Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:24 | March 21, 2019

veckans tips – intervju om packning, Aladdin och en ny blogg

Aladdin blir spelfilm 

Ok, vilken är din mest sedda Disney-film någonsin? Min är Aladdin, jag kunde se den flera gånger i veckan när jag var liten och ramlade nästan av stolen när jag såg att de har gjort en riktig Aladdin-film som har premiär i maj. Mina vänner driver ofta med mig för att jag älskar “barnfilmer” men det är något av det bästa jag vet. Maleficent, Despicable Me (Dumma Mej) och Minions-filmerna är fortfarande några av de bästa filmerna jag har sett. Insidan Ut också! Genialiska manus och alla vuxna borde titta på en “barnfilm” då och då! Trailern för Aladdin-filmer kan ni kika på här!

Intervju med mig på Her Hour

Tjejerna på Her Hour gjorde en intervju med mig förra veckan där jag pratar mer om lanseringen, hur jag tänker när jag packar osv. Den och en massa andra härliga artiklar kan ni läsa här!

Magiskt fin sänggavel

Vår sänggavel har blivit så sliten och gått sönder vid upphängningen så jag har börjat kika på lite nya. Jag är så sugen på den här vackra skapelsen som Jannicke har designat. Jag tror den hade blivit så fin i mörkgrå i vårt sovrum här hemma i lägenheten. Jag står i princip för alla inredningsköp i vår relation men jag kollar alltid och får godkänt av Mattias först så jag ska bara dra det med honom en vända också, hehe.

Vilda gorillor

Jag vet inte hur många djur-videor jag konsumerar under en vecka längre. Jag förstod inte riktigt grejen med det förut, jag vet att det finns forum på nätet med tusentals medlemmar där man delar videor med djur som gör olika saker. Förr har jag aldrig tagit mig tid att faktiskt kolla och det är Mattias som har visat den ena sötare videon efter den andra och en dag upptäckte jag att jag var fast. Nu kan jag sitta en hel morgon ute på landet och kolla klipp på Facebook innan jag sätter igång med dagen. Jag blir så otroligt berörd och glad av djur, djur måste ju vara det bästa som finns! Gillar ni det precis som jag så måste ni se den här videon med ett par som besöker vilda gorillor. Hur roligt när gorillan tar på sig kepsen?

Louise har börjat blogga

Mitt emot mig på kontoret sitter ett riktigt geni! Louise Lundberg heter hon och är Creative Director på Forni. Jag är en trogen följare av hennes fantastiska artiklar på Forni som täcker allt från tester och utvärderingar till gratis nedladdningar. Här kan ni t.ex. läsa om hur ni skriver ett riktigt bra CV och ladda ner en gratis mall. Älskar det! Och ingen blev gladare än jag när Louise berättade att hon skulle börja blogga, nu hittar ni hennes blogg här!

Har ni några grymma tips som jag inte får missa? Lämna gärna en kommentar!


5 kommentarer5 kommentarer om “veckans tips – intervju om packning, Aladdin och en ny blogg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här