Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:45 | March 19, 2019

min vecka i bilder – gäst i P3, yoga med Jossan och riktigt dåligt väder

Hej godingar! Det är dags att titta tillbaka på veckan genom mobilen och den har kantats av riktigt grått väder. Det har varit snöblandat regn…

…och jag har levt i mössa eller keps.

Favorithandskarna har varit min bästa vän, älskar muddarna som går att dra upp eller ner!

Den här lilla skiten har inte velat gå promenader i regnet och har varit riktigt uttråkad. Så här brukar hon se ut då, haha. Det var en läsare som skrev att hon börjar bli sugen på att skaffa en chihuahua tack vare Charlie. Haha, jag med typ! Eller jag tror aldrig att jag kommer ha en hund igen efter Charlie men det är verkligen en fantastisk ras om man uppfostrar dem på rätt sätt. Jag blev väldigt glad för din kommentar i alla fall!

När det är sånt här skitväder går jag i mina vattentäta boots till jobbet och byter till klackar eller sneakers när jag är på plats.

I onsdags hade tjejerna på Graaf Ledin PR som sitter med oss ett event på våning fyra tillsammans med Dr Brandt.

Jag fick äntligen hänga lite med Atlas, jag har bara sett honom när han var alldeles nykläckt annars har han sovit varje gång vi setts så jag tog igen all förlorad tid. Han är så jäkla skön, här ser han sig själv i mobilkameran, haha!

I fredags morse hade Soft Goat pressfrukost i sin nya butik på Humlegårdsgatan.

Jag hade faktiskt noll fredagsfeeling men var glad ändå.

Butiken är så fin…

…och jag pratade en hel del med den här superkvinnan, Steffi, om hur de jobbar med Soft Goat. Hon berättade bl.a. om hur de gör med packning av ordrar och hållbarhet. Jag fick så många bra idéer och inputs!

Det här är ingen ovanlig syn på kontoret. Vi har ju en hel del valpar här nu, bl.a. Puck  och Snoop Dogg och så fort Puck kommer till kontoret kollar Charlie på mig, skäller till en gång och så vill hon ligga i sin väska. Gärna så högt upp som möjligt, på en stol eller ännu bättre, uppe på skrivbordet. Sedan ligger hon och lyssnar skeptiskt på vad Puck har för sig där nere.

Efter några timmar på kontoret i fredags gick jag till Cube där jag hade möte med våra säljare, jag glömde däremot ta en enda bild. Sedan åkte jag direkt till Linnégatan där jag skulle på möte hos min redovisningskonsult.

Jag var en halvtimme tidig så jag passade på att ta en kaffe och en overnight oats på Kafé Kringlan.

Jag hängde här jättemycket förr men nu har jag sällan vägarna förbi. Det är i alla fall ett av Stockholms mysigaste caféer om ni frågar mig och drivs av världens gulligaste par.

Efter jobbet hämtade Mattias upp mig och så åkte vi ut till landet och lagade fish tacos. Yes, vi äter det 1-2 gånger i veckan nu, sjukt gott! När vi satte oss ner och skulle äta tappade jag snabbt aptiten. Jag hade lyckats missa det fruktansvärda beskedet om terrorattacken på Nya Zeeland under dagen. Så resten av kvällen ägnades åt att försöka smälta nyheten och jag mår fortfarande dåligt. Vilken sjuk jävel, sånt här borde inte få hända!

I lördags var jag tillbaka i stan för att gästa helgen i P3. Jag hann inte påminna er om att sätta på radion men programmet går att hitta i Sveriges Radio-appen eller här om ni vill lyssna.

Och shit vad trevligt vi hade, en och en halv timme kändes som fem minuter och vi pratade om allt från mitt nya företag till sorg, nätkärlek och Charlie. Jag lyssnade själv på avsnittet innan jag gick och la mig på kvällen och tycker verkligen att jag lät precis som mig själv. Jag har gästat lite poddar förut och blir sällan nervös när jag ska prata men det blev lite pirrigt i början när jag insåg att vi faktiskt skulle sända live. Jag fick för mig att vi kanske skulle spela in under tiden som låtarna spelades men icke, det var 100% live. Så kul erfarenhet och Sara och Ison var så proffsiga!

När vi var klara gick jag in på Åhlens under tiden som jag väntade på att Mattias skulle komma och plocka upp mig. Jag hittade det här fina datorfodralet från Day och en scrunchie i leopard. Haha, vad ska jag säga, jag gillar leopard helt enkelt. Världens bästa bryn-mascara från YSL och två nagellack från Depend fick också följa med hem.

När vi kom ut till landet igen gick jag ut i regnet och lekte sök med Charlie. Hon får sitta och vänta under tiden som jag slänger ut godis i trädgården och när jag säger till får hon börja söka. Det är det roligaste hon vet och när jag satt där och tittade på henne och utsikten sköljde en våg av tacksamhet över mig. Jag känner så otroligt mycket tacksamhet för olika saker i mitt liv. Varje dag är det något som får mig att stanna upp och ibland känns det extra mycket, som här.

I söndags var jag så trött när jag vaknade!

Jag ursäktade mig för Mattias och sa bara att “idag vill jag va mitt absolut fulaste jag”, haha. Så jag rotade fram den här gamla, noppriga tröjan, mina fulaste mjukisbyxor och slängde mig på soffan. Jag vet inte varför men efter en vecka med fina kläder, klackar och smink så njuter jag av kontrasten att få gå runt och se ut som en påse skit, haha. Någon som känner igen sig? I vanliga fall har jag ganska fina myskläder på mig men helt plötsligt blir jag bara anti allting som är fint.

Jag kokade gröt till frukost som jag toppade med musli.

Charlie sov djupt bredvid mig tills jag väckte henne. Jag har fått en ny hang up på att kolla roliga djurvideor på Facebook och skrattar högt varje gång. Charlie fick titta på fem hundar som pulsar i rad genom snön och skäller och till slut börjar hon också skälla.

Som vanligt när jag har bestämt mig för att slappa runt i myskläder hela dagen så får jag snart spring i benen. Då bestämde jag mig för att gå upp till gymmet och köra ett yogapass.

Just nu kör jag bara yoga ute på landet under helgerna och under veckorna i stan tränar jag på Becore. Eftersom jag inte har rutinen inne så kollar jag pass på Youtube och har kört Jossans grymma pass de senaste gångerna. Det här är mitt favoritpass just nu, mycket stretch, styrka och balans.

Jag blir imponerad varje gång nu när jag inte kör yoga så ofta, att kroppen har ett sådant otroligt muskelminne. Jag märker dessutom att all styrketräning på Becore i veckorna utvecklar mig jättemycket i min yogapraktik också, underbart! Vi åt sen lunch och kollade på en serie innan vi packade ihop väskorna, skruvade ner värmen, låste och larmade överallt och åkte hem till stan igen.

Det var min vecka och helg i bilder det, puss på er!


4 kommentarer4 kommentarer om “min vecka i bilder – gäst i P3, yoga med Jossan och riktigt dåligt väder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fantastiskt fina träningskläder på sista bilden, vart är de ifrån? Kram!

  Reply
 • Visst är de magiska? Det är Petra som designade de här träningskläderna för Fitnessguru för många år sedan så de finns tyvärr inte att köpa längre. Petra är verkligen ett proffs på att framhäva de kvinnliga formerna i allt hon gör, kram!

  Reply
 • Haha jag är likadan när det kommer till helgoutfiten. I veckorna behöver jag ha ganska dressade kläder på jobbet (klackar/finare boots, kostymbyxor, blus osv) och det är SÅ skönt på helgen att sätta upp håret i en knut och dra på sig mjukisbyxor!

  Reply
 • Haha, vad kul att jag inte är ensam! Jag njuter så varje gång och brukar köra varannan dag. Så på helgen har jag en dag när jag får se ut precis hur jag vill och en dag när jag gör mig i ordning. Det blir dessutom ännu mer njutbart att göra sig fin när man har fått ha en riktig fuldag. Kram!

  Reply