Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:02 | March 12, 2019

min vecka i bilder – lanseringvecka, tjejmiddag och utgång

Hej hjärtan! Ska vi kika tillbaka på lite bilder från den senaste veckan? Definitivt den bästa vecka i år än så länge, hehe! Den började på måndagen när pappa släppte av mig och Charlie på kontoret och sedan körde vidare hem till Malmö. Ni har bilbälte på era hundar när de åker bil va? Så viktigt!

Det var de enda bilderna jag tog i måndags och sen var det Fettisdagen! Jag och Matilda satt och jobbade vid vårt favoritbord på våning fyra medan tjejerna på No18 gick runt och delade ut semlor.

Hela huset var fullt av semlor, haha!

Vi jobbade i ett med alla förberedelser inför lanseringen. Matilda följde med mig hem efter jobbet och så körde vi på tills klockan slog elva, då satte jag henne i en taxi hem och fortsatte själv i ett par timmar till.

I onsdags skulle Charlie stanna hemma under dagen och när jag skulle gå hade hon lagt sig i Mattias tvätthög på golvet. Alltså! Ofta när han går brukar hon gå runt och leta efter honom, sedan kan hon hitta hans strumpa (Mattias är den stökiga av oss, hehe) på golvet så lägger hon sig på den. Någon som har hund som också gör så? Otroligt gulligt är det i alla fall!

Jag gick till kontoret, satt i telefon med min agent som var i full gång att skicka ut pressmeddelandet och det var dags att trycka på lanseringsknappen. Det kändes så sjukt att äntligen få ta bort lösenordet på hemsidan så jag var tvungen att ta en bild, haha. Jag var så pepp här! Sedan rullade dagen bara på i ett, jag svarade på samtal, mail och alla fina meddelanden som trillade in på Instagram och Facebook med hejarop och gratulationer.

Världens bästa tjejer på Forni kom med en jättefin bukett tulpaner och gratulerade till lanseringen. Vad hade jag gjort utan alla fantastiska tjejer (och kille) på mitt kontor alltså? Det var längesedan jag blev överöst med så otroligt mycket kärlek. Så mycket peppande ord och delningar i sociala medier, helt otroligt alltså! Jag var i chock resten av dagen och kände sådan otrolig tacksamhet över hur fantastiskt stöttande vänner, följare och bekanta jag har i min omgivning.

Pappa skickade ett monsterbud med en kruka full av vackra orkidéer och gratulerade till lanseringen, världens bästa papps!

I torsdag var vi förbi Olssons tyger, köpte lite rekvisita och efter några timmar på kontoret var det dags att gå hem och börja packa ordrar.

Vi gör allt på egen hand nu i början, jag vill lära mig hur varenda del går till och vad som funkar bäst. Jag älskar ju dessutom sånt här, att slå in saker och fixa.

Så här ser vår lilla orderhörna ut och vi packade ordrar långt in på kvällen.

Det känns så galet att de här paketen är på väg till de första kunderna nu och att några av dem är ni. Jag väntar med spänning på nästa steg som blir att få höra vad alla tycker.

Yes, vi har lager hemma i lägenheten nu i början och det funkar precis med volymen på den första beställningen men nästa kommer antagligen inte få plats.  Det är många som beställer olika färger på packningskuberna, så fint!

I fredags när jag vaknade regnade det ute men det var bara mysigt. Jag fortsatte att packa ordrar som hade kommit in under natten och morgonen. Någon hade lagt en beställning fem på morgonen, haha, älskar det!

Sedan var det dags att åka med första rundan ordrar till posten…så overkligt!!! Jag tog med så många jag kunde bära på egen hand…

…och så här såg mitt face ut konstant under onsdagen, torsdagen och fredagen förra veckan, haha! Jag sov garanterat med ett stort leende på läpparna också.

På eftermiddagen när jag var ute och körde stannade jag till på Södermalm och sprang upp till Jossan, hon har skaffat ett drömkontor i en jättemysig vindslokal precis bakom Mosebacke.

Det är så fint och vi bestämde att vi snart ska styra upp en yogamorgon här med några tjejkompisar. Jossan är ju utbildad yogalärare nu, så häftigt!

Jag hann precis hem om, svarade på några akuta mail, tog en dusch och svirade om till fördrinken hos Dasha.

Och här har vi hela gänget! Petra, Dasha, Steffi, Stina och jag skulle ut och äta middag och fira Internationella Kvinnodagen.

Det var första gången jag var i Dashas och Douglas nya lägenhet. Så jäkla mysig och badrummet är lika stort som ett sovrum, det går alltså att hänga där inne och ta en drink om man vill. Underbart!

Den här gullisen skulle ut på middag utan Atlas för första gången sedan han kom. Och hur söt är inte Douglas i bakgrunden, mysbyxorna på och redo för hemmakväll.

Vi åt middag på Bardot och möttes av en flaska champagne när vi kom som Douglas hade varit där och betalat för på lunchen. Drömkille! Vi skålade för Douglas, Atlas, min lansering, och en del andra saker vi tyckte var värda att fira lite extra.

Efter middagen gick vi vidare till Fou och dansade bort flera timmar. Det blev ett stopp hemma hos en killkompis som hade fest och så här glad var jag när jag åkte upp i vår hiss fyra på morgonen. Jag hade säkert kunnat fortsätta i några timmar till men visste att jag skulle upp tidigt och jobba på lördagen.

Just det, jag hade världens finaste jumpsuit i jeans på mig från Asos (annonslänk) kvällen till ära. Jag ska fota den i en outfit snart så att ni får se den ordentligt!

I lördags tog jag bara två bilder och det var de här två! En på mig, Charlie och Mattias när vi skulle gå till affären. Vi pussar ofta på Charlie från varsitt håll och hon älskar det, haha, ser ni hur hon njuter? Och så en på det vi handlade i affären. Jag hade cravings efter ostfrallor och jordgubbar så det åt jag till middag när vi kollade på Melodifestivalen.

I söndags gick jag en promenad till NK och bytte en present jag fick på Alla Hjärtans Dag, ni ska få se vad som gömmer sig i påsen snart.

Sedan mötte vi upp Mattias mamma Anki på Tures och åt lunch med hundarna. Vi kallar Anki för farmor och Charlie blir alldeles till sig och skakar när vi säger att vi ska träffa farmor, haha. Ankis hund Molly är dessutom den enda hunden som får pussa på Charlie, de har hängt en hel del och bott mycket tillsammans när vi har varit bortresta. Jag åt deras halloumiburgare med tryffelmajonäs och sötpotatispommes. SÅ JÄKLA GOTT!

Sedan promenerade vi hem i det fina vädret men det var faktiskt inte särskilt härligt. Det blåste riktigt mycket så istället för att gå till parken med Charlie som vi först hade tänkt gick vi direkt hem. Jag packade lite ordrar som kommit in under helgen och sen tittade vi på Leaving Neverland-dokumentären. Fy, vad jobbigt det var alltså. Någon som har sett den?

Det var min vecka i bilder det! 


6 kommentarer6 kommentarer om “min vecka i bilder – lanseringvecka, tjejmiddag och utgång”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har satt den!! De känns inte trovärdiga, i min mening. Med tanke på hur mycket de pengar de vill ha och att killarna faktiskt känner varandra sedan tidigare… Skulle Culkin däremot vittna om samma övergrepp så skulle jag nog tro på det. Han har dock nekat (hittills). Men man vet aldrig!

  Reply
 • Tack för din kommentar, jag uppfattade däremot männen i dokumentären som väldigt trovärdiga men det är intressant att höra vad andra tycker och hur de uppfattade den. Däremot kanske vi inte borde kalla det för dokumentär då inte båda sidor får höras. Jag har också fått höra att de ville få jobbet att göra koreografin till showen till minne av Michael Jackson när han gick bort, att de inte fick jobbet och att det här skulle vara någon sorts hämnd. Jag väljer dock att tro att ingen skulle kunna sitta och hitta på allt det där framför kameror bara på grund av pengar. Jag har så otroligt svårt att tro det!

  Reply
 • Precis fått hem min beställning från organista, redan kär i min kub och packpåsarna. Så fina, kändes väldigt lyxiga😍

  Reply
 • Alltså jag blir så GLAD! Tack snälla för att att du hör av dig och berättar hur du upplever produkterna. Det var så läskigt den första veckan när de allra första paketen skulle levereras och jag faktiskt skulle få feedback från kunderna och höra vad de tyckte om produkterna. Jag är så tacksam att de har mottagits så väl och många verkar bli positivt överraskade och tycka att produkterna t.o.m. är ännu finare i verkligheten vilket var precis det jag hoppades på. Så glad och tack för din kommentar, ha en mysig dag, kram!

  Reply
 • Har sett dokumentären. Vidrig (men viktig!). I mina ögon är det självklart och fullständigt tveklöst att MJ var en pedofil. Helt klart. Vilken vuxen man sover med barn på sitt rum i sin säng annars? Helt sjukt.

  Hans ”sjukdom” som gjorde honom vit var med all säkerhet inte en sjukdom utan ett självhat som gjorde att han opererade nästan allt på sig själv.

  Nej usch för honom. Vilken genomvidrig människa. (Och ni som tror att ”pojkarna ljuger” – what the actual fuck?!!?

  Reply
 • Jag håller med dig, jag tror också att Michael Jackson var pedofil men jag har samtidigt så svårt att hata honom. Jag tror nämligen att han var ett barn själv rent mentalt och att han aldrig blev riktigt vuxen. Det rättfärdigar dock inte sexuella övergrepp på barn och stämmer det männen berättar om i dokumentären så var han ju dessutom otroligt manipulativ.

  Reply