Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:33 | March 13, 2019

en liten paus och lunch på Weinercafét

Hej onsdag! 

Hur mår ni idag? Här är det fullt ös och de flesta luncherna har förtärts framför datorn de senaste veckorna, hehe, men helt plötsligt bestämde jag och Matilda oss för att ta en paus så då hoppade vi in på Wienercaféet och unnade oss. Vi är ändå ganska bra på att stanna upp mitt i alla jobb, snacka lite privatliv, vädra känslor och sedan kör vi på igen. Det är omöjligt att jobba så tajt som jag och Matilda göra utan att bli vänner på köpet och jag tycker att vi sköter det riktigt bra.

Till Wienercaféet går vi främst för den fantastiska lokalen och stämningen, det känns som att resa tillbaka i tiden och jag älskar det! Tänk lite “Vår tid är nu”…

Maten är helt ok den också men egentligen skulle jag rekommendera att man går hit och tar en kaffe med en bakelse eller ett glas champagne och deras afternoon tea och njuter av atmosfären.

Jag åt Caesarsallad som jag har ätit alldeles för mycket av den senaste tiden, jag får mina hang ups, och Matilda tog fisk- och skaldjursgrytan.

Matilda tog en smygbild av mig när jag pratade med Mattias…

…tänk att vi kan ringa varandra flera gånger om dagen fortfarande och sakna varandra när vi är på jobbet efter så lång tid tillsammans.

Och det är lite lustigt att jag envisas med Caesarsallad, jag gillar inte ens krutonger och glömmer alltid att beställa utan. Men det är den där salta Caesar-såsen och parmesanen jag har blivit besatt utav.

Det var svårt att gå förbi konditoridisken på vägen tillbaka till kontoret men jag har hållit hårt på mitt sockerförbud och som det känns nu hade jag t.o.m. kunnat tänka mig att förlänga det. Jag får inte alls samma eftermiddagsdippar som jag brukar få och känner mig mycket piggare efter bara några veckor. Det känns som ett vinnande koncept helt enkelt!

Puss & kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “en liten paus och lunch på Weinercafét”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Brukar hoppa in här och läsa med jämna mellanrum och såg precis ditt nya företag Organista. Tycker idén är helt fantastisk och produkterna lika så, verkligen superfina. Bor i Singapore för tillfället och det blir en hel del resande här borta, hade verkligen behövt dessa produkterna nu men får vänta till jag kommer hem till Europa igen i sommar. Hoppas de finns kvar i lager då ☺️

    Reply
  • Hej där! Åh vad härligt att bo i Singapore, det låter som ett riktigt äventyr. Jag var där med en tjejkompis när vi backpackade i Asien, vilken häftig stad. Självklart ska vi ha produkterna i lager när du kommer hem i sommar, vad kul att du gillar idéen så mycket. Kram fina du!

    Reply