Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:06 | February 18, 2019

min vecka i bilder – iPad-kaffe, middag i lägenheten och brunch på Diplomat

Ok, vi spolar tillbaka tiden lite och kollar på hur den senaste veckan har sett ut genom min mobil!

Ni hundägare vet hur stolt man blir över de här små liven när de lär sig nya saker. Den här mexikanskan avskyr egentligen att gå gatan och kan hålla sig i timmar utan att kissa men tack vare att jag har varit konsekvent de senaste veckorna gällande en ny rutin så har hon nu lärt sig att gå till dörren och vänta på mattan när jag säger att vi ska gå till kontoret på morgonen. Mitt matte-hjärta smälter varje gång!

Kanske har det lite med vädret att göra också, för det har varit blå himmel och sol nästan varje dag när vi har gått till kontoret den senaste veckan. Det gör ju så mycket för humöret. Minns ni föresten den här tröjan som jag köpte på Cos för att den passar min hårfärg så bra? Det gjorde jag helt rätt i för jag känner mig så fin i den och har använt den jättemycket.

Trots att all snö och is är borta, gatorna är torra och att Charlie slipper få kramp i tassarna av kylan så vägrar dock den här lilla donnan att gå för långt eftersom det ligger så mycket grus på trottoarerna. Jag förstår i och för sig att det gör ont i hennes tassar men nu har hon blivit så bekväm i att jag bär henne så hon har hittat en riktigt chill ställning och hänger liksom över min arm när vi går. Ser hon inte riktigt dryg ut? Haha!

När vi väl är framme på kontoret köper jag antingen en over night oats eller chiapudding till frukost och så göra jag en Ipad-kaffe som jag kallar det. I bistron på No18 gör man nämligen sin kaffe genom ett program i en iPad, jag älskar det och kaffet är faktiskt riktigt gott.

Förra veckan handlade mycket om den grafiska profilen och Masha har finslipat alla planners som jag började med när jag drog igång företaget. Jag har hela tiden vetat att jag vill addera ett värde och skapa mycket content som hjälper och inspirerar när man ska använda våra produkter och så här ses skisserna ut just nu. När jag kom in till min skrivbordsplats hittade jag den här lilla sötsaken på min stol. Puck är alltid gullig men hon är absolut gulligast när hon sover och man kan pussa en massa på henne.

Efter vårt möte gick jag och Charlie en promenad och här på Blueberry köper vi lunch flera gånger i veckan. Jag älskar deras smoothies, soppor och sallader.

Efter lunchen hade jag och Matilda möte angående hemsidan och gick genom alla punkter. Charlie sover helst på en stol mellan oss och hon älskar att bli nerbäddad, här med Matildas halsduk över sig.

När jag skulle gå hem på eftermiddagen hade jag så hög feber och var alldeles förvirrad så jag glömde mina nycklar på kontoret och världens gulligaste Matilda beordrade mig att stanna i trapphuset så kom hon och lämnade dem. Jag var ju inte förkyld och snorig men jag tror att det satte sig i bihålorna för jag var alldeles yr vissa dagar. Här sitter Charlie på min jacka i trappen och lyssnar efter Matilda. På kvällen pratade jag med pappa och vi kör oftast FaceTime så att vi ser varandra, här är han med mig i badrummet när jag borstar tänderna.

På Alla Hjärtans Dag ordnade No18 med bubbel och fika i bistron…

…det var pyntat med fina ballonger och jag kom verkligen i rätt stämning inför kvällen.

Jag och Mattias sågs hemma och promenerade sedan ner på stan till Ciccios där vi skulle äta middag. Vi fick en guidad tur av Toto i den vackra vinkällaren, där vill jag ha ett vinskåp i framtiden.

Jag älskar verkligen det här stället, ni som har följt bloggen i några år vet att vi hängde på Papa var och varannan helg förut och det är samma killar som har öppnat Ciccios. Det känns lite äldre och som att det kommer bli vårt nya stammishak, på delad förstaplats med Bardot så klart.

Jag får ofta höra av er läsare att jag skulle passa bra i page. Jag tror inte att jag skulle trivas i det men ibland gillar jag att stoppa in mitt hår i kragen och då ser det nästan ut som att jag har klippt av det.

Ciccios ligger på Nybrogatan så bara en tio minuters promenad från oss.

Toto guidade oss genom menyn och det slutade med att vi beställde in alla förrätter att dela på, haha, men i mindre portioner. Mina favoriter är buffalo mozzarellan, de friterade räkorna…

…och när det kommer till varmrätter så är det deras spaghetti and meatballs. Det är en så enkel rätt men typ den godaste jag ätit. Vi delade på den och deras hummer tortelloni och några tillbehör sedan var vi riktigt mätta och glada.

På vägen hem gick vi förbi nyöppnade Arnolds och tog en drink med Johan och Sophia som hade en senare middagsboking. Arnolds ligger ett stenkast från oss och lokalen är supermysig, inredning kanske inte är riktigt min smak men jag gillar verkligen konceptet och att de testar något nytt. Det ska bli kul att testa maten där en annan gång!

I fredags fick jag ett superhärligt bud från Keso och Jossan med en massa härliga tillbehör. Jag älskar Keso och äter det gärna både till frukost eller som mellanmål.

Så i lördags när vi vaknade hemma i stan bestämde jag mig för att styra upp en mysig frukost.

Jag går alltid all in med frukost på landet men slarvar när vi är i stan. Mattias är dessutom inget stort frukostfan men t.o.m. han var sugen så jag lagade gröt och gjorde knäckemackor med keso, avokado och chiliflakes. Så gott!

Sen åt vi frukost i solen som sken in genom fönstret med Nyhetsmorgon i bakgrunden.

Vi hade en superlugn lördag och nästa bild jag tog var den här, när jag hade dukat och gjort i ordning inför kvällens middag tillsammans med Cecilie och Nicklas.

Alltså jag älskar vår lägenhet just nu, Nicklas och Cecilie som inte har varit här sedan vi målade och gjorde om lite tyckte också att det var så mysigt. Vi åt lantchips med löjrom, gräddfil och hackad lök som stående förrätt och pulled pork burger till varmrätt. Tyvärr blev alla bilder jag tog suddiga, jag måste nog träna på att hålla handen mer stilla när jag fotar i all hast för jag märker att jag slarvar.

I söndags startade jag och Cecilie morgonen med ett spinning-pass. Vid lunch gjorde vi oss i ordning och tog en promenad…

…i det fina vädret och gick ner till Diplomat. Det har verkligen känts som vår i luften hela helgen!

Både jag och Mattias älskar Diplomat och i en del av restaurangen får man ha med sig hund. Charlie gillar som sagt att bli omstoppad och är så nöjd när jag lägger min jacka över henne så att hon får lite lugn och ro i sin väska.

Jag åt amerikanska pannkakor och trodde jag skulle få in en hel hög med pannkakor men det här var nog en efterrätt vilket jag helt missade för jag fick en pannkaka och blev inte det minsta mätt, haha, men gott var det.

Så på vägen hem gick jag in om 7eleven och köpte Ben&Jerrys Halfbaked-glass och en banan. Det är så gott att blanda, ni måste testa! Och så klart en påse godis. Jag blir så sugen när jag ser det här men nu ska jag som sagt vara sockerfri i lite mer än en månad för att få ordning på mitt sockerberoende igen och jag vet att suget går över på bara några dagar. Kämpa!

Jag tvättade lite, jobbade och njöt av att solen lös in i lägenheten. Jag hoppas det blir lika soligt och härligt väder den här veckan! Sen kröp vi ner i soffan och körde Vikings-maraton. Vi har bara några avsnitt kvar av säsong fem nu men läste att det kommer en sjätte nästa år, kul!

Det var min vecka i bilder det!


6 kommentarer6 kommentarer om “min vecka i bilder – iPad-kaffe, middag i lägenheten och brunch på Diplomat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var är din fina mössa ifrån? 😊

  Reply
 • Min svarta mössa köpte jag på H&M i Värmdö Centrum i höstas. Den hade däremot en boll på toppen som jag klippte av. Jag älskar den men vet tyvärr inte om de finns kvar. Hoppas du hittar någon liknade, kram!

  Reply
 • Vad gullig du är på första kortet! Så himla fin bild! Tycker alltid du är vacker men på denna bild lyser du verkligen! Kram på dig

  Reply
 • Tack fina du vad glad jag blir, hoppas du får en härlig vecka. Massa kramar <3

  Reply
 • Älskar inlägg som detta ovan ! Skulle önska inlägg med listor på olika saker , om du hajar vad jag menar haha 🙂

  Reply
 • Vad kul, tack snälla! Nja, menar du inlägg med listor där jag svarar på frågor eller inlägg med listor som ni kan använda? Utveckla gärna! Själv älskar jag listor, haha, så det får gärna bli mer av dem i bloggen om ni gillar det. Kram!

  Reply