Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:53 | April 10, 2019

att älska livet, en färgglad packning och att ta sig genom sorg

Hej onsdag!

Snacka om att slängas tillbaka till vintern den här veckan! Jag hade precis börjat vänja mig vid att våren var här. I måndags hade jag därför på tok för lite kläder på mig och gick runt och frös hela dagen. Igår var jag mer förberedd och tog på mig vinterjackan, mössa och vantar när jag skulle gå till kontoret. Å andra sidan tror jag att man kommer få de där lyckliga vårkänslorna på nytt och känna sig hög på livet igen när värmen och solen kommer tillbaka. Jag gillar som ni vet kontraster och ibland måste livet visa sig från en lite mindre charmig sida för att man ska uppskatta de bra stunderna till fullo!

Å andra sidan har jag ingenting att klaga på just nu! Livet är fantastiskt, jag jobbar mestadels men jag gör det med två personer som har blivit nära vänner, vi skrattar och har så kul samtidigt som vi sliter som djur för att hinna med allt vi ska göra. Just nu hade jag inte kunnat önska mig något mer!

Pappa är dessutom ute på landet och vi har inte bestämt när han ska åka hem än, det känns magiskt att ha honom så nära, 45 minuter bort och i kväll åker vi ut och äter middag med honom och pussar på Charlie som jag saknar som en galning. Det är faktiskt det jag brukar sakna mest i min vardag, att kunna äta en spontan middag med pappa. Jag hoppas att han stannar i en månad till, minst, haha!

När jag har pratat klart med er ska jag ner till Postnord och lämna av alla ordrar som kom in igår. Petra har ju varit på sin smekmånad och packade med våra produkter. Alltså kolla här så fint det blev! Jag har ju rest en hel del med Petra och vet att hennes väska brukar se ut som ett jäkla bombnedslag men vet också att hon har ett organiseringsintresse långt där inne.

Så jag har gett mig fan på att jag ska lyckas locka fram det, och jag måste säga att det har gått väldigt bra hittills. Jag älskar hur färgglad hennes packning är också, jag är ju mycket för ton i ton men hela hennes väska sprakar av färg. Jag älskar det och fick ett ordentligt sug efter min sommargarderob som, tro det eller ej, är väldigt mycket mer färgglad än färgskalorna jag klär mig i nu under vintern, haha.

Annars då? Jag har tänkt mycket på min bror den här veckan! Igår pratade jag med en kille som påminde så mycket om honom och då sätter min hjärna och alla minnen igång per automatik och jag varken kan eller vill göra något åt att stoppa det. Det är mycket lättare idag att se tillbaka och minnas, jag gillar att tänka på honom, då känns han lite närmre mig igen.

Ett par timmar efter när var jag inne i mitt flöde på Facebook råkade jag se att en gammal bekant från Malmö har förlorat sin son. Han var några år yngre än min bror men bilderna från begravningen och hennes sätt att beskriva sin förtvivlan, det kändes så otroligt bekant. Tanken på att det finns andra människor där ute som går genom sitt livs mörkaste period just nu, när jag äntligen mår bra, gör mig väldigt ödmjuk inför livet. Det är inte längesedan jag själv befann mig där och jag känner så mycket med den här mamman som har förlorat sin son och andra där ute som mår dåligt.

Trots att livet kan vara så fruktansvärt är det viktigt att påminna oss själva om att det blir bättre igen! Det finns ett ljus i tunneln och det är värt att kämpa för att ta sig ur mörkret och må bra igen. Jag hoppas att ni läsare som befinner sig i en mörk period känner så och ni ska veta att jag alltid finns här om det är något. Ni får alltid skriva av er till mig, jag har som sagt själv varit där och hjälper gärna till om jag kan! Ibland räcker det att bara få höra att någon annan har känt eller känner likadant!

Jag hoppas ni får en underbar onsdag mitt i livet älsklingar, puss & kram!


10 kommentarer10 kommentarer om “att älska livet, en färgglad packning och att ta sig genom sorg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blev kär i din outfit, så fin!

  Reply
 • Vad kul 😀 Ha en fin dag kära du!

  Reply
 • Jag är där just nu, i sorgen. Min sambo omkom i en bilolycka i november och hans två små barn förlorade sin pappa. Sorgen har sakta smält in och blivit en del av mig. Jag gråter fortfarande varje dag men jag kan hantera det. Jag har kommit till en punkt där jag känner att det är OK det som har hänt, även om det är fruktansvärt. Saknaden är genomvidrig och varje dag måste jag åka förbi olycksplatsen som ligger bara 1 km från vårt hem. Att vänja mig vid att platsen bredvid mig i sängen nu är tom har varit det mest kämpiga och det som gjort mest ont hemma. Men jag känner ändå att jag kan slappna av i sorgen nu och jag tillåter den att vara där.

  Reply
 • Hej ❤️ Jag beklagar verkligen sorgen, jag kan inte föreställa mig det du går genom eller hur det är att förlora sin livspartner men jag grät också var och varannan dag i många månader när mamma och Matti hade gått bort. Det är ju fortfarande så nyligen, jag hoppas du tillåter dig själv att sörja och känna att det är ok. Ingen borde behöva vara med om det du och din sambos barn har varit med om. Ta hand om dig och säg till om jag kan göra något. Massa kramar och styrka!

  Reply
 • Du ar sa himla fin mot oss lasare Linn <3

  Reply
 • Tack snälla du, och ni är helt underbara mot mig också! Ha en härlig påsk, kram <3

  Reply
 • All kärlek ❤️ Har också förlorat en bror. Vet känslan.

  Reply
 • Massa kärlek tillbaka, jag beklagar verkligen, kram <3

  Reply
 • Härligt inlägg, du gör dig fin på bilderna.

  Mvh Gerra…

  http://www.gerra.se/

  Reply
 • Tack snälla 🙂 Glad påsk!

  Reply