Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:37 | March 20, 2019

bakom kulisserna i studion – ordning och oreda

Hej onsdag! 

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint och försöker hinna ikapp min att-göra-lista idag. Vi fick nämligen studiotid hos André redan igår eftermiddags så det var bara att boka om vår dag och åka dit. Jag är så glad att det gick att få till med så kort varsel och vi fotade magiskt innehåll till Organista! Nästa steg är att visa exakt hur man använder våra produkter tillsammans i rörligt och text. Det är ju det här innehållet jag tycker är absolut roligast att skapa men jag inser också att det tar väldigt mycket tid! Nästa steg blir antagligen att få in någon i företaget som hjälper mig med just sådant så vet ni någon som skulle passa får ni gärna skicka ett tips till [email protected]

Koncentrationen var på topp och jag var på resväskor.se-lagret i måndags kväll och lånade den här resväskan av märket Brics. Jag blev helt förälskad i den! Den matchar helt perfekt till produkterna så jag bestämde mig för att köpa loss den till framtida fotograferingar också.

Sättet vi skapade materialet på var nytt för André också men han tyckte det var lika kul som jag när vi fick se resultatet. Det ska bli riktigt spännande att höra vad ni tycker om det sen!

tvättpåse här // underkläderspåse här // packningskuber här

Alltså jag älskar mitt jobb! Jag har alltid älskat mitt jobb med bloggen som ni vet men nu när jag samtidigt får jobba med en organiseringsprodukt så lyfts liksom mitt jobb till en helt ny nivå. Jag hade kunnat sitta och packa och organisera resväskor och utveckla våra produkter dagarna i ända. Helt ärligt så tror jag aldrig att jag kommer tröttna vilket känns fantastiskt!

Alla i studion hade riktigt roligt åt mig under fotograferingen för några bilder skulle vara “stökiga” och jag har inga problem med att skapa ordning men det tar emot när jag ska få något att se stökigt ut på bild, haha. Snacka om arbetsskada!

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, jag hade velat ha en studio i anslutning till vårt kontor. Drömmen!

Det verkar som att André kan få klart lite av materialet redan i veckan, jag hoppas! Nu ska jag fortsätta beta av min att-göra-lista. I morgon har jag och tjejerna halvdags-konferens. Vi ska gå genom och sätta upp en plan för våra sociala medier och hemsidan ända fram till sommaren, sedan lanseringen för två veckor sedan har vi bara kört på och agerat på allt som har dykt upp. Nu måste vi sätta oss ner och göra en ordentlig strategi för de kommande månaderna!

Hoppas ni får en härlig onsdag!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här