Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:18 | April 8, 2019

vecka 15 – SEM-möte, trädgårdsbestyr och första Facebook-konverteringen

veckans planer

Hallå måndag! Jag har precis tagit plats på kontoret och ska snart äta frukost och ha brainstorm-möte med Masha. När det är så mycket att göra är det lätt att bara köra på utan att sätta sig ner och faktiskt gå genom alla idéer vi har. Vi hinner ju inte genomföra ens i närheten av allt vi skulle vilja men vi har blivit mycket de senaste veckorna sedan vi gjorde en utförlig content-plan. Vi ska pilla med nyhetsbrev, skriva artiklar, jag ska fortsätta utbilda mig själv i Facebook-marknadsföring och i kväll ska jag på ett Barre-pass. I morgon ska jag och Matilda förbi Busnel under lunchen, efter det har vi möte med en vän till Matilda som jobbar med SEM (Search Engine Marketing). Jag ska ha möte med Lovisa och Richard på Cube, träna direkt efter och sedan äta middag med Mikaela.

På onsdag ska jag äta lunch med två tjejer bakom en annan start up, ha telefonmöte med en sales manager på Facebook och på kvällen åker vi ut till landet. Våren är (eller var i alla fall) här och vi har satt igång en massa projekt i trädgården som behöver ses till så vi sover över och får lite kvalitetstid med pappa och Charlie som bor där ute hela veckan. På torsdag har jag ingenting bokat under dagen så det får bli min administrativa dag och har jag ett möte klockan 17 som rör Organista och som antagligen kommer hålla på hela kvällen. På fredag ska jag åta lunch med en nyfunnen bekant som jag träffade på förra veckans Pop Up Start Up-office, så kul och vi ska snacka business. På kvällen har Cube en afterwork där vi ska fira att de har förvärvat två byråer i Köpenhamn, så kul och de växer så det knakar!

veckans bästa

Det är att jag har fått igång våra konverteringar på Facebook, haha! Herregud vad mina arbetsdagar har förändrats på bara fyra veckor sedan lanseringen. Jag gav mig fan på att lära mig Facebooks annonsverktyg förra helgen, det finns så många byråer och konsulter där ute som ska ha multum betalt för att sköta ett företags FB-marknadsföring. De pengarna lägger jag hellre på att nå ännu fler nu i början och sen längre fram kan vi eventuellt ta hjälp av en byrå. Ni skulle sett mitt leende när annonserna konverterade för första gången förra veckan. Vilken känsla alltså!

veckans sämsta

Charlie saknas mig redan! Hon stannar ute på landet i veckan med pappa, han träffar ju henne inte lika ofta som vi och Charlie har det ju så mycket härligare där ute men det gör ONT i mig. Hur gör ni föräldrar när ni lämnar era barn på dagis eller i skolan varje dag? Det måste vara fruktansvärt! Känns det inte ibland som att någon stjäl av er tid tillsammans med det viktigaste ni har? Så känns det lite när jag inte får ha med mig Charlie på kontoret!

veckans låt

Jag har inte lagt till en enda ny låt i min låtlista den senaste veckan! Det tyder på för många möten och för lite tid med Spotify’s rekommenderade låtar i hörlurarna framför datorn. Därför undrar jag om ni kanske har några grymma låttips jag inte får missa? Ni borde ju ha ganska bra koll på vad jag gillar vid det här laget, eller hur? Gärna en grym måndagslista eller en låt ni inte kan få nog av. Jag älskar låtar som man inte kan sluta lyssna på och har på repeat vecka efter vecka!

Ha en fin måndag godingar, puss & kram!


5 kommentarer5 kommentarer om “vecka 15 – SEM-möte, trädgårdsbestyr och första Facebook-konverteringen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lyssna på Khalid, 8teen and shot down är fina 🙂

  Reply
 • Khalids nya album Free Spirit! 17 låtar magi👍🏽👍🏽

  Reply
 • Haha, alltså ni känner mig alldeles för väl, jag älskar Khalid och hade helt missat hans nya album från 2019 så TACK snälla för tipset. Just nu är jag som sagt helt besatt av låten ‘Outta my head’ som han har gjort med John Mayer, underbar. Kram fina ni!

  Reply
 • Åh kan du inte dela med dig av dina kunskaper kring Facebook och konveringen. Hade varit så intressant att få läsa om dina tankar och kunskaper kring det 🙂 Älskar för i övrigt att läsa om allt kring din business.

  Reply
 • Hej där! Åh vad kul att det intresserar dig, det här är utan tvekan det roligaste jag någonsin har gjort. Jag lär mig fortfarande hela tiden och jag lovar att skriva ner allt så fort jag kommit till lite fler värdefulla insikter så att jag kan förmedla någon sorts helhetsbild som även andra kan dra nytta av. Kram fina du!

  Reply