Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:22 | March 3, 2019

lite ny inredning på landet

Hej söndag! 

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint och njuter av helgen! Pappa bestämde sig för att komma upp spontant den här helgen vilket jag är så glad för. Vi har gått promenader, ätit goda middagar och han har hängt med Mattias och Charlie när jag har jobbat.

Jag har som ni vet ett litet projekt på gång på landet och nu är det dags att passa in vår nya fotpall. Vi har ju valt grått som bas i vardagsrummet och köket men det betyder inte att vi måste matcha med kalla toner.

Vi har kört blågrönt ett tag, det matchade med vår gamla fotpall men nu ska alltså detaljerna bytas ut.

Det passar ju riktigt bra nu när våren snart är här och solen har börjat titta in genom alla fönster igen.

Jag tänkte utgå från fotpallen som är i teddymaterial, den kommer från Melimeli och vi har den som är 90 cm i diameter.

Hej vackra vardagsrum! Jag är fortfarande nykär i vår öppna spis som är putsad i cement och den kommer matcha så bra med lite varmare toner.

Som ni vet så tycker jag att konst är det svåraste som finns, jag vet inte riktigt vad jag har för smak än så jag provar mig fram.

En favorit har blivit tavlor från Peytil och nu hänger de bl.a. i gästhuset, i några av sovrummen, i matsalen i vår lägenhet och snart även i vardagsrummet här på landet, haha.

Men hittar jag en stil jag gillar så kör jag gärna på den för det är sällan jag ser konst som tilltalar mig så när jag väl tycker om något kör jag all in. Så det är vad jag tänkte ägna mig åt idag när jag tar en paus från jobbet, nästa vecka får ni se bilder på hur resultatet blir. Bra hoppas jag!

Ha en fin söndag favoriter, puss & kram!


1 kommentarerEn kommentar om “lite ny inredning på landet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här