Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:42 | March 11, 2019

vecka 11 – gästar Helgen i P3, full fart framåt och agentmöte

no18 kontor

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag förfrös nästan i morse. Jag och Charlie tog en omväg till jobbet och lämnade in ordrar på Postnords företagscenter vid Karlaplan och när vi väl var framme på kontoret kände jag inte mina fingrar längre, haha. Det är med andra ord väldigt kallt i Stockholm idag men solen skiner i alla fall och det kommer man långt på. Idag ska jag ägna tid åt bloggen och beta av min att-göra-lista. Den innehåller allt ifrån telefonsamtal till redovisning och gå genom kvitton. Det blir en administrativ måndag helt enkelt! I morgon ska jag ta emot en leverans, fota med Matilda och ha möte med min agent på kontoret. Vi ska gå genom lanseringen och jag har lite idéer på nya produkter som jag vill ta fram prototyper på, spännande. På onsdag hänger jag på kontoret hela dagen, Graaf Ledin PR som sitter med oss har ett brunchevent på våning fyra som jag ska på och sedan har jag budget- och strategimöte för Organista hela kvällen. På torsdag blir det kontorsdag, Martin kommer hit och äter lunch och så har jag telefonmöte med vår kundansvarig på Google Ads. På fredag har jag först möte med alla våra säljare på Cube och sedan ska jag till min redovisningsbyrå och signera årsredovisningar för mina bolag och planera lite framåt. Jag klämmer nog in ett möte till där på eftermiddagen innan jag tar helg!

veckans bästa

Förra veckan! Haha, hur toppar man det? Jag kunde inte önska mig en bättre lanseringsvecka och nu är det full fart framåt. På lördag ska jag gästa mitt första radioprogram någonsin (tror jag i alla fall?) som blir Helgen i P3. Det sänds live så jag lovar att berätta mer när jag har fått alla detaljer! Jag har varit med i en hel del poddar men tror faktiskt aldrig att jag har varit med i radio? Det är ju helt sjukt om jag har glömt det i så fall, haha.

veckans sämsta

Sömnbrist! Jag sov väldigt lite förra veckan och märkte snabbt att min kropp vande sig vid det så till slut kunde jag inte sova även om jag ville det. Jag var ju på tjejmiddag i fredags, drack inte mycket eftersom jag skulle jobba i lördags men hade så mycket energi efter veckan så jag körde på till fyra. Jag lyckades somna först vid fem och sedan vaknar jag jättepigg tre timmar senare, haha. Jag låg kvar i sängen i en timme och försökte somna om men det gick bara inte så jag gick upp och jobbade istället. Så den här veckan är prio nummer ett att jag ska hitta tillbaka till mina vanliga sovrutiner igen! Jag är en typsik person som bara kör på utan att

veckans låt

Vi dansade bort kvällen på Fou i fredags till gamla rnb-låtar, älskar! Så idag går Ariana på repeat och det här är favoriten just nu!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 11 – gästar Helgen i P3, full fart framåt och agentmöte”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har läst din blogg länge och tycker om den massor (och älskar hur du skriver om din hund Charlie). Känner verkligen alltid ett lugn “här inne” då du känns så himla trygg i dig själv och därmed är genuin, ärlig, rak och snäll i allt du skriver. Inte minst när du får frågor eller kritik, det är väldigt sakliga och mogna svar som gör att man förstår. I alla fall! Jag var på besök i Stockholm i helgen och stod vid en gata och pratade med min pojkvän. Tittar nedåt och får syn på en vit liten hund med jacka på sig och tänker “åh, det där ser ju precis ut som lilla Charlie”. Sen tittar jag upp efter ett tag och ser att det är du som går med henne, haha! Charlie-spotting på stan.

    Reply
  • Men alltså, det här är de härligaste kommentarerna jag vet! Tack snälla för dina värmande ord, de gjorde min dag och tänk att vi gick förbi varandra i helgen utan att jag hade en aning. Det måste ha varit i söndags när jag och Charlie var på väg hem på eftermiddagen va? Nästa gång måste du hoppa fram och hälsa, det är det roligaste jag vet. Hoppas ni hade en underbar helg i Stockholm, massa kärlek och kramar!

    Reply