Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:38 | February 27, 2019

möte med min rådgivare och en potentiell investerare

Hej onsdag!

Jag har fullt upp idag, först möte med Björn som har fungerat lite som en rådgivare under uppstartsåret. Vi ska gå genom hemsidan och lanseringsstrategin för Organista, det ska bli kul att se vad han tycker om allt jag har gjort sedan vi sist sågs innan jul.

Direkt efter det har jag lunchmöte med en potentiell delägare som vill gå in med en investering i mitt bolag. Det känns så jäkla kul!

Bolaget har inte ens lanserats än men jag märker att de jag presenterar affärsidéen för ser lika stor potential som jag gör i produkten vilket nästan känns för bra för att vara sant. Nyp mig i armen!

Nästa vecka smäller det! Lanseringen alltså och det börjar bli lite pirrigt nu, det är ju så nära! Ni kommer så klart vara de första som får ta del av allt när det väl är dags.

Jag hoppas ni får en underbar onsdag, puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “möte med min rådgivare och en potentiell investerare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så spännande och kul med investerare! Så kul att få följa dig i det här 🙂

  Reply
 • Tack snälla, att starta ett nytt företag med en fysisk produkt är utan tvekan det roligaste jag har gjort. Kram fina du.

  Reply
 • Byxorna! Är det möjligtvis nya kollektionen från Adoore? Underbar färg och perfekt bootcut!

  Reply
 • Åh, nej de här är från Zara men jag längtar så tills de från Adoore kommer in om någon vecka bara. Jag ska ha ett par av dem också, de är ju smala i benen vilket jag också älskar. Kamel är min favoritfärg just nu, hehe. Kram!

  Reply
 • Tycker att du alltid är sååå fin i håret Linn! Vet att du har fullt upp med lanseringen av dina produkter för tillfället, men om du får tid över i framtiden skulle det vara roligt om du ville göra ett inlägg om vilka produkter du använder till ditt hår! Ser fram emot lanseringen förresten, can’t wait!!

  Reply
 • Hej fina du! Åh självklart, jag försöker göra lite uppdateringar med vilka skönhetsprodukter jag använder då och då och det senaste hittar du här. Just nu är det hydrate-serien från Ref. Jag köper alltid inpackningen också, det gör så stor skillnad tycker jag och så har jag deras värmeserum som gör håret mindre frissigt också.

  Reply