Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:30 | April 12, 2019

morgonlistan

När går du upp?

06.30 på vardagar! Förr kom jag inte upp en sekund tidigare än 06.50 vilket var tiden jag var tvungen att gå upp för att hinna ner till min yoga men nu har jag vant mig. Jag älskar morgnar och vill vara på kontoret tidigt för det är då jag får som mest gjort.

Vad är det första du gör varje morgon?

Jag stänger av mitt alarm, kollar vad det ska bli för väder på smhi, skrivet ett godmorgon-sms till pappa sedan kollar jag Instagram, era kommentarer i bloggen och Shopify.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

En kvart om jag inte behöver tvätta håret, måste jag fixa håret så blir det ungefär en halvtimme. Det är därför jag älskar att gå till kontoret i mina träningskläder om jag ska träna på lunchen eller efter jobbet. Då går jag bara upp, klär på mig, sätter en keps eller mössa på huvudet och så är jag klar.

Är frukost viktig?

Inte på vardagar men sedan de började sälja chiapudding och overnight oats i bistron på kontoret har jag fått in en bra frukostrutin på vardagsmorgnar också. På helgen är frukosten helig för mig som ni vet, då äter jag mycket och gärna i flera timmar!

Vad äter du till frukost?

Overnight oats, havregrynsgröt eller chiapudding på vardagar. Och på helgerna äter jag det, mackor eller frukostbuffé när vi har gäster på landet.

Är du morgontrött?

Haha, nej, jag är verkligen en morgonmänniska! Jag är däremot ganska pigg på kvällen också men på vardagar kommer jag gärna i säng runt elva. Jag får nog oftast min dipp på eftermiddagen, ungefär när jag brukar gå och träna. Efter träningen är jag pigg igen och vet inte om jag ska kalla mig kvälls- eller morgonmänniska men jag föredrar helt klart morgnar. Jag älskar känslan när en ny dag börjar!

Vad har du för alarm?

Jag sätter mitt alarm på min Iphone och har så många olika. Vissa har jättehärlig ringsignal och andra helt fruktansvärda. Däremot bryr jag mig aldrig om att gå in och byta så jag lever med att antingen vakna upp i ren förskräckelse eller i till en ganska soft melodi, haha.

Hur ser en perfekt morgon ut?

På vardagar ska den gå snabbt och smärtfritt. Jag älskar när allting flyter på och ingenting tar extra lång tid. Jag vaknar, ger Charlie mat, gör mig iordning och sen promenerar vi till kontoret tillsammans. Jag älskar våra morgonpromenader!

Vad är det bästa med morgonen?

Att en ny dag gryr, världen ligger för dina fötter och allting är möjligt. Det är en nystart helt enkelt och jag vaknar i princip alltid upp och är glad på morgonen. Jag och Mattias är ganska olika där så jag går runt och kvittrar för mig själv på morgonen men låter honom vara tills han har vaknat ordentligt.

Hur går du helst klädd på morgonen?

I min morgonrock eller myskläder tills jag hoppar in i duschen och klär på mig! Jag sover sällan i pyjamas men drar gärna på mig en när jag vaknar.


2 kommentarer2 kommentarer om “morgonlistan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så mysig lista, jag är också en morgonmänniska och jag gillar verkligen det! Älskar känslan av att få saker gjort innan folk ens har vaknat!

    Reply
  • Haha, samma här! Det känns som att man få världens försprång och som man vunnit extra tid på lotto, hehe! Kram <3

    Reply