Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:29 | March 4, 2019

vecka 10 – lanseringsvecka och allting jag har väntat på

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag har haft en superlugn helg på landet men det har ändå varit full ös, haha. Pappa har varit här, så mysigt men han visste när han kom att jag skulle behöva jobba mycket. Jag har gått genom varenda litet hörn av hemsidan under helgen och skrivit aktieägaravtal, så det har blivit mycket tid framför datorn men vi fick en hel del tid att umgås också, underbart! Och jag behövde verkligen pappas härliga energi den här helgen. Jag har saknat honom så mycket sedan jul så jag är glad att han kom upp och nu känner jag mig extra stark inför den här viktiga veckan. Pappa släppte mig precis på kontoret och har kört vidare hem mot Skåne. Jag har tagit plats framför datorn och sitter bänkad här hela dagen. I morgon kommer jag och Matilda jobba heldag med att få klart alla förberedelser inför lanseringen. På onsdag ska nämligen allting ska vara klart och då slår vi upp dörrarna till hemsidan. Så jag har inte ett enda möte bokat den här veckan, det enda jag ska ägna mig åt är lanseringen och att släcka bränder om det är någonting som dyker upp och som inte fungerar som det ska. Den enda tiden jag egentligen har att passa är på fredag klockan nio för då ska jag befinna mig på Ciccios och äta middag med ett härligt gäng tjejer. Det ska bli så kul att se hur min energinivå känns då efter den här veckan men det kommer bli trevligt oavsett. Nu kör vi, den viktigaste veckan på länge!

veckans bästa

DEN HÄR VECKAN LANSERAR VI ORGANISTA! Det känns så sjukt!

veckans sämsta

Allting jag har kämpat för i ett år händer den här veckan så jag kan faktiskt inte komma på något dåligt med den. Jag har väldigt låga förväntningar och räknar inte med att bolaget ska flyga från start. Det är nu det riktiga jobbet börjar för att få fart på allting men om jag får önska mig någonting inför veckan som kommer så är det att det inte sker några stora, oförutsedda händelser i livet i övrigt. Jag vill kunna lägga allt mitt fokus och min energi på lanseringen så allt annat hoppas jag kan vänta!

veckans låt

PEPP! Det är veckans tema och det här är min pepp-låt för tillfället! Jag lyssnar på den flera gånger varje i veckan. Får jag en eftermiddagsdipp tar jag mina hörlurar och sätter på den här på högsta volym så är jag snart tillbaka igen. Nu kör vi!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här