Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:38 | February 27, 2019

möte med min rådgivare och en potentiell investerare

Hej onsdag!

Jag har fullt upp idag, först möte med Björn som har fungerat lite som en rådgivare under uppstartsåret. Vi ska gå genom hemsidan och lanseringsstrategin för Organista, det ska bli kul att se vad han tycker om allt jag har gjort sedan vi sist sågs innan jul.

Direkt efter det har jag lunchmöte med en potentiell delägare som vill gå in med en investering i mitt bolag. Det känns så jäkla kul!

Bolaget har inte ens lanserats än men jag märker att de jag presenterar affärsidéen för ser lika stor potential som jag gör i produkten vilket nästan känns för bra för att vara sant. Nyp mig i armen!

Nästa vecka smäller det! Lanseringen alltså och det börjar bli lite pirrigt nu, det är ju så nära! Ni kommer så klart vara de första som får ta del av allt när det väl är dags.

Jag hoppas ni får en underbar onsdag, puss & kram!


3 kommentarer3 kommentarer om “möte med min rådgivare och en potentiell investerare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så spännande och kul med investerare! Så kul att få följa dig i det här 🙂

    Reply
  • Byxorna! Är det möjligtvis nya kollektionen från Adoore? Underbar färg och perfekt bootcut!

    Reply
  • Tycker att du alltid är sååå fin i håret Linn! Vet att du har fullt upp med lanseringen av dina produkter för tillfället, men om du får tid över i framtiden skulle det vara roligt om du ville göra ett inlägg om vilka produkter du använder till ditt hår! Ser fram emot lanseringen förresten, can’t wait!!

    Reply