollenallergi och socker så kommer det upp en hel del intressanta artiklar, kram!

Hej! Jag blir så inspirerad av dig och dina plattformar! En fråga! I Fornis blogg när hon berättar om hur hennes vänner fick reda på graviditeten var hon öppen med att stämningen blev konstig på grund av att du blev så chockad under middagen då hon och hennes kille berättade. Det känns egentligen som något jätteprivat att skriva ut, din reaktion, vilket jag antar att det inte är eftersom hon antagligen visste att du var fine med det, så: kan inte du berätta om det från ditt perspektiv också! Varför blev ni så chockade, hur kan ett sånt besked leda till konstig och märklig stämning?

Hej där! Vad glad jag blir, tack snälla. Som jag skrev ovanför som svar på en annan kommentar så blev jag absolut inte chockad på något negativt sätt bara överraskad. Jag minns inte alls att det skulle ha blivit dålig stämning och jag tror i så fall att Michaela syftade på bästa Damons reaktion, han blev lite nervös och det förstår jag, det är ju en superstor nyhet. Hon känner ju honom på ett helt annat plan än vi och kanske märkte av något som jag inte gjorde. Jag minns det som världens mysigaste kväll tillsammans med våra vänner som berättade om det största någon kan vara med om i livet. De hade aldrig pratat med oss om sin barnlängtan tidigare så jag var inte så beredd som jag har varit med många av våra andra vänner gissar jag och därav blev jag överraskad men det var bara kul för jag anade verkligen ingenting. Jag är så otroligt glad för deras skull och längtar jättemycket tills den lilla kommer i sommar. Kram!

Åh vilka fina bilder och vilken härlig vecka du ser ut att haft! Jag måste bara fråga vart din fina leopardmönstrade halsduk kommer ifrån? Såå fin!!

Tack fina du, den kommer från Zara, jag köpte den i höstas tror jag det var och har för mig att jag såg en liknande på Zara när jag var där senast så kika där, jag håller tummarna. Det är verkligen min favorit, kram!

Helgen i bilder är så mysigt inslag i din blogg. Sluta aldrig med det . Trevlig dag.

Å tack vad glad jag blir, jag gillar det så mycket jag också. Jag blir alltid lite extra glad när ni tittar in och säger vad som uppskattas, då vet jag vad jag ska fortsätta med. Kram fina du!

Linn, det är DU som gör att vi vill titta in här och läsa och kommentera! Så tack för att du delar
med dig och för att du skapar en sådan härlig stämning genom dina positiva inlägg. Och tack för att du tag dig tid att svara på alla kommentarer, gör det så mycket roligare att lämna en liten hälsning till dig.

Tack fina DU! Vad glad jag blir och härligt att den positiva energin lyser genom här i bloggen. Jag vill att alla som kommer hit ska få må bra och självklart svarar jag på alla kommentarer. Ni läsare är det bästa jag har här i bloggen, massa kramar!

Åh vart är din ljusa korta dunjacka ifrån? Den ser superfin ut!!

Tack snälla, den köpte jag på Nakd, typ samma år de startade så den har tyvärr några år på nacken men hoppas att du hittar någon liknande. Jag använder min jättemycket fortfarande, kram!

Åh kan du inte dela med dig av dina kunskaper kring Facebook och konverteringen. Hade varit så intressant att få läsa om dina tankar och kunskaper kring det. Älskar för i övrigt att läsa om allt kring din business.

Hej där! Åh vad kul att det intresserar dig, det här är utan tvekan det roligaste jag någonsin har gjort. Jag lär mig fortfarande hela tiden och jag lovar att skriva ner allt så fort jag kommit till lite fler värdefulla insikter så att jag kan förmedla någon sorts helhetsbild som även andra kan dra nytta av. Kram fina du!

Khalids nya album Free Spirit! 17 låtar magi.

Lyssna på Khalid, 8teen and shot down är fina.

Haha, alltså ni känner mig alldeles för väl, jag älskar Khalid och hade helt missat hans nya album från 2019 så TACK snälla för tipset. Just nu är jag som sagt helt besatt av låten ‘Outta my head’ som han har gjort med John Mayer, underbar. Kram fina ni!

Hej Linn,
Va kul att du har fått sån skjuts på Organista. Går ju som tåget ju. Kram/Happylisa

Hej fina du och tack för din kommentar. Jag är jätteglad för allt vi har uppnått hittills och varje dag jag får arbeta med mitt egna bolag. Det är verkligen en dröm att det går så bra. Kram, tack igen och ha en härlig dag!

Jag har lämnat in en del (framförallt plagg från kedjorna), det har varit väldigt smidigt och allt jag lämnade blev sålt. Kan verkligen rekommendera detta sätt att sälja vidare plagg som av olika anledningar inte kommit till användning. Jag personligen tycker att det är mkt smidigare och lättare att få sålt jämfört med att sälja på egen hand via t.ex Tradera. Bra att veta om man funderar på att sälja dyrare varor så ges 60% i kommission för varor som säljs för över 1995:-.

Hej där! Åh, det hade jag missat, men det är ju jättebra! Ja, det är ju en hel del jobb om man ska packa och skicka så jag tycker också att butiksalternativet är grymt. Dessutom mycket bättre för miljön när man tar bort fraktbiten, kram!

Gud vad glad jag blir över att du tipsar om en second hand butik! Håller med om att det konsumeras alldeles för mycket, det är en sådan otrolig konsumtionshets i samhället idag. Jag själv har börjat med att försöka köpa nästan alla nya kläder i second hand så denna butik var ett utmärkt tips, ska gå dit så fort jag kan! Kram!

Låter som ett jättebra mål och jag lovar dig att ditt letande kommer blir så mycket lättare för de flesta av plaggen här är helt nya och de tar bara in plagg efter rådande säsong och trender. Annars kan det blir väldigt mycket letande i second hand-butiker, det här känns mer som att vara inne i en hel vanlig klädesbutik. Kram!

Håller med Mattias i hårfrågan. Superfin färg och det ger lite mer “karaktär” eller hur man nu ska säga.

Haha, jag har inte ens tänkt på det så men du kanske har rätt, kram!

Haha, Jag gjorde enkel släktforskning för något år sedan (du som är från Skåne känner säkert igen ortsnamnen) och alla jag kollade upp var från Anderslöv, Skurup och Klagstorp. Dem roligaste hade varit skriven i Tyskland, men sedan flyttat till Anderslöv… Så jag är från Söderslätt minst tre släktled tillbaka, inget ickesvenskt här känns det som. Ha en fin påsk och behåll din naturliga hårfärg, du passar så fint i den.

Jag tror inte att min släktforskning hade blivit mycket mer intressant än din då, hehe. Inte för att det är något fel på att vara från Sverige heller så klart men när jag var liten önskade jag alltid att jag skulle ha lite mer utländskt i min bakgrund. Kram fina du och tack!

Älskar det nya håret! Men kanske ser annorlunda ut i verkligheten, för tycker inte du ser utländsk ut.. Hmm. Jag har mycket mörkare hår än dig, så att det är nästan svart, men blänker blont i solen. Bara utomlands som någon kan blir förvånad över att jag är svensk… och om jag har solglasögon på mig så kan jag bli misstagen för arab i mellanöstern. Gjorde ett DNA test och är lite engelsk/västeurope (typ tyskland, belgien, frankrike däromkring) och skandinavisk. Hade hoppats på något roligare….

Tack snälla! Jo, jag får ofta frågan, vet inte varför och så överdrivet utländsk ser jag inte ut, jag ser ut som många svenskar gör tycker jag själv. Men vad kul att veta ändå, och häftigt med DNA-test, det känns så mycket mer intressant att göra än att själv försöka släktforska. Var gjorde du det här DNA-testet? Jag hade gärna tagit ett sådant bara för att stilla min nyfikenhet, kram!

Vad har du för kamera Linn? du tar så bra bilder!

Tack fina du, jag har en Canon EOS 6D Mark II med objektiv EF 24-70 mm f/2.8L II USM. Jag älskar ju att fota och investerade i det här objektivet och kameran för lite mer än ett år sedan och det är det bästa jag har gjort i kameraväg. Det finns ännu bättre kamerahus som jag gärna hade haft i min ägo men den här kameran känns perfekt och ok i pris för vad den ska användas till. Och kom ihåg, det är objektivet som är viktigast när du köper systemkamera. Vill du ha fler kameratips så är det bara att höra av dig. Jag har koll på lite billigare varianter också men som är sjukt prisvärda, kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “svar på kommentarer – saltad nota, bot mot pollenallergi och Facebook-konvertering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är bäst som tar dig tid att svara på alla kommentarer. Det gör verkligen att man vill följa din blogg för du bryr dig om dina läsare. Jag skrev kommentaren där jag undrade om fler färger kommer. Jag tycker att lavendel och grå skulle vara fina färger.

    Reply
  • Hej Sofia! Det är klart jag gör, relationen till er läsare är det bästa med den här bloggen och jag älskar när ni lämnar kommentarer 🙂 <3 Tack för önskemålen, jag skriver ner och sparar direkt! Kram och ha en fin söndagskväll!

    Reply