Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:24 | April 11, 2019

svarta, lite lyxigare material och créme-vita detaljer

kavaj här // linne här // jacka här // väska Balenciaga här // kjol här // byxor här // solglasögon här // väska Saint Laurent här // Espadrillos Saint Laurent här 

Ok, det är inte riktigt vår än och jag klär mig fortfarande mycket i svart! Just nu drömmer jag om ett perfekt set i siden med kjol och linne. Hur magiskt var inte det här? Med en schysst kavaj över som man kavlar upp ärmarna på. På kvällen hade jag bytt ut mina espadrillos till klackar och kanske ett par skinnbrallor. Jag vet inte varför men jag känner mig ofta mer bekväm i byxor om jag ska ut på kvällen!

Om redan två veckor åker jag och Mattias till London, jag fick ju det i födelsedagspresent och det var längesedan jag längtade så mycket efter något. Vi ska först och främst åka dit och bara strosa runt på mysiga ställen men det blir nog en liten shoppingtur också. Jag är så sugen på en väska i pås-modellen, den här från Saint Laurent kan man ju drömma om men jag siktar på att hitta en liknande budgetvariant innan jag vet hur mycket jag kommer få användning för en sådan här modell.

Puss på er!


2 kommentarer2 kommentarer om “svarta, lite lyxigare material och créme-vita detaljer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här