Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:26 | April 14, 2019

Fri frakt, fria returer, en gratis packningslista och rabattkod till mina läsare

Hej älsklingar! 

Ok, det här känns så kul för jag kan redan nu meddela att Organista från och med idag kan erbjuda fri frakt och fria returer på alla våra beställningar inom Sverige! Det känns så galet och det är tack vare att ni och alla våra andra fantastiska kunder älskar produkterna så mycket och beställer väldigt många produkter per beställning.

Vi packar dessutom alla ordrar samma dag som de beställs så många kunder har sina produkter redan dagen efter de lagt sin beställning. När jag lanserade Organista trodde jag att det skulle ta minst 6-12 månader innan vi kunde erbjuda fri frakt som alla de stora sidorna gör men vi är alltså redan där och det känns nästan lite overkligt! Vi har bara varit igång i ynka fem veckor, nyp mig i armen någon!

Missa inte den här packningslistan om du ska ut och resa i påsk!

Som ni säkert redan vet så släpper vi en hel del gratis material på hemsidan och nu har vi skapat den ultimata packningslistan som ni kan ladda ner och skriva ut inför resan. Med hjälp av den här kommer ni aldrig glömma en enda pryl någonsin igen. Skulle vi mot förmodan ha glömt något högst ovanligt som du brukar packa med dig så kan du fylla i det under övrigt där vi har lämnat flera rader tomma för just det ändamålet.

Packning är inte alltid så lätt, i alla fall inte om man vill resa och packa organiserat! Jag har tränat mycket genom åren och lärt mig av mina misstag. Det är inte bara en gång som jag kommit fram och letat efter något som jag sedan insett att jag har glömt där hemma. Ofta beror det på att jag har packat i sista sekund och inte tagit mig tiden att skriva en packningslista på vad som ska med. Jag ville minimera tiden det tar för er att packa och har alltså skrivit listan åt er, hehe!

Listan är uppdelad i olika kategorier och tanken är att du smidigt ska kunna röra dig från a till b i ditt hem och checka av en sak i taget. Som ni ser är den uppdelad i väsentligheter, elektronik, kläder, necessärartiklar, accessoarer och övrigt. För dig som vill fördjupa dig lite mer i hur man blir ett riktigt packningsproffs så har vi skrivit en artikel här där vi även går igenom listan lite mer i detalj och kommer med bra tips!

Packningslistan kan ni ladda ner här!

Har ni testat någon av våra andra nedladdningsbara pdf:er så får ni jättegärna höra av er och kommentera vad ni tycker! Jag vill verkligen att ni som använder Organista ska få vara med och påverka våra produkter så att vi hela tiden utvecklas och uppfyller era önskemål när det kommer till packning och organisering.

Snart är det ju påsk och därför ville jag även erbjuda er läsare en rabattkod med 10% rabatt på hela sortimentet. Koden är EASTER10, du kan skriva in den när du checkar ut i kassan eller klicka här så fylls den i automatiskt innan du ska betala. Koden gäller t.o.m Annandag Påsk alltså den 22 april.

Det blir ingen resa för min del i påsk, jag ska jobba och hänga på landet men helgen efter påsk åker jag och Mattias till London och jag längtar nästan lite tills jag får packa min väska. Då ska jag använda vår packningslista för första gången (som den ser ut nu, jag har testat tidigare versioner under tiden vi tog fram den) och jag reser med endast handbagage. Jag älskar att packa handbagage för då måste man verkligen tänka till lite extra. Jag vet att det är några av er som har efterfrågat ett inlägg där jag packar mitt handbagage så det kommer alltså inom kort.

Puss och kram så länge och glad påsk på er! 


8 kommentarer8 kommentarer om “Fri frakt, fria returer, en gratis packningslista och rabattkod till mina läsare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin packlistan är!!

  Reply
 • Tack 😀 Vad kul att du gillar den! Den är riktigt populär <3 kram

  Reply
 • Grymt jobbat Linn 🙂Ser framemot att se hur du packar handbagage!

  Reply
 • Tack bästa du! Kram så länge <3

  Reply
 • Gjorde precis en beställning, riktigt taggad! Har använt mig av kuber och påsar från ikea men detta känns mycket mer lyxigt och trevligt 🙂 TIPS! När jag gör min egen packlista brukar jag dela upp den mellan resväska och sen handväska/kabinväska, på så sätt gör jag olika sorteringar när jag börjar packa och det blir tydligt vilka saker som ska vart. Ska bli så kul att följa er resa!

  Reply
 • Hej Vilma! Åh vad glad jag blir. Ja jag har också testat lite packningskuber med sämre kvalitet förut men man vill ju att det ska se snyggt ut i resväskan också 😀 Tack snälla för tipset! Vi håller faktiskt på med en “Carry on packing-list” så det kommer. Håller med om att det är så bra att skilja på de två olika bagagen och deras packlistor. Hoppas du älskar våra produkter lika mycket som vi gör <3 Kram och ha en underbar påsk!

  Reply
 • Åh så bra! Gjorde precis en beställning som jag hoppas hinner komma innan påsk då jag & min man reser till Paris <3

  Reply
 • Hej Lena! Jag packade precis din order så den kommer med i morgonens sändning i morgon bitti. Du borde definitivt ha den innan du reser. Ha en underbar resa till Paris, det låter magiskt! Kram <3

  Reply