Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:36 | February 25, 2019

vecka 9 – vunnit tid på lotto, fyllt på min Sellpy-store och värsta pollensäsongen på 40 år

veckans planer

Hej måndag! Den här veckan känns lite lustig för min del, det är precis som att jag har vunnit tid på lotto, haha. Jag fick så mycket jobb gjort i helgen så jag känner mig mer i fas än på väldigt länge, underbart. Det var medvetet att knappt boka in några möten under veckan för att få kryssa av de sista punkterna inför lanseringen och nu kommer jag kunna göra det och lite till. Det är bara bra för på något konstigt vänster så för varje punkt jag prickar av så dyker det upp en massa andra saker att ta tag i, haha. Idag ska jag och Masha göra klart våra sista planners, jag ska implementera Klarna som betallösning och jag måste köpa en ny skrivare för vår där hemma har lagt av helt och hållet. I kväll ska jag på ett megaformer-pass och i morgon jobbar jag med Matilda. Vi ska fota, gå genom texter och så bråkar vi lite med en nedladdningsfunktion som in riktigt fungerar som den ska på hemsidan. På onsdag har jag möte med Björn som hjälpt mig en hel del under uppstarten av mitt nya företag och på torsdag ska jag klämma in några möten jag har varit tvungen att skjuta upp de senaste veckorna. På kvällen ska vi äta middag med Johan och Felicia och min fredag är än så länge helt obokad. Underbart!

veckans bästa

DET ÄR VÅR! Jag är ganska säker på att den inte är här för att stanna men det spelar ingen roll. En vecka med lite varmare väder och framförallt sol tror jag kommer göra oss så gott så då klarar vi resten av vintern galant innan det är dags för vår på riktigt. Jag och Louise satt och pratade på kontoret förra veckan och vi har båda alltid tänkt att vi inte påverkas särskilt negativt av vädret och mörkret som kommer med vintern men har båda känt att den här vintern har varit tuff. Framförallt så märker jag det nu när solen kommer tillbaka, att jag har intalat mig själv att det är mysigt med vinter och förstår först nu i efterhand att jag har varit lite deppigare än vanligt. Aja, nu hoppas jag att vi har mer soliga dagar att se fram emot!

veckans sämsta

Våren är underbar, men förra veckan fick jag höra att det spås bli den värsta pollensäsongen på över 40 år, haha. Jag orkar inte! Jag var tvungen att googla och hittade den här artikeln. Där står det dock att pollensäsongen kommer bli värst i södra och västra Sverige men lite lugnare här i östra, jag håller tummarna för min egen del alltså!

veckans låt

Vi hade tänkt kolla Melodifestivalen i lördags, jag tycker kanske inte att det är världens bästa program men det är lite mysigt med program som så många kollar på samtidigt. En känsla av gemenskap helt enkelt men vi fastnade framför en grym dokumentär och satte på Melodifestivalen igår morse när vi vaknade istället. Och vilken gulleplutt, Bishara alltså! Och vilken röst! Hans låt On my own går på repeat i mina hörlurar idag.

veckans tips

Jag och Mattias gjorde en stor utrensning i början av året och nu har alla våra kläder kommit upp i min Sellpy-store här. Jag tänkte att dam- och herrkläder skulle delas upp per automatik men istället har allt blandats i min shop. Haha, det är ju klart eftersom jag beställde upphämtningen av kläderna från mitt konto men jag tänkte inte så långt. Där är i alla fall riktigt mycket fina herrkläder, skjortor och kostymer också så ni kan ju tipsa era killar. Ni kan kategorisera genom att klicka i dam eller herr och här hittar ni allt som kommer från min garderob. Så många fina vårplagg!

Puss på er och ha en fin måndag!


4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 9 – vunnit tid på lotto, fyllt på min Sellpy-store och värsta pollensäsongen på 40 år”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fråga kring Missonitoppen, är den genomskinlig? Ha en fortsatt trevlig vecka!

  Reply
 • Nej, den är helt täckande. 🙂 Obs, storlek 40 är den italienska storleken så det är som en storlek S. Kram och ha en fin vecka 🙂

  Reply
 • Hej!

  Har skickat in till Sellpy för första gången men helt plötsligt stannade försäljningen av. Läste på nätet att flera upplevt sig lurade . Hur upplever du det? Fungerar det ärligt eller är jag lirad på resten?

  https://www.sellpy.se/store/user/9se4oWHwyh

  Reply
 • Hej där, jag förstår nog inte riktigt vad du menar? Jag vet att många influencers gör samarbeten med Sellpy men min försäljning där är inte ett samarbete. Jag skickar in min saker som privatperson, betalar lika mycket i avgift som alla andra och mina produkter visas inte oftare. Och jag har aldrig upplevt att försäljningen avstannar? Visst säljs det mesta till en början och sedan sänks priserna lite, så säljer man lite till och sen om det blir några enstaka plagg över så skänks det till välgörenhet. Jag har överlag varit nöjd med Sellpy och tycker det är en riktigt bra tjänst. Visst tar de en ganska stor andel, ibland säljs sakerna lite för billigt kanske men för mig som inte har tid att fota, lägga upp, skicka och sälja allt på egen hand så funkar det jättebra. Utveckla gärna vad du menar, någon annan här kanske har samma erfarenhet som du? Kram!

  Reply