Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:36 | April 1, 2019

vecka 14 – start up / pop up office, AI och tvångsspinning

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag har packat ordrar under morgonen och nu är jag på kontoret och har bänkat mig framför datorn. Jag har avsatt min dag åt FB-annonser, det är fortfarande en hel del kvar som jag vill förstå och jag har ett telefonmöte med en FB-konsult lite senare idag. Jag ska även försöka sätta mig med mina kvitton och skicka in mars månads underlag till min redovisningskonsult så har jag det gjort. I morgon är Matilda här och vi ska fota till ett samarbete och lite annat innehåll. Jag har ett telefonmöte med en annan FB-konsult men som jobbar för ett företag som håller på med AI för Facebook-marknadsföring. Jag är alldeles AI-frälst och vill gärna så fort som möjligt implementera det som en teknisk lösning i olika delar av Organista.

På onsdag flyttar jag mitt kontor till Sveavägen under förmiddagen, det är tjejerna bakom A start up story  som har bjudit in till ett start up-kontor där man kan sitta och jobba som vanligt under en halvdag samtidigt som man kan nätverka med andra som startat företag. Jag älskar idéen och hoppas det blir fler gånger! På eftermiddagen är jag tillbaka på No18 för lite möten. På torsdag är det kontoret som gäller hela dagen och då har jag telemöte med en account manager på Facebook. Jag har ju träffat en hel del konsulter nu men vill även veta vad Facebook själva kan erbjuda för kunskap och service kring deras annonsering. På kvällen har jag övertalat Martin att följa med mig på spinning, haha. Jag är så spinning-frälst och vi bestämde att vi skulle ses sen kom jag på att det är ett av mina favoritspinning-pass på torsdagar så nu har jag tvingat honom att följa med och så ska vi äta middag efteråt. Fredagen är än så länge helt obokad så då hoppas jag att jag får kryssa av en massa att-göra-punkter innan helgen.

veckans bästa

Vad glad jag är att ni gillar våra planners så mycket, här (annonslänk) kan ni ladda ner och skriva ut vår fina Weekly Planner som jag använder varje måndag för att planera min vecka. Det finns inget bättre än att få en tydlig bild av hur veckan kommer se ut och känna att man har lite koll på allt som händer.

veckans sämsta

Det kändes som att jag vaknade upp förkyld i morse men efter lite pollen-nässpray så mådde jag snart bättre även om jag känner mig riktigt seg i kroppen fortfarande. Jag satte ju sockerförbud på mig själv fram till min födelsedag och i helgen har jag alltså firat med lite glass och godis men det vet jag inte om jag någonsin gör igen, haha. Jag har knappt känt av min pollen under veckorna jag har uteslutit socker så jag förlänger nog mitt sockerförbud tills pollensäsongen är över helt enkelt för så här kan man inte må.

veckans låt

Vår grafiska designer Masha är inte bara grafisk designer utan även föredetta tävlingsdansare. Jag blev så chockad första gången hon visade mig videor från hennes tävlingar, under våra dagar tillsammans sitter vi ju mest framför datorn men hon är GRYM på hiphop och street dance, haha. Jag älskar ju rnb och hiphop så nu får jag jättemycket låttips av henne, bl.a. den här låten som har gått på repeat i mina hörlurar hela helgen.


6 kommentarer6 kommentarer om “vecka 14 – start up / pop up office, AI och tvångsspinning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • På vilket sätt tänker du att socker skulle kunna påverka pollenallergi negativt?

  Reply
 • Hej där! Åh, jag har läst om det på så många olika ställen så jag minns inte var jag läste det först. Det kan ha varit i någon av Food Pharmacy böckerna men jag vet inte. Det gäller egentligen allting som gör kroppen inflammatorisk så som socker, gluten och andra processade matvaror. Jag märker i alla fall direkt skillnad, äter jag socker en dag så skjuter min pollenallergi i höjden dagen efter. Du kan googla pollenallergi och socker så kommer det upp en hel del intressanta artiklar, kram!

  Reply
 • Grattis i efterskott på födelsedagen, Linn! 🙂

  Reply
 • Tack snälla!

  Reply
 • Hej!
  Jag blir så inspirerad av dig och dina plattformar! En fråga! I Fornis blogg när hon berättar om hur hennes vänner fick reda på graviditeten var hon öppen med att stämningen blev konstig på grund av att du blev så chockad under middagen då hon och hennes kille berättade. Det känns egentligen som något jätteprivat att skriva ut, din reaktion, vilket jag antar att det inte är eftersom hon antagligen visste att du var fine med det, så: kan inte du berätta om det från ditt perspektiv också! Varför blev ni så chockade, hur kan ett sånt besked leda till konstig och märklig stämning?

  Reply
 • Hej där! Vad glad jag blir, tack snälla. Som jag skrev ovanför som svar på en annan kommentar så blev jag absolut inte chockad på något negativt sätt bara överraskad. Jag minns inte alls att det skulle ha blivit dålig stämning och jag tror i så fall att Michaela syftade på sin killes reaktion. Hon känner ju honom på ett helt annat plan än vi och kanske märkte av något som jag inte gjorde. Jag minns det som världens mysigaste kväll tillsammans med våra vänner som berättade om det största någon kan vara med om i livet. De hade aldrig pratat med oss om sin barnlängtan så jag var inte så beredd som jag har varit med många av våra andra vänner gissar jag och därav blev jag överraskad men det var bara kul för jag anade verkligen ingenting. Jag är så otroligt glad för deras skull och längtar jättemycket tills den lilla kommer i sommar. Kram!

  Reply