Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:20 | March 25, 2019

vecka 13 – min födelsedagsvecka, kärt återseende och spadag

veckans planer

Hej måndag! Ny vecka och nya tag, eller vad säger ni? Jag ska köra ett race framför datorn här på kontoret nu under förmiddagen och i eftermiddag har jag två möten, bl.a. ett med en app som hjälper företag att hitta rätt influencers. Jag har ganska bra koll på influencers i Sverige men inte i resten av världen. Jag känner dessutom främst till livsstilsinfluencers, jag vill hitta influencers som brinner lika mycket för organisering som jag och det är precis det här jag hoppas de ska kunna hjälpa mig med. Efter mina möten ska jag äntligen till frisören, det är alldeles för längesen jag var där så det är verkligen på tiden. På tisdag startar jag dagen med ett Barre-pass som Petra har bjudit in till tillsammans med Adoore i Becores nya lokaler som ligger bara ett stenkast från vårt kontor. Så efter det kilar jag direkt hit.

Jag och Masha får klara oss själva den här veckan för Matilda är på semester i Åre. Hon har erbjudit sig att jobba därifrån om det krisar med någonting men det hoppas jag verkligen inte. Matilda är så värd lite avkoppling så händer det något oförutsett den här veckan kommer jag jobba kväll och natt istället, mycket hellre det än att störa Matilda under hennes semester. På onsdag har jag ingenting bokat och då hoppas jag få löst en massa puckar som hängt över mig den senaste tiden, främst gällande Facebook-marknadsföring och aktieägaravtal. Det känns som att jag kommer hinna checka av de punkterna innan onsdag i alla fall och på torsdag är det min födelsedag. Jag kommer spendera den på kontoret med undantag för födelsedagslunch på Riche tillsammans med mina älsklingar Tekla, Stina och Lina. På fredag står det bara “content” över hela min kalender, hehe. Jag älskar att sitta och skriva och planera innehåll på fredagar innan helgen och än så länge har jag inte ett enda möte inbokat, jag ska försöka hålla fredagen helt fri så länge det inte dyker upp något brådskande.

veckans bästa

JAG FYLLER ÅR PÅ TORSDAG! Och jag kommer nog aldrig tröttna på att fylla år men i år kommer jag inte fira min födelsedag lika mycket som jag brukar. Min 30-årsdag firade jag ju i nästan en månad med olika tillställningar och jag brukar fira i minst en vecka i alla fall. I år kommer jag fira torsdag till söndag och det får räcka. Hehe! Jag hade velat dra ihop en brunch för mina vänner och familj men den enda helgen som hade funkat är nästnästa och då kommer jag behöva fota till ett jättekul samarbete istället.

Med tanke på att jag jobbar så mycket med Organista just nu så är det superviktigt för mig att jobba under helgerna för att hinna med bloggen och allt annat runtomkring också. Så i år kommer jag fira med traditionsenlig frukost på sängen, lunch med mina tjejkompisar och middag med Mattias på min födelsedag. På fredag kommer min kusin Emma äntligen till Stockholm (som jag har saknat henne) så vi ska ut och äta med några tjejkompisar på kvällen, på lördag ska vi fira Olivia som fyller ett år så då tar jag lite paus i mitt egna firande men fortsätter på söndag. Då har jag och Mattias bokat spa och massage hela dagen i sann födelsedagsanda, underbart!

veckans sämsta

Pass! Jag försökte verkligen komma på något som skaver men det går helt enkelt inte den här veckan, allting känns så bra just nu och det är ju dessutom min födelsedagsvecka.

veckans låt

Jag vet inte om det är bra eller dåligt men nästan alla nya låtar jag kommer över just nu är under mina träningspass. Bl.a. den här låten som min spinning-instruktör alltid spelar. Både jag och Cecilie gick fram till henne efter passet förra veckan och bad om namn på låten och artisten. Skönare gung får man leta efter och den här artisten ska jag hålla koll på framöver, någon som har hört talas om honom tidigare?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här