Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:07 | March 4, 2019

min vecka i bilder – förberedelser, nyttiga semlor och pappa på spontanbesök

Hjärtan, det är dags för min vecka i bilder genom mobilen, jag har verkligen fått in rutin att ta upp och fota med mobilen i tid och otid och det känns som ett så okomplicerat sätt att ta med er i min vardag, jag gillar det verkligen och är väldigt glad att ni uppskattar det så mycket också!

I måndags började jag traditionsenligt min dag med frukostbuffé på kontoret…

…det är en liten utmaning sedan jag satte sockerförbud för mig själv. Att motstå alla godsaker på buffén, jag menar, de har t.o.m. våfflor och doften sprider sig över hela våning fyra. Ypperligt tillfälle att sätta min självdisciplin på prov i alla fall, haha!

Sedan gick jag och Charlie bort till skrivaren och skrev ut våra sista planners som vi skulle gå genom med Masha.

På lunchen gick vi till Blueberry och köpte green peas-soppa och smoothie till lunch.

När jag hade betalat fick jag syn på de här, sugrör i metall. Det ska jag köpa nästa gång och ha på kontoret så behöver jag aldrig mer ha ett sugrör i mina smoothies.

Tyvärr är ju hela muggen i plats den också så en Blueberry-mugg anpassad till deras smoothiestorlek som man kan återanvända vore ju något?

Det slank även med en nyttig brownie och mini-semla. Blueberrys bakverk är helt sockerfria och semlan var magiskt god. Den smakade inte ett dugg mandelmassa utan mer kardemumma. En sådan ska jag unna mig i morgon på Fettisdagen!

Jag har en väska till Charlie på kontoret som hon får ligga i om vi går på lunch eller sitter nere på våning fyra. Den fick hon av pappa i julklapp och han hittade den på Tinybuddy. Så fin!

Jag tycker det är ett under att man ens kan baka utan socker, i deras brownie gissar jag att det är en hel del dadlar och det blir så gott.

I tisdags när jag hade tränat gick jag förbi Dr Mat på Tegnergatan på vägen hem. Deras kyckling-curry är supergod!

Supersmart att de lägger smörpapper mellan maten och kartongen, då blir den inte så kladdig och blir lätt att återvinna. Jag undrar om det är tanken bakom pappret?

GOTT! Tyvärr är det sällan jag äter så här nyttigt men ibland blir jag sugen och då lyssnar jag på vad min kropp vill ha. Det är lite min strategi när det kommer till mat, jag äter det jag är sugen på. Minus godis och sötsaker nu då, haha. Det är nog den strategin som har gjort att jag ätit alldeles för mycket godis i långa perioder också, hehe, men annars funkar det bra.

Kaffepaus!

Jag fick ett bud till kontoret med lite produkter från Medik8 i onsdags och jag har hört jättebra om deras hudvård så det ska bli kul att testa. Någon som använder Medik8 kanske?

Och så fick jag det här (annonslänk) vackra halsbandet från Safira med ett L, älskar det! Tack snälla!

Visst har jag presenterat den här lilla godsaken för er tidigare? Det är i alla fall Snoop Dogg, grannkontorets lilla maskot. Jag älskar honom och även om jag inte tror att jag någonsin kommer skaffa en hund efter Charlie, men om jag gör det så kommer jag sno det namnet rakt av. Det passar väldigt bra med hans look också, haha. På vägen hem gick jag och Charlie förbi Elgiganten och köpte en skrivare, den här lilla godingen ska skriva ut postetiketter till våra paket.

I torsdags morse sågs jag och Matilda hemma hos mig, beställde en taxi som vi packade full med prylar till dagens fotografering.

De här två är riktigt bra kompisar nu! Folk som inte känner Charlie brukar fråga “men finns det någon hon tycker om förutom dig?”, haha. Och det gör det så klart, men vi är inte många. Och det tar ett bra tag innan hon tyr sig till någon och blir glad när hon ser dig. Det är jag, Mattias, Mattias mamma Anki, pappa och nu Matilda.

En litet titt på vad vi fotograferade under dagen, jag förstår ju så klart att jag är högst subjektiv i den här frågan, haha, men hur jäkla fin kvalitet är det inte?

I fredags körde jag och Masha halvdag på kontoret och vid lunch satte jag mig med Charlie på Saturnus och jobbade vidare.

Pappa var nämligen på väg och kom och mötte upp oss på en fika innan han och Charlie hoppade in i bilen och åkte ut till landet i förväg.

Vi pratade om mitt företag…

…men absolut mest om papps nya bil, hehe. Han sålde sin älskade bil för några år sedan och jag har längtat efter att han ska köpa en ny. Det finns ingen som älskar att köra som han gör och han kör alltid ner till Italien, Frankrike och Medelhavet istället för att flyga. Att ha bil gör honom helt enkelt till en lyckligare människa och äntligen har han hittat en bil han tycker om och jag kunde inte vara gladare för hans skull. Han är så värd den här bilen!

När klockan slog sex plingade vi på dörren hemma hos Oscar, Lina och Olivia. Stina, Kristian och Maximilian var redan på plats. Vi åt plock i köket under tiden som Lina lagade världens maträtt. Herregud vad hon kämpade och det var den godaste middagen jag har ätit på länge.

Vi busade lite med den här lilla älsklingen och sedan var det dags för Linas lasagne. Det heter egentligen något annat men jag minns inte vad, och den är gjord på aubergine istället för pastaplattor. Till den serverades det kalvfilé och värdinnan fick högsta betyg. Jag är riktigt imponerad av hennes matlagning.

Vi rundade av middagen runt halv elva och körde ut till landet så vi kunde vaknade upp där i lördags morse. Jag, Charlie och pappa gick en långpromenad under tiden som Mattias lagade lunch.

Sitt!

Och så poserar vi!

Här har ni honom igen, min favoritperson i hela världen. Älskade pappa! Jag är som sagt så glad att han kom upp och hängde med oss i helgen.

Vädret var magiskt i lördags, mindre härligt igår, hehe.

Det är fortfarande is i viken men den går inte att gå på, det tog oss ungefär 40 minuter att ta oss hit och 40 minuter tillbaka…

…så att vi hamnade på båtbryggan som ligger mittemot vårt hus. På eftermiddagen testkörde jag pappas bil och på kvällen åt vi fish tacos, det har verkligen blivit en ny favoriträtt hemma hos oss. Igår gjorde vi inte många knop. Det snöade och regnade om vartannat hela dagen så jag tog lite mobilledigt och jobbade med hemsidan medan pappa och Mattias kollade serier. Det var min vecka genom mobilen det, jag hoppas att ni har haft en härlig helg och är taggade inför en ny vecka!

Puss på er!


2 kommentarer2 kommentarer om “min vecka i bilder – förberedelser, nyttiga semlor och pappa på spontanbesök”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det är så roligt att läsa dina inlägg, det låter så behagligt och fint. Jag vet ju att du gillar naturen så jag förstår att landet måste vara en bra rekreation för er❤️
    Njut av livet bästa Linn🌸
    Kram

    Reply
  • Wow, det är utan tvekan det bästa som har hänt mig efter Mattias, pappa, Charlie och mitt företag, hehe. Kram fina du och ta hand om dig.

    Reply