Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:37 | March 29, 2019

en genomgång av hemsidan – matiga artiklar, Shopify, design och gratis planners

Hej favoriter, 

Wow, jag har fått så underbar feedback de senaste veckorna sedan jag lanserade Organista, det mesta rör produkterna och kvaliteten men tätt där efter så kommer komplimanger för hemsidan och vårt grafiska uttryck. Vi har lagt så otroligt mycket tid på det här så det känns fantastisk att alla verkar uppskatta det så mycket och jag tänkte att jag skulle berätta lite mer om hemsidan i det här inlägget.

Jag vet att ni är en hel del som läser bloggen och går i starta-eget-tankar så jag håller på att skriva ett inlägg med allt ni behöver veta, alla mina bästa tips och vad jag har lärt mig under resans gång. Så om ni har några frågor till det inlägget får ni gärna lämna en kommentar.

Vi börjar med hedern! Vi hade ju en annan header när vi lanserade och den nya headern som kom upp i veckan är ett resultat från vår senaste fotografering. Jag ville ha en enkel header men som snabbt förklarar produkten om du aldrig har hört talas om Organista tidigare när du besöker hemsidan. Är inte det här så galet tillfredställande att se? Haha! Från en stökig resväska till en superorganiserad!

About us-delen förklarar kort hur allting började och här är jag sugen på att göra en video så småningom. Eller den kommer inte ligga för förstasidan men under About us-sidan gillar jag tanken att ha en video som förklarar vad Organista som företag står för.

Här har ni en liten titt på shopen som kommer direkt efter ‘About us’. Produktbilderna är tagna i samma studio som vi fotade headern. Vi har fått mycket positiv feedback kring att priserna är så pass låga sett till kvaliteten på produkterna. Jag har förstått att vårt påslag är väldigt mycket lägre än andra företags och det beror väl helt enkelt på att det viktigaste för mig är att produkterna ska vara tillgänglig för så många som möjligt.

Jag vill absolut skapa ett högklassigt varumärke men det är kvaliteten som ska hålla bästa klass. Jag kommer inte lägga på en massa på priset bara för att jag kan. Och det ska bli väldigt intressant när vi har varit verksamma vår första månad, det är ju otroligt många kostnader som tillkommer när man driver företag men jag tror att jag har budgeterat ganska bra från starten, hoppas det.

 

I veckan publicerade vi en artikel där vi förklarar precis hur man använder en packing cube. Det finns ju oändligt många användningsområden och vi listade våra och kundernas favoriter här. Ni kan även se hur vi viker plaggen till kuberna för bästa förvaringen.

Min favoritdel på hela hemsidan är produktsidorna, haha! Jag förstår att det låter konstigt men jag älskar att allt ser så cleant ut och längst ner hittar ni fler produktbilder och även den här ritningen. Där ser man exakt hur stor plats var och en av kuberna tar i en standard check in-resväska.

Lite inspiration! Och visst stämmer det ändå? Mycket av mitt organiseringsintresse kommer från att jag inte gillar att leta efter saker. Jag gillar när saker går snabbt men självklart blir mitt sinne lite lättare när jag vet att jag har ordning och reda också, hehe.

Och nästa favorit! Våra Planners! Det här är alltså en gratis produkt som vi erbjuder alla som är intresserade. Ni vet ju att mina ambitioner är oändliga när det kommer till Organista och jag vill skapa produkter som kan underlätta vardagen på så många fler sätt, inte bara när man reser. Det här var ett kul sätt att kunna erbjuda det redan nu. Masha lägger jättemycket tid på att ta fram ultimata planners som ni kan använda för att planera era dagar, veckor, månader och liv i övrigt. Vi kommer släppa en ny planner var och varannan vecka så håll utkik!

Jag har inte hunnit uppdatera våra reviews sedan lanseringen men vi har fått så härlig feedback så det ska jag sätta mig och göra i helgen helt enkelt. Feedback är så otroligt viktigt för oss och vi är så tacksamma för att ni tar er tid, det betyder allt!

Så här visas vårt Insta Feed på hemsidan och här kan ni följa oss!

Och så här ser det ut längst ner! Där får ni gärna signa upp för vårt nyhetsbrev där ni får ta del av våra erbjudanden, planners och artiklar. Vi skickar ut det en gång varannan vecka. Vår hemsida ligger på en plattform som heter Shopify, det är ett kanadensiskt bolag som är enorma på andra sidan Atlanten och jag måste säga att jag är så jäkla nöjd. Visst har det krävt otroligt mycket tid av oss att anpassa och designa hemsidan ändå men utan deras verktyg, appar och support hade det inte blivit ens hälften så bra. Och det är så otroligt billigt att starta en webshop på Shopify men jag tänker att jag kan berätta mer om det i nästa inlägg.

Puss & kram!


9 kommentarer9 kommentarer om “en genomgång av hemsidan – matiga artiklar, Shopify, design och gratis planners”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett tips/en önskan: på produktsidan hade det varit toppen med fler bilder som visar den specifika produkten i sin ”rätta miljö”. T ex en bild på Packing Cube M i en resväska, där man skymtar vad för innehåll som ligger ipackat. Då får man en större förståelse (och inspiration!) för hur man kan packa. Kanske använda sig av User Generated Content och lägga till på hemsidan ju mer ni säljer?

  Reply
 • Hej Nathalie, wow älskar din feedback! När vi var i studion sist så fotade vi för just det här ändamålet. Det kommer finnas bilder med produkterna i resväska på alla produktsidor inom kort. Du har så rätt och bara för att produkternas användningsområden är så självklara för oss så betyder det inte att de är det för alla andra. Vi vill verkligen inspirera och lära våra följare hur man använder produkten och User Generated Content är ambitionen så fort vi har tillräckligt mycket. Vi är så tacksamma att alla delar och visar upp produkterna så fort de får dem och ska hitta något kul sätt att visa det här på hemsidan <3 Du verkar ju ha stenkoll på det här, jobbar du med något liknande? Tack för din feedback och ha en härlig helg <3 Kram!

  Reply
 • Hej Linn!

  Jag tycker att du tänker helt rätt och verkligen är något på spåren. Superbra att det finns mycket egenproducerat innehåll, och finns det då även material från kunder så är det bara en bonus. Det ger dessutom en känsla för konsumenten att hen är mer delaktig i produkten/företaget vilket skapar högre lojalitet.

  Sedan finns det även artiklar och statistik som visar att ju mer bilder du har på produkten, desto högre chans att det leder till köp. Jag är helt säker på att du med tiden kommer få in mycket bra UGC-material 🙂

  Kul att du gillar min feedback och att min kompetens lyser igenom, då jag jobbar som sociala medie-strateg 🙂 jag skrev med min mail i website-fliken och det är bara att kontakta mig ifall du skulle vilja bolla idéer och tankar. Ha en fin helg du också, kram!

  Reply
 • Haha såg nu att jag eventuellt länkat fel, men isåfall är det bara att hojta till så kontaktar jag dig 🙂

  Reply
 • Nu finns det en bild på hur produkterna ser ut i en resväska på varje produktsida, tack igen för din feedback!

  Reply
 • Älskar att allt är så genomtänkt, smakfullt och snyggt! Min grafiska ådra njuter till fullo 🙂 Lycka till med allt du tar dig an fina Linn!

  Reply
 • Tack fina du! Blir så glad, både jag och Masha som gör mycket av vår design älskar att sitta och pilla med detaljer så vi blir lika glada varje gång någon som har den där grafiska ådran ger oss en komplimang, det betyder allt 😀 Kram fina du!

  Reply
 • Jag har ingen fråga om företaget, ville bara säga grattis och en helt annan sak. Jag valde att avfölja många influencers för ett tag sedan eftersom att mina vänner inlägg aldrig syntes (pga algoritmen) men då idag var jag in på din insta och jag blev så inspirerad. Du ser så himla glad ut på alla bilder och det riktigt skiner om dig. Så var bara tvungen att börja följa dig igen. Keep up the good work!

  Reply
 • ALLTSÅ! Din kommentar gjorde min dag, tack snälla du! Det är precis den känslan jag vill förmedla här inne och jag älskar själv influensers som ler, skrattar och är glada på sina bilder. Självklart kan man inte alltid vara glad men jag dras verkligen till människor som utstrålar mycket positiv energi. Tusen tack för din fina kommentar, massa kramar!

  Reply