Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:10 | March 15, 2019

från stökig till ordningssam

Hej fredag!

Vilken vecka som har följt lanseringsveckan av Organista! Jag var lite nervös i måndags måste jag erkänna, det här är ju veckan då alla våra första ordrar leveras till kunderna. Det är nu vi kommer börja få feedback och höra vad alla egentligen tycker om produkterna. Och responsen har varit fantastisk!

“Jag vill bara tillägga att jag är mycket kräsen…. Lyckades du göra mig nöjd, kommer du göra många nöjda Linn! Grymt bra jobbat! Nu ska jag sprida till alla jag känner så flera köper. TACK!”

“Älskar dom! Och vilken kvalité, långt över mina förväntningar!!! Jobbar själv med webbshop. Älskar sättet ni packat dom på. Lyxigt, wow för dig!”

Det här är bara två kommentarer som har trillat in under veckan från kunder som har fått produkterna och jag kan lova er att jag skiner upp som en sol varje gång och skuttar av lycka. Det känns så underbart att vi har gjort ett så pass bra jobb med materialet och kvaliteten att kunderna faktiskt blir positivt överraskade. Ofta är det ju tyvärr tvärt om, att något ser väldigt bra ut på bild men så blir man besviken i verkligheten.

Det känns helt enkelt som att jag har checkat av ett av mina stora delmål! Nu är jag säker på att produkterna håller måttet och att det inte bara är jag som tycker det för att jag har jobbat så länge med att ta fram dem. Det känns dessutom som en produktkategori som verkligen engagerar för vi har fått otroligt mycket spridning och jag är så innerligt tacksam.

Tidigare i veckan var det även första gången som en riktigt stor influencer (som jag dessutom inte känner) själv hörde av sig och visade intresse för produkterna. Det känns helt magiskt! Alla har börjat fota hur de använder våra packningskuber och packpåsar. Bl.a. Ellinor som skrev världens finast inlägg här!

Självklart vill jag nå ut med Organista till alla de som älskar att organisera precis som jag, MEN, min dröm har också varit att kunna inspirera de som är raka motsatsen och på så sätt göra deras vardag lite lättare.

Ellinor skriver bl.a. i inlägget att hon aldrig packar upp sina resväskor när hon kommer hem, hon låter de stå tills nästa gång hon ska resa och blir tvungen att tömma dem för att kunna packa igen. Haha, vi är natt och dag jag och Ellinor och ändå är hon en av de häftigaste tjejerna jag känner.

Jag blev så glad när jag fick se de här fina bilderna, Ellinor har nämligen åkt iväg den här veckan och ska gå en intensivkurs för att ta körkort och då packade hon väskan med våra produkter från Organista. STORT LYCKA TILL ELLINOR! Kör hårt, hehe!

Det kändes så galet när jag fick se bilder som någon annan har tagit när de packar resväskan med våra produkter.

Vi har redan börjat skissa på nya produkter efter önskemål som vi har fått från bl.a. er läsare och våra följare på Instagram där ni gärna också får följa oss och hjälpa oss utveckla produkterna! Jag är så stolt över våra prestationer den här veckan, vi har jobbat dygnet runt, räknat på budgetar och utvärderat allt från hemsidan till våra logistiklösningar.

Igår tog vi beslutet att erbjuda 1-3 dagars leverans samt fria returer inom Sverige istället för 3-5 dagar. Och nu kan vi även skicka våra produkter inom Europa med bara 5-7 dagars leveranstid och vi har halverat priset. Det känns som ett steg i rätt riktning! Vi har mycket högre ambitioner än så men måste börja någonstans och det känns så bra att vi på bara en vecka har kunnat göra en så pass stor förbättring.

Tack för all feedback och kärlek ni har gett mig i samband med lanseringen! På andra plats, tätt efter ert otroliga engagemang när jag samlade in pengar till Rosa Bandet till minne av min mamma, så är det här utan tvekan det finaste jag någonsin har varit med om i form av stöd och nätkärlek!

Tack, tack, tack!


5 kommentarer5 kommentarer om “från stökig till ordningssam”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn! Jag har ett tips på nästa produkt för Organista. Nämligen en vattentät påse/box där man kan packa ner flaskor som riskerar att läcka eller gå sönder och som man vill ha “förseglade” så de inte kan fläcka ner kläder mm. Till exempel schampoo, balsam, hudkrämer, håroljor, parfymer, vinflaskor eller liknande. Jag brukar linda in allt sånt i dubbla plastpåsar och knyta ihop hårt, men hur snyggt blir det, haha!! 🙂 Vore toppen med en snygg förvaringspåse eller box med plastad insida och blixtlås som håller tätt. Kanske i liten storlek eller olika storlekar så man kan köpa flera, så slipper man ha alla flaskor tillsammans för då blir det mycket att spola rent om någon av flaskorna går sönder. Bara ett tips så här på fredagseftermiddagen, hoppas du får en superhärlig helg och krama söta lilla Charlie från mig! Blivit sååå chihuahua-sugen tack vare henne (till min sambos stora förskräckelse, haha!).

  Kram på dig! 🙂

  /Maria

  Reply
 • Hej där, åh tack snälla för idén! <3 Jag brukar göra precis som du, haha. Det är definitivt en framtida produkt vi kan kika på, jag sparar din kommentar helt enkelt. Och vad glad jag blir att Charlie är ett så bra föredöme för chihuahuor, haha. Hon är verkligen en helt fantastisk liten hund även om man måste ha mycket pli på henne. Hon är så bestämd <3 Hoppas att du och din sambo kommer överens om en hundras som passar er båda <3 Kram fina du!

  Reply
 • Gillar förslaget😘

  Reply
 • Vad kul! När får man veta vilka som vann tvättpåsen du lottade ut för ett par veckor sen? 🙂

  Reply
 • Hej där, vinnarna är utvalda och kontaktade per mail som jag skrev i inlägget. Tack för att du deltog och ha en fin helg <3

  Reply