Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:12 | April 15, 2019

vecka 16 – mitt drömjobb, påskmiddag och idrottsmassage

veckans planer

Hej måndag! Ny vecka, nya tag och jag gissar att den här veckan är lite kortare än vanligt för de flesta av er. För mig också, jag jobbar måndag till torsdag i stan tänkte jag. Pappa och Charlie hänger ute på landet och har det härligt och värmer upp inför påsk. Idag kommer jag sitta med video- och Facebook-annonser några timmar tänkte jag, de behöver uppdateras och vi har en hel del nytt material, halva dagen blir administrativ och resten av dagen ska jag ägna åt bloggen. Något jag däremot har märkt de senaste veckorna är att mina dagar aldrig blir som jag tänkt mig längre, haha. Det är så mycket oförutsedda saker som dyker upp som jag måste ta tag i direkt så i slutet av dagen har jag knappt hunnit kryssa av en enda av mina att-göra-punkter. I morgon börjar det en ny stjärna i vårt team, Masha slutar ju den sista april och hon kommer ersättas av Klara som ska skapa riktigt bra content för Organista. Masha har ju blivit som en del av familjen så det kommer blir riktigt jobbigt! Matilda jobbar tis-ons den här veckan, vi ska fixa med hemsidan och skapa fint innehåll till bloggen, allting blir så mycket roligare nu när det är lite varmare ute och vi kan fota utan att bli alldeles genomfrusna varje gång. På torsdag är jag på kontoret hela förmiddagen och efter lunch ska jag på idrottsmassage sen åker jag nog ut till landet och jobbar de sista timmarna därifrån. På fredag är det ju röd dag, jag kommer jobba ändå och Mattias systerson kommer ut till oss på eftermiddagen, vi ska leta påskägg och sen sover han över, mysigt!

veckans bästa

På onsdag ska jag och tjejerna ut och äta middag och fira en massa saker och framförallt att det har gått så bra med Organista. Jag får nypa mig själv i armen nästan varje dag! Vi har som sagt blivit som en liten familj och jag kunde inte önska mig bättre kollegor, jag går till mitt drömjobb varje morgon när jag vaknar upp och går till kontoret och är så otroligt tacksam för det. Vi börjar med en drink hemma hos mig och så ska vi så klart fira att det är påsk också. Veckans höjdpunkt!

veckans sämsta

Minns ni när jag hade problem med nacken i höstas och min syn började påverkas av det? Det var något av det läskigaste jag varit med om. Det var i samma veva som jag började gå på idrottsmassage på Sthlm Physique och träna på Becore för att stärka upp hela kroppen. Besvären gick över på några veckor och jag svor på att aldrig mer slarva med hur jag sitter när jag jobbar någonsin igen. Haha! Vi människor alltså, varför är minnet så kort när det kommer till sånt? Jag tränar som jag ska men har yogat alldeles för lite vilket har lett till spänningar på framsidan och smärta i nacken. På Becore tränar vi mycket framsida överkropp så jag misstänker att mina muskler har blivit alldeles för korta. Det får blir riktigt mycket yoga i påsk helt enkelt, jag ska stretcha ut kroppen ordentligt och jag börjar med en idrottmassage hos Adam på torsdag. Det är inte kul kan jag lova, vi kommer trycka knutor och se om vi kan få rätt på min nacke och axlar igen. Jag jobbar tyvärr alldeles för mycket framför min laptop just nu.

veckans låt

Ok, jag har en ny besatthet, den här låten! Jag kan ju bli förälskad i låtar och jag känner mig alldeles nykär när jag lyssnar på den här låten, jag älskar den! Och det bästa av allt? Jag, Daniel och Damon ska på Khalid’s konsert i september. Vi har en liten musikklubb (haha, det är en sms-slinga där vi skickar grymma låtar till varandra, det är bara jag som tycker det är kul att kalla det för musikklubben) som kom ur att vi alla älskar rnb och hiphop, kanske lite mer än de flesta av våra vänner i samma gäng. Och så är vi alla tre helt besatta av The Weeknd, det var så allting började. Outta My Head med John Mayer är i alla fall min favorit på Khalid’s nya album nu och jag tycker det är så kul att ni känner mig så väl för det var två av er som tipsade om just Khalid förra veckan när jag bad om låttips. Tack för det!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 16 – mitt drömjobb, påskmiddag och idrottsmassage”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Khalid är grym! Kan du inte lägga upp lite av din favorit rnb och hiphop här i bloggen? 🙂 Kan tänka mig att du har många klassiker med 112, Nelly, Uscher, Chingy, baby bash osv.

    Reply
  • Lått, jag återkommer 😀 Ja, det där var många favoriter! Ha en fin helg så länge!

    Reply