Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:35 | March 14, 2019

vårens trend – håraccessoarer, scrunchie och scarf

hermine hold

Hej godingar!

Det är väl ingen som har missat att en av vårens stora trender är håraccessoarer? Jag skulle så gärna vilja veta vad mamma hade tyckt om det här! Att jag, som alltid skojade med henne för att hon använde scrunchies, nu använder det själv i princip varje dag.

hermine hold

Jag retade alltid henne för att det såg så 90-tal ut men nu lever jag i mina scrunchies. Haha! Den här fina hittar ni här!

hermine hold scrunchie

Den kommer från Isabellas nya företag Hermine Hold.

hermine hold

Jag blev så glad när jag fick deras pressutskick med både scrunchie, scarf och scarfette i deras beiga färg. De har definitivt koll på mig och vad jag gillar, hehe. Det är ju min favoritfärg och jag älskar beiga accessoarer i håret sedan jag har låtit min egna hårfärg växa ut.

hermine hold

Det blir en så fin kontrast!

hermine hold scarf

Jag är väldigt imponerad av Hermine Hold och de är en stor inspirationskälla för mig. Jag älskar att de har skapat ett eget mönster till sina produkter vilket var det första jag gjorde till Organistas moodboard.

hermine hild isabella scarf

Drömmen är att ta fram ett eget tyg med vårt mönster men det är väldigt dyrt så det får vänta lite. Jag tror däremot verkligen på den här typen av branding av varumärken idag, istället för en stor logga som bara känns i vägen.

Har ni hakat på håraccessoar-trenden? Jag vill se ut så här i håret varje dag framöver, älskar det! Om ni har några tips på fina håraccessoarer jag inte får missa får ni gärna lämna en kommentar med länk.

Puss på er!


29 kommentarer



29 kommentarer om “vårens trend – håraccessoarer, scrunchie och scarf”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De är verkligen jättefina, lite för dyra för mig men det finns ju andra märken där ute 🙂 Sedan är det överlag svårt att vilja handla hennes varumärken eftersom hon står för så mycket som jag själv inte står för. Men det är ju mitt problem och ingen annans 🙂 Men håraccessoarer är superkul, hårspännen och scarfsar går varmt här hemma!

  Reply
 • Samma här, jag har scarf nästan dagligen och använder scrunchies som armband för jag tycker det är så fint. Jag respekterar verkligen din åsikt och uppskattar att du la fram den på det sättet du gjorde <3 Kram

  Reply
 • Och där sjönk du som en sten för mig.

  Reply
 • Du behöver inte känna något tvång att läsa min blogg. Du är välkommen tillbaka men kan också låta bli. <3

  Reply
 • Det här är andra gången du promotar det här företaget, vad jag sett. Deras arbetssätt är tvärtemot hur jag hittills har uppfattat dig. Du har varit den i bloggbranschen som stått för något mer seriöst, där uppblåsta siffror och andra lögner är något du aktivt jobbat för att gå ifrån. Bidragit till att bloggande blir en mer vuxen och legitim bransch, vilket behövs då den bygger på läsarnas förtroende. Här tappade du mitt. Jag tycker inte att det är ok att hänga ut sitt ex som maffia även om man upptäcker att han inte är så rik som man trodde (allt handlar inte om pengar). Jag tycker inte det är ok att återanvända en gammal hotlapp för att få det att se ut som att medias avslöjande om ens lögner (påhittade besökssiffror) leder till reella hot mot ens person. Jag tycker inte att det är ok att säga att man har 100 unika läsare om det är 25 läsare på tre olika kanaler (dvs totalt 75 besök, som troligtvis görs av samma person på flera kanaler).

  Reply
 • +1.

  Reply
 • +1

  Reply
 • Håller med! Du framstår i vanliga fall som genuin och väldigt seriös. Jag tror att samarbeten (betalda eller ej) med IL faktiskt till och med potentiellt kan skada ens varumärke.

  Reply
 • Vad glad jag är att du känner så, du kan läsa ett längre svar på era kommentarer längst ner. Kram!

  Reply
 • +1

  Reply
 • Hej Helena! Jag svarade i en gemensam kommentar längst ner som du gärna får läsa. Jag är glad att du uppfattar mig som så seriös, det tar jag som en komplimang <3

  Reply
 • De är fina men onödigt dyra. Tycker den här typen av lyxbranding blir lite konstig när det är skaparna själva som satt den stämpeln. Lita på konsumenterna istället, är produkterna bra kommer det att märkas 🙂

  Reply
 • Att sätta höga priser på produkter är ofta ett strategiskt val man tar som företag när man prissätter. Det är ju upp till företaget och sedan är det precis som du skrivet upp till konsumenterna om de vill köpa eller ej <3 Kram

  Reply
 • Oj jag håller faktiskt med lite i kommentarerna här. Den första tanken som slog mig var “är detta reklam?”, det framgår inte nämligen, vilket är väldigt olikt dig. Och sedan blev jag lite besviken för att detta varumärket är ändå grundat av någon som konsekvent ljuger och “misshandlar” influencers trovärdighet genom sättet personen både bygger företag på (vilket är vida känt att det görs väldigt oseriöst och under dåliga villkor) och även hur personen konstant ljuger och förvrider siffror, strider mot marknadsföringslagen mm.
  Det känns som ett otippat inlägg från dig som jobbar så hårt med att lyfta influencers, ärlighet och fötter på jorden.. Förstår att man ibland bara vill hylla en fin/bra produkt, men ibland är det faktiskt bättre att avstå. Även om du inte får betalt för det utan det sker av egen vilja..

  Reply
 • Bra skrivet! Precis så känner jag också. Linn, du är bra! Förstår bara inte vsrgör du valt att lyfta detta inlägg.

  Reply
 • Vad glad jag blir för att du tycker det <3 Jag skrev ett lite längre svar på er kommentarer längst ner som du kan läsa. Kram <3

  Reply
 • Hej där! Nej det är inte reklam, jag valde att inte ens använda annonslänkar och ville bara tipsa om en produkt jag gillar och använder. Jag är uppenbarligen inte lika insatta i ämnet som ni men skrev ett gemensamt lite längre svar längst ner som du kan läsa. <3 Kram

  Reply
 • Men du har ju fått produkterna i ett pressutskick helt utan kostnad, eller hur? Då tycker jag absolut du ska reklammärka – även om du inte tjänar pengar på det. De har ju uppenbarligen haft ett syfte med sitt utskick. Jag har i övrigt varken något emot dig eller Isabella.
  Mvh Lena, Marknadschef

  Reply
 • Hej Lena! Jag följer alla riktlinjer och regler vi får från Reklamombudsmannen och försöker vara helt transparent här i bloggen. När jag tjänar pengar på en produkt jag visar upp ska det reklam/annons-märkas. Även om jag skulle ta emot ett pressutskick där det är ett krav att jag ska visa upp produkten för att jag ska få den så ska det märkas som ett samarbete. Det kan hända att även regler och riktlinjer för pressutskick kommer förändras och då kommer jag rätta mig efter dem också. Just nu har jag gjort avvägningen att vara supertydlig med att jag har fått produkterna i ett pressutskick för att inte vilseleda någon. Det är kanske en idé att ta fram en “märkning” för det också och min bloggagentur håller koll på vilka nya regler som tas fram och informerar mig om dessa löpande. Tack för din input och ha en härlig söndag!

  Reply
 • Håller med, blev väldigt överraskad och även lite besviken nu. Förstår inte att du vill bli associerad med någon som är så oseriös och ful mot andra båda i business och privat? Du saboterar ditt eget varumärke och trovärdighet. Jag har läst din blogg i många år och alltid uppfattat dig som seriös, smart, kunnig, trovärdig och en sympatisk person med hög integritet. Efter att ha läst detta inlägget känner jag bara “va???” Hur tänkte du här? Är det pga att du vill att hon ska skriva om påsarna, you scratch my back and I scratch yours? I så fall tycker jag verkligen du ska tänka om, ditt företag vinner inget på att blondinbella skriver om det, tvärtemot. Hon har noll trovärdighet, hennes siffror är påhittade, hon har drivit nästan alla sina bolag i konkurs och många är så less på hennes lögner och manipulation att de bojkottar företagen hon gör reklam för. Jag gillar dig och önskar att det ska gå bra för dig Linn. Ledsen om det låter hårt men jag skriver det här för att jag bryr mig, inte för att vara taskig. Du får ta det som lite tough love, ibland behövs det. ❤️

  Reply
 • Hej där, ni är uppenbarligen mer pålästa och har mer åsikter i frågan än vad jag har. Jag skrev ett lite längre svar till er alla längst ner som du kan läsa. Som du säker vet uppskattar jag era åsikter och tycker om tough love, haha. Jag är väldigt glad att du uppfattar mig som du gör, det tar jag som en komplimang. Jag tror och hoppas också att du vet att jag aldrig skulle lyfta någon annans produkter med en sådan baktanke. Jag tror för mycket på mitt företag och mina produkter för att det skulle behövas och jag vill att de som använder mina produkterna ska gilla dem på riktigt. Kram <3

  Reply
 • Hej på er! Jag svarar i en gemensam kommentar till alla, hoppas det känns ok! Jag uppskattar som ni vet feedback och “though love” som en av er skrev är bra kärlek om ni frågar mig. Jag tycker om att höra vad ni tycker men jag önskar att tonen här inne hade varit annorlunda. Jag är ganska säker på att ni läsare vet var jag står, jag skulle aldrig fiffla med mina siffror, lägga upp ett samarbete som inte är annonsmärkt eller hänga ut en annan person här i min blogg. Mitt företag och mitt varumärke kommer aldrig skötas på samma sätt som ett annat bara för att jag skriver ett inlägg om deras produkter, så ser inte verkligheten ut.

  Uppenbarligen skiljer jag mycket på företag och person som frontar företaget men när jag läser mitt inlägg igen förstår jag att det inte uppfattas så. My mistake! Jag tror det är viktigt att ta i beaktning att det här företaget inte har grundats, ägs och drivs av en person. Tvärtom, det är så många duktiga människor inblandade som har gjort ett otroligt bra jobb och jag står för att jag är imponerad av genomförandet av hela paketeringen av varumärket.

  Jag fick frågan om jag ville använda annonslänkar för att tjäna pengar och pusha de här produkterna men valde att inte göra det. Jag har haft min scrunchie runt armen och scarfen runt halsen nästan varje dag den här veckan, det är en produkt jag verkligen tycker om och ville skriva om utan att tjäna pengar på det. Jag vill kunna tipsa om företag och varumärken här i bloggen även när jag inte tjänar något på det. Och för att ni ska förstå tanken bakom inlägget så var det inte att bara pusha ett företag från början. Jag hade jättefina hårklämmor från Glitter och Åhlens som jag skulle fota till samma inlägg men som jag glömde i min necessär där hemma. Jag jobbar som ni säkert har förstått hela tiden och när vi skulle fota till inlägget om håraccessorarer och jag insåg att hälften av dem låg kvar där hemma fick jag ta beslutet att fota ändå för att skapa innehåll till bloggen som jag vill uppdatera som vanligt trots att jag jobbar jättemycket med mitt andra företag. Tidsmässigt hade jag inte fått ihop det annars.

  Med det sagt så är det även helt ok att bli besviken på mig, det är helt ok att sluta läsa min blogg också om ni känner att det var så farligt. Jag är uppenbarligen inte alls så insatt i ämnet som ni verkar vara och ska absolut tänka på det vissa av er skriver i fortsättningen men jag önskar också att alla på nätet idag kunde tänka på att vara lite mer förlåtande mot varandra!

  Kram på er!

  Reply
 • +1på den!!

  Reply
 • <3

  Reply
 • Tack för svaret! Jag kände inte till att det var fler personer än Blondinbella och Pingis som äger företaget, det kan ju mycket väl vara så då de har det i deras andra bolag också. Oavsett, så säger det nog en del om hur vi läsare känner inför Blondinbella numera. Och hon är kopplad till företaget, så det är inte taget ur luften. För mig som läsare så känns det lite som när Sverige, som säger vara ett land med jämställdhet i fokus, gör affärer med Saudiarabien när kvinnor inte ens får köra bil där. Du som sagt att du är emot allt fuskande och trixande inom bloggvärlden helt plötsligt kopplar dig samman med en som är emot allt du står för. Och jag förstår inte varför. Det känns som att du sviker det du sagt att du står för, och att det kanske bara var en front för att kunna tjäna pengar på samma sätt som Blondinbella ljuger på i sin blogg. Men utifrån ditt svar nu känns det mer som att du inte insett hur mycket hon har svikit sin publik, och förhoppningsvis tar du det med dig. Förstår om du inte hänger på Bloggbevakning och läser allt, det skrivs ofta med en lite elak och mobbande underton förklätt som ‘roligt’ men det är samtidigt den enda mediebevakningen som sker av bloggarna. Mitt förtroende för dig har fått sig en törn, men jag uppskattar din blogg och kommer inte sluta läsa pga ett snedsteg. Det är inte rimligt, du är en jättebra bloggare som gör saker på ditt sätt och bjuder på mycket ur ditt liv. Tack för det! Och tack för att du svarade så genomtänkt, ur dialog växer vi alla.

  Reply
 • Oj vilka proportioner det blev på detta. Jag har absolut inte mindre förtroende för dig eller din blogg (om man har förtroende för en blogg..hmm) Jag tycker lika mycket om att läsa här som innan. Väldigt intressant att man, däribland även jag, kan ha så starka känslor kring hårsnoddar och scarfsar egentligen 🙂 Galen värld. Ha en fin helg så lägger vi snoddgate på hyllan 🙂

  Reply
 • Hahahah, tack Jenny! Jag håller med 😛 Kram <3

  Reply
 • Hej! Har köpt den beiga scrunchisen. Jättefin!

  Reply
 • Visst är den 😀 Kram

  Reply