Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:21 | March 22, 2019

halvdagskonferens, content strategi och Facebook-marknadsföring

Hej fredag och hej våren!

Jag hoppas att allt är bra med er idag? Jag har riktig fredagsfeeling och jag misstänker att det har mycket med vädret att göra. Det är nämligen värsta vårkänslan här i Stockholm och solen har skinit in genom våra fönster på kontoret hela dagen, tack för det.

Så hur ser mina dagar ut just nu?

Den här veckan har det varit många möten, igår hade jag, Matilda och Masha halvdagskonferens där vi gick genom vår strategi för Instagram, artiklar, Facebook och nyhetsbrev. Vi har ju knappt hunnit med brainstorm-möten de senaste veckorna. Veckans lärdom blir att vi helt enkelt ska ta oss tid för det här ett par gånger i veckan för vi får så mycket gjort när vi väl sätter oss ner tillsammans. Många bra idéer och nu har vi en tydlig plan för de kommande veckorna så att alla vet vad de måste göra och prioritera! Det känns underbart att få lite struktur efter lanseringsveckan.

Idag har mötena bytt av varandra!

Jag har både träffat en byrå och en konsult som jobbar med Facebook-marknadsföring och har skickat en massa siffror och statistik så att vi kan få en prisförslag på deras tjänster. Jag har läst på mycket och testat mig fram när det kommer till Facebook-marknadsföring den senaste veckan men jag har så mycket kvar att lära mig. Den första känslan när jag satte mig ner med Facebooks annonsverktyg första gången var “det här är omöjligt att förstå sig på”. Men jag envisades och idag var första gången jag faktiskt kände att jag börjar förstå hela upplägget. Så kul!

Och just det!

Vi har tagit fram olika modeller för en framtida förpackning den här veckan och här ser ni ett av förslagen. Jag tänkte att ni och våra följare på Instagram ska få var med och tycka till innan vi bestämmer oss för vilken vi ska ta fram en prototyp av. Så spännande!

Nu ska jag stänga ner datorn, vi kom ut till landet för en timme sedan och Mattias har lagat mat så vi ska äta gott, kolla på Lets Dance och bara ta det lugnt i kväll.

Ha en underbar fredag så hörs vi i helgen mina favoriter, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här