Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:04 | April 19, 2019

vita toner, stövlar i mocka och bröllopstankar

solglasögon här // blus här // kappa här // tröja här // scarf Gucci här // stövlar här // byxor här // väska Chloé här 

Hej hjärtan!

Tänk att det redan är påsk. Jag tycker att tiden går fortare denna vår än någonsin, är det bara jag eller är det någon annan som känner igen sig? Tänker att det skulle kunna vara för att dagarna går fort när man har roligt och när det finns mycket att göra. Organista har definitivt bidragit till båda delar i mitt liv, haha!

Just nu letar jag mycket inspiration till höger och vänster och så här vill jag se ut vid lite festligare tillfällen i vår, ljust och naturfärgat! Jag kom över de absolut snyggaste stövlarna jag sett och började knåpa ihop en önskelista med saker som jag skulle vilja matcha med, synd att jag redan har fyllt år, haha.

Hur kul är det förresten att Cartier även gör solglasögon? Det visste jag faktiskt inte förrän jag hittade dessa. Jag älskar ju solglasögon och brukar införskaffa ett par nya för varje säsong, vi får se vilka det blir i år men de här hamnar högt upp på listan. Det vita settet är precis min stil, enkelt, lyxigt men med det lilla extra i form av det långa bandet som man knyter i midjan.

Hade jag tagit studenten eller gift mig i år skulle det absolut vara med som alternativ till outfit. Jag tycker det är kul att vi allt mer ofta ser att den klassiska klänningen byts ut mot byxor och jag ÄLSKAR Margaux som gifte sig i den vackraste byxdress jag har sett med en kjol över som hon tog av efter vigseln.

På tal om bröllop så har jag känt mig ganska osugen på att gifta mig de senaste åren. Jag vet inte om jag har varit på för många bröllop, haha. Missförstå mig rätt för jag absolut älskar att gå på bröllop! Mitt problem är nog snarare att jag inte har en aning om hur, var eller på vilket sätt jag skulle vilja gifta mig och Mattias är likadan. Därför blir jag så glad när någon väljer att gifta sig på ett lite annorlunda sätt.

Margaux och Jacob hade djungeltema kvällen innan sitt bröllop och gifte sig på morgonen dagen efter när alla gästerna fick klä sig i pyjamas och sitta på golvet under vigseln följt av dagsfest. ALLTSÅ! T.o.m. jag blev lite sugen på att någon gång gifta mig och ställa till med världens fest. Det viktigaste för mig är att det ska kännas personligt och helst inte alltför traditionellt.

Aja, lite tankar bara, puss och kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “vita toner, stövlar i mocka och bröllopstankar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså, stövlarna är ju sjuuuuukt fina!! Såna passar till så mycket också, helt perfekt!

  Reply
 • Visst är de 🙂 Glad påsk, kram!

  Reply
 • Jaaaa, så spännande 😉😍gift er, gift er🥰
  Det hade varit underbart att få följa din bröllopsresa🙏🏻
  Vackrare brud/par får man leta efter! (Skulle vara min egna dotter då förstås)❤️

  Reply
 • Haha, gulliga du <3 Någon dag kanske det händer 😛 Kram och ha en härlig Annan Dag Påsk!

  Reply
 • Fick hem packningskuberna häromdagen… heeeelt fantastiska! Tar ingen plats när de inte används, bra kvalite, snygga och praktiska storlekar! Bra jobbat Linn 🙂 och Glad Påsk såklart också! 😉

  Reply
 • Alltså, det finns inte mycket som gör mig så lycklig som sådan här feedback! Tack snälla du och vad glad jag blir att du gillar produkterna så mycket. Vi har redan haft många återköpande kunder, som har köpt ett par produkter till att börja med och sedan har de kommit tillbaka och lagt en stor beställning så det känns verkligen som ett tecken på att kvaliteten håller en väldigt hög standard. Kram på dig och glad påsk!

  Reply