Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:32 | February 28, 2019

bli först med vår laundry bag till resväskan

Vill du bli först med att få hem vår laundry bag? Kika in tävlingen längre ner!

Nyp mig i armen någon!

Jag hade en helt fantastisk dag igår. Jag hade som sagt två möten, först med en entreprenör som jag ser upp till otroligt mycket och som har bestämt sig för att investera i mitt bolag redan innan lanseringen nästa vecka. Sedan hade jag möte med min rådgivare som även han flaggade för att han är intresserad av att investera.

Ett, jag är så jäkla glad och tacksam för det! Två, det känns overkligt att produkterna och hela affärsidéen mottas så bra av andra. Det blir liksom ett kvitto på att det är en produkt som verkligen behövs och uppskattas av andra, inte bara mig. Tanken med Organista är att vi ska bygga ett helt livsstilsuniversum med fokus på allt som har med organisering att göra, inte bara våra produkter. Nästa vecka när vi lanserar kommer ni förstå mer exakt vad jag menar med det!

Tävling!

Men redan nu vill jag fira lite, jag är så glad och upprymd efter gårdagen och ni är så klart de första jag vill ska ta del av mina produkter. Ni har ju varit med mig under hela resans gång, från idé till fysiskt produkt.

Därför tänkte jag tävla ut 5 st av våra laundry bags. Hur fin är den inte? Kvaliteten är helt fantastisk och jag längtar tills ni får känna och klämma och höra vad ni tycker. Den är perfekt att ha med sig i resväskan och samla tvätt i!

För att delta i tävlingen så följ oss på Instagram här och lämna en kommentar under det här blogginlägget där ni skriver om ni vill ha en beige (som på bilden) eller svart laundry bag. Glöm inte att lämna er e-mailadress så att jag kan kontakta vinnarna. Tävlingen pågår t.o.m. nu på söndag den 3 mars!

Lycka till!


71 kommentarer71 kommentarer om “bli först med vår laundry bag till resväskan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, sitter på Gran canaria på semester å skäms för min rosa avfallspåse där jag slängt tvätten…skulle så gärna vinna en beige påse!! Fin som tusan

  [email protected]

  Reply
 • Den beiga ser ju helt fantastisk ut, en sån skulle jag vilja ha 😍

  Reply
 • Skulle vara intressant att läsa mer hur du tänker kring externa investerare. Vad ska kapitalet gå till? Hur mycket är du villig att sälja bort? (Iom att du själv säger att du har stort kontrollbehov är ju delägare särskilt intressant hur du tänker där) Är det mer än pengar investerarna ska bidra med? Ja dina tankar helt enkelt! Stort lycka till med ditt nya företag!

  Reply
 • Hej där! Tack snälla för din kommentar, så intressant och jag ska dela med mig lite av mina tankar. Jag har höga ambitioner för Organista som ni vet och det är en jättelång väg kvar. Det finns så otroligt stora utvecklingsmöjligheter och det senaste året har jag lärt mig att ska man vara konkurrenskraftig idag så gäller det att framförallt erbjuda fri frakt, det ska dessutom gå snabbt också. För att det ska bli hållbart om vi vill sälja mer internationellt kommer vi behöva lager utomlands. Så jag skulle säga att en investering främst skulle gå till att skala upp med hjälp av att kunna tillhandahålla större lager samt bättre logistiklösningar. Det skulle vara mitt främsta syfte med att ta in en större investering, men andra saker som tar mycket tid och kostar pengar är att skapa innehåll, att anställa, erbjuda en förpackning till produkten, komma in och sälja hos återförsäljare, kunna erbjuda och sälja produkten på t.ex. Amazon, marknadsföring, influencer samarbeten m.m. Listan kan göras lång! Samtidigt tycker jag det är så nyttigt för oss att behöva vända på varenda krona nu i början. Vi har inte råd att dra på oss en enda onödig kostnad och vi sköter allt från paketering av ordrar till FB-marknadsföring, produktutveckling, content m.m. inhouse idag. För att kunna skala upp snabbare och fortsätta vara relevant i dagens klimat tror jag det kan bli nödvändigt med en investering men det är ingenting som är skrivet i sten. Jag gör det här för så många fler anledningar än just att tjäna pengar och jag hade kunnat sälja av en hel del för att ge mitt bolag möjligheten att växa men min smärtgräns går vid att behålla en majoritet av aktierna, alltså minst 51%. En sådan investering skulle ju antagligen ske i flera olika steg. En investerare ska definitivt bidra med kunskap och erfarenhet om jag får drömma fritt men så kanske det inte alltid ser ut i verkligheten. Tack för din kommentar och fortsätt att ställa frågor om det är något mer du vill veta, jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om det här. Kram!

  Reply
 • Hej där! Tack snälla för din kommentar, så intressant och jag ska dela med mig lite av mina tankar. Jag har höga ambitioner för Organista som ni vet och det är en jättelång väg kvar. Det finns så otroligt stora utvecklingsmöjligheter och det senaste året har jag lärt mig att ska man vara konkurrenskraftig idag så gäller det att framförallt erbjuda fri frakt, det ska dessutom gå snabbt också. För att det ska bli hållbart om vi vill sälja mer internationellt kommer vi behöva lager utomlands. Så jag skulle säga att en investering främst skulle gå till att skala upp med hjälp av att kunna tillhandahålla större lager samt bättre logistiklösningar. Det skulle vara mitt främsta syfte med att ta in en större investering, men andra saker som tar mycket tid och kostar pengar är att skapa innehåll, att anställa, erbjuda en förpackning till produkten, komma in och sälja hos återförsäljare, kunna erbjuda och sälja produkten på t.ex. Amazon, marknadsföring, influencer samarbeten m.m. Listan kan göras lång! Samtidigt tycker jag det är så nyttigt för oss att behöva vända på varenda krona nu i början. Vi har inte råd att dra på oss en enda onödig kostnad och vi sköter allt från paketering av ordrar till FB-marknadsföring, produktutveckling, content m.m. inhouse idag. För att kunna skala upp snabbare och fortsätta vara relevant i dagens klimat tror jag det kan bli nödvändigt med en investering men det är ingenting som är skrivet i sten. Jag gör det här för så många fler anledningar än just att tjäna pengar och jag hade kunnat sälja av en hel del för att ge mitt bolag möjligheten att växa men min smärtgräns går vid att behålla en majoritet av aktierna, alltså minst 51%. En sådan investering skulle ju antagligen ske i flera olika steg. En investerare ska definitivt bidra med kunskap och erfarenhet om jag får drömma fritt men så kanske det inte alltid ser ut i verkligheten. Tack för din kommentar och fortsätt att ställa frågor om det är något mer du vill veta, jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om det här. Kram!

  Reply
 • Åh så spännande att se alla produkter! Jag skulle så gärna vilja vinna den i beige😊

  Reply
 • Hej!
  Har 3 inplanerade resor utomlands i år och skulle VERKLIGEN vara i behov av en laundry-bag.Använder plastkassar i vanliga fall som inte är så kul…Ha ha.Hoppas på tur!

  Reply
 • Följer er redan på instagram 🙋🏼‍♀️ Älskar (!!!) den i beige, hade ingen aning om att en tvättpåse kunde se så lyxig ut! Så om jag vinner vill jag självklart ha den! Ser så fram emot lanseringen 💛

  [email protected]

  Reply
 • Skulle va grymt att byta ut den slitna Nettopåsen mot en svart laundry bag! 😊

  Reply
 • Produkten ser verkligen helt fantastisk ut och jag hade väldigt gärna vunnit en svart då den skulle matcha min resväska allra bäst. 🙂 Lycka till med lanseringen! [email protected]

  Reply
 • Och jag följer er självklart på instagram! 🙂

  Reply
 • Kul! Jag skulle vilja ha en beige!

  Reply
 • Skulle så gärna ha en svart Laundry Bag som skulle bli så värdefull på alla mina affärsresor. Lycka till med allt – tror det blir grymt!

  Reply
 • Hade varit fantastiskt att byta ut den där fula plastpåsen jag alltid har smutstvätten i när jag reser. Så lyxigt med fin tvättpåse! Tack för en bra blogg. Kram!
  Ps. Finns ingen ruta för email 🙂 l*ina (at) l*ineriet.com *=i

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna den beiga! I vanliga fall slänger jag ned smutstvätten i första bästa plastpåse, tänk att få lägga den i en såhär fin påse istället 😍 den beiga skulle dessutom matcha min resväska perfekt!

  [email protected]
  (Vet inte om det är för att jag läser från mobilen, men här finns bara en ”alias”- och en ”website”-ruta!)

  Reply
 • Gud så spännande med lansering nästa vecka!! Här har du en annan som tror stenhårt på att du hittat en nisch som varit outnyttjad allt för länge. Önskar nästan att man kommit på idén själv, haha. Skulle så gärna vinna en beige tvättpåse! Stor kram och all lycka inför lanseringen! 🙂

  email: [email protected]

  Reply
 • Jag skulle bli stolt om jag fick testa din fina laundry bag, den blir perfekt på alla mina kortresor till barnbarnen💚
  Varmt lycka till med ditt projekt🙏🏻💕
  [email protected]

  Reply
 • Vad kul! Jag vill så gärna vinna en beige laundry bag! Grattis, Linn, det kommer att bli en succé!

  Reply
 • En svart tvättpåse skulle passa väldigt bra in i mina väskor som är ljusa inuti och som gör att den sticker ut när man öppnar resväskan 😍👌🏼

  Reply
 • Åh! Den beiga ser sjukt snygg ut! Hade varit perfekt till min roadtrip i USA jag ska på i April <3
  [email protected]

  Reply
 • Jag hade gärna vunnit en beige, den hade synts i min annars så svarta packning när jag åker iväg 🙂 Har följt dig från början i ditt fantastiska arbete och nu ser jag verkligen framemot lanseringen, Wohoo!!! (Följer organista på Instagram)

  Reply
 • Skulle gärna vilja ha en svart 😁

  Reply
 • Grattis! 😀 Organista är ett perfekt namn!

  Reply
 • Om jag vinner vill jag ha den beiga påsen😊

  Reply
 • Kul med tävling!

  Om jag vann skulle jag vilja ha en svart! Hade varit skönt att slippa plastpåsar ifrån taxfree varje gång haha.

  Lycka till med lanseringen 🙂

  [email protected]

  Reply
 • Åh vad roligt att produkterna äntligen ska lanseras! Skrev ju till dig på instagram redan före jul då jag tänkte att det vore en perfekt julklapp, och gissa vad? Min kompis som fick ett ”presentkort” där det stod att hon skulle få produkter från ditt märke när de släpptes blev sååå glad! Så nästa vecka när du lanserar så ska jag köpa hennes julklapp! Vill såklart även vara med och tävla, och en beige vore fint!

  Kram Tova

  Reply
 • [email protected] glömde jag skriva
  Kram Tova

  Reply
 • Jag som ofta på resande fot i mitt arbete att utveckla morgondagens ledare och älskar ordning och reda hade grymt gärna velat ha den svarta som följeslagare i resväskan. Ser så fram emot att få följa den här nya delen av ditt företagande och hoppas att det kommer en FB-grupp för oss Organistas så en kan få ännu mer tips och inspiration i ämnet! 😃

  Heja dig Linn!
  /Clara, Bossbloggen
  [email protected]

  Reply
 • Skulle gärna vilja vinna en svart laundry bag. Så snygg! Hittade ingen påse sist vi var ute och reste så fick använda min strandbag istället. Kändes inte så fräscht. Tvättade den när vi kom hem och då blev den förstörd 🙁
  Stort lycka till med Organista.
  Kram

  Reply
 • Min mailadress: [email protected]

  Reply
 • Tävlar gärna om en beige laundrybag!
  Så välbehövligt med en sådan efter att behöva skämmas för vad man lägger sin smutstvätt i, i resväskan haha!
  Massa lycka till inför lanseringen nu, har stor tro på ditt företag ! Kram kram

  [email protected]

  Reply
 • följer på Instagram också! Glömde att säga de:-)

  Reply
 • Jag skulle gärna vilja vinna en i beige 😊☀️ [email protected]

  Reply
 • Åh skulle så gärna vilja ha den svarta! Perfekt för ett neurotiskt städfreak som älskar ordning!

  [email protected]

  Reply
 • Följer på Instagram! Skulle vilja ha en beige om jag vann!

  Reply
 • Åh, om jag vinner skulle jag vilja ha en beige isåfall! ✨ Precis vad jag behöver, reser ofta på långresor där det blir mycket tvätt. Nu hamnar allt i stora tygpåsar som tar massa plats. 🙈 (fyllt i email i website-rutan)

  Reply
 • Den svarta 🖤✨

  Reply
 • Hej Linn! Jobbar som flygvärdinna och reser en hel del och just nu har jag bara en tråkig plastpåse som laundry bag, deppigt värre.
  Så blev så glad när jag såg att du har kommit på en sådan smart,fin idé!
  Jag skulle bli toppenglad om jag kunde vinna den svarta tvättpåsen🤗

  Reply
 • Oh skulle gärna vinna en beige!! Perfekt när man reser med småbarn och behöver ha en superb organisation i väskan!

  [email protected]

  Reply
 • Så fin den beiga var! Skulle vara en bra start på att organisera min packning. Älskar att organisera överlag. 🙂
  [email protected]

  Reply
 • Wow! Äntligen 😍 Den beiga är ju grymt snygg! Ja tack!

  Reply
 • Så himla fina 😍Konceptet är verkligen mitt i prick. Jag älskar att organisera hemma och optimera min packning inför resor. Så kul att hitta nya life hacks 😊Den svarta skulle passa utmärkt i min resväska!

  Reply
 • Hade så gärna vunnit den svarta:) stort lycka till med ditt företag!

  Reply
 • Beige 😊 [email protected]

  Reply
 • Drömmen att få ha den svarta påsen! Perfekt när jag reser med min lilla dotter (och även själv)!

  [email protected]

  Reply
 • Jag åker mellan Skåne och Gotland ca en gång i månaden som tränare för Graip konståkning. Eftersom det är konståkning jag sysslar med blir det en hel del svettiga kläder på en helg. En snygg laundry bag vore då välkommet att kunna lägga kläder i. Önskar mig en beige 🤗
  [email protected]

  Reply
 • Åh, jag vill så gärna vinna, helst svarta men den beigea är också snyggt! Tänker att det kommer att bli så mycket roligare att samla tvätt i en snygg tvättpåse 😁💕 följer självklart på insta!

  Reply
 • Åh, jag vill så gärna vinna, helst svarta men den beigea är också snyggt! Tänker att det kommer att bli så mycket roligare att samla tvätt i en snygg tvättpåse , följer självklart på insta!

  Reply
 • Åh jag hade verkligen velat vinna en beige! SÅ fina!

  [email protected]

  Reply
 • Snygg design! Spännande att se vad mer som väntar! Ska snart resa utomlands för första gången med min lilla dotter på 6 mån och en svart bag hade suttit så fint då det blir en hel del tvätt med en liten 😉 och man inte unnar sig fina saker till sig själv lika mycket nu! 🙂

  [email protected]

  Reply
 • Snygg! Om jag vinner så skulle jag vilja ha en beige! 🙌🏻

  Reply
 • En beige laundry bag hoppas jag vinner 🙂

  [email protected]

  Reply
 • Åh, ser fram emot lansering! Följer er insta med spänning 🙈 Oavsett om jag byter ut plastpåsen mot en beige eller svart laundry bag så blir det ett stort lyft. Svårt val med färgen tycker jag, men den beiga såg superlyxig ut och jag hae mycket svarta kläder, så tänker att den beiga kommer synas bra i väskan! Så önskar mig en beige om jag vinner. Lycka till med lanseringen!
  [email protected]
  PS: hade önskar att man kunde fylla i e-post vid namnet istället, blir lite orolig för spam nu när den ligger såhär synlig

  Reply
 • Åh jag önskar en beige! Drömmer om att resa med ordning och reda i väskan🙌🙏👌

  Reply
 • Äntligen, har verkligen saknat detta på marknaden. Verkligen jättefina, älskar den beiga😍
  [email protected]

  Reply
 • En beige 😍

  Reply
 • Jag vill gärna vinna en svart tvättpåse! Åker till Dubai om tre veckor och saknar bra rese—assecoarer! [email protected]

  Reply
 • Den svart liten påse, som nästan känns för fin för att slänga smutstvätt i, får gärna bli min!

  Och till användning kommer den verkligen komma, med tanke på resor till familjen ❤️

  Reply
 • Så snygg design, den ser dessutom lyxig ut. Svart 🙂
  [email protected]

  Reply
 • Följer er och hade gärna vunnit en beige 😍

  [email protected]

  Reply
 • Åå så fin den beiga hade varit i min resväska 😍
  [email protected]

  Reply
 • Ser så snygg ut! Beige eller svart spelar ingen roll, men beige om jag måste välja…
  Succé-känslan är påtaglig. Varmt lycka till Linn! / Helene
  [email protected]

  Reply
 • Heeej!! Tror att båda är lika fina såklart, men skulle bli jätte glad för den beigea! Så bra affärsidé, hälsningar från en framtida kund! 😀
  [email protected]

  Reply
 • Jag älskar beige och är mer sugen på det nu när våren kommer så självklart vill jag vinna den i beige 😊

  [email protected]

  Reply
 • Den beiga är fantastisk fin den skulle jag bli glad för ❤️ Lycka till med lanseringen fina Linn! Säker på att det kommer bli succé 💫💥✨

  [email protected]

  Reply
 • Åh, den beiga är så fin! Skulle jag vilja ha hängandes framme i min husbil. Med en sådan behöver man inte skämmas för att man har tvätt.

  Reply
 • Jag skulle gärna vilja vinna den svarta den hade perfekt smält in i resväskan så att jag slipper bli påmind om den tråkiga smutstvätten under resan.

  Reply
 • Den svarta skulle jag vilja vinna 😍

  [email protected]

  Reply
 • Väntar spänt på allt fint och praktiska saker ni kommer lansera! Med tre barn behövs organisation ännu mera😊 en svart laundry jag hade varit perfekt! Lycka till med lansering och allt! [email protected]

  Reply
 • Så himla fin verkligen! Kanske till och med gör det liite lite lättare att ta tag i tvätten när man är trött och hemkommen efter en lång resa. Skulle bli så glad för en svart laundry bag.

  Massa kramar till dig!

  [email protected]

  Reply
 • Den beiga är ju helt LJUVLIG, den skulle jag vilja ha!<3

  [email protected]

  Reply