Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:56 | February 12, 2019

min vecka i bilder – fashion online event, contentdag och födelsedagskalas i London

Hej favoriter! Här kommer en drös med bilder från veckan som har gått. Det här inlägget skulle ju egentligen komma upp redan igår men jag tar så mycket mobilbilder just nu så det tog mycket längre tid att gå genom allt än vad jag hade trott, haha. Vi börjar med den här bilden på mig och mina tjejer, Matilda och Charlie. Charlie som brukar vara en riktig linslus ville absolut inte vara med på bild i kylan, så missnöjd.

Förra vecka höll jag ett av mina möten i ökenrummet på No18, hur drömmigt? Det är något av det bästa jag vet med vårt kontor, att det är så lätt att byta miljö för att få lite nya intryck och inspiration.

I onsdags morse åt jag frukost i min ensamhet på våning fyra, jag älskar att äta frukost här och gå genom dagens planer.

Ok, är det någon som vet var jag kan få tag i en sådan här kaviar-anordning? Jag letar ständigt efter nya tillskott till mina frukostbufféer till landet och det här vore verkligen pricken över i:et. Så fin!

Efter ett möte med en gammal vän som var uppe för designveckan var det dags att fota content…

…vi höll på hela dagen och Charlie är så söt för först håller hon mig sällskap, sitter bredvid och kollar på sen när hon blir för trött hittar hon gärna en upphöjd plats där hon kan fortsätta hålla koll men ligga bekvämt samtidigt. Inte för att det här ser jättebekvämt ut men hon älskar att ligga på våra saker.

I torsdags mötte jag upp Johan och Matilda på Nalen för Otmores event Otmore Shares: Fashion.

Så här var jag klädd och jag har på mig byxorna jag fick av pappa typ varje dag. När jag haft byxorna ett par gånger tvättar jag dem på kvällen så de är torra till nästa morgon igen, haha. Men vädret har varit så oinspirerande så då vill jag först och främst klä mig bekvämt och det här är mina skönaste byxor just nu.

Det ena inspirerande föredraget avlöste det andra och vi lyssnade till grundarna av bl.a. Cheap Monday/Weekday, Na-kd och så pratade vi mycket om AI och varumärkesskydd. Jag, Johan och Matilda var eniga om att det var ett av de bästa utbildande eventen vi har varit på på länge.

Efter eventet gick vi och åt lunch på Eatnam nedanför vår lägenhet och sen gick vi hem och hämtade Charlie innan vi knatade iväg till kontoret. Jag älskar att vi har fått en vietnamesisk restaurang i huset och maten är grym.

De här vinterbootsen från Love Moschino hjälpte mig att överleva förra veckan. Otroligt varma och sköna!

Här satt jag och väntade på Matilda, Masha och vår SEO-konsult inför ett möte och förundrades över alla vackra detaljer på kontoret, så här vill jag att vår nästa lägenhet ser ut. Jättehögt i tak och mycket detaljer och stuckaturer.

När jag hade varit och tränat i torsdags var jag förbi Hemköp, den svenska vällingen är nämligen slut i butiken i London där Maria brukar handla så hon bad mig köpa med två paket. Och så slog det mig att jag aldrig någonsin har handlat välling förut, det kändes så konstigt när jag la ner dem i korgen.

I fredags jobbade jag första halvan av dagen på kontoret och min lunch intogs på Arlanda. Jag hittade en falafelsallad med grönkål i kafeterian som var häpnadsväckande god och så jobbade jag en timme…

…innan det var dags för mig att hoppa på flyget till London.

Jag har lite skräck för deras tunnelbana och åker sällan tunnelbana i Stockholm. Jag får klaustrofobi och brukar föredra att ta en Uber, promenera eller hoppa på en buss. Däremot gör jag allt för att bli mer miljömedveten, resa mindre och smartare så jag bestämde mig för att åka kommunalt hela helgen. Det första som hände var så klart att en rulltrappa gick sönder så det var kaos i tunneln jag skulle ner i och alla gick i motsatt riktning, typiskt.

Det var dessutom VM i förkylning och människor hostade och nös runt omkring mig under hela resan dit. Jag blir ofta sjuk när jag har varit ute och rest och pappa tycker att jag borde köpa en ansiktsmask, haha. Riktigt så långt är jag kanske inte beredd att gå men sjalen åkte upp över näsan och munnen då och då, jag såg inte klok ut.

Utöver det så gick resan riktigt bra och när jag kom fram till Maria hade hon lagat en vegetarisk lasagne som vi åt när de andra tjejerna var framme. I lördags vaknade vi upp till ett soligt London och det kändes som vår i luften!

Dagen till ära invigde jag min nya klänning från Sandro.

Den har öglor så man kan ha en scarfs i kragen och jag bytte ut den som kom med klänningen till den här favoriten från Lindex.

Sedan hoppade hela gänget på bussen som tog oss till Tottenham Court Road. Vi gick förbi den här jättevackra barberar salongen och jag var tvungen att ta en bild.

Nästa stopp på vägen var konditoriet där vi skulle köpa med en liten födelsedagstårta till Marilou…

…och sen var vi framme på Maxime’s restaurang Blanchette som ligger i världens mysigaste område i Soho. Hur fin är inte entrén?

Pappas lilla flicka!

Jag älskar Blanchette och de har verkligen tänkt på varenda detalj, det känns verkligen som att gå rakt in i en mysig bistro i Frankrike och man känner sig som hemma direkt.

Vi var runt 25 vuxna och säkert en sex-sju barn. En tredjedel av sällskapet kommer från Frankrike, en tredjedel från Sverige och lika många från Storbritannien. Världens bästa mix!

Så här fint dukar de upp charkuterierna på Blanchette!

Vi åt ett gäng förrätter sedan kyckling, pommes, deras fantastiska bearnaise och avslutade med tre olika desserter. Om ni har vägarna förbi Blanchette måste ni testa deras passionfruktsmaräng, en av de godaste efterrätterna jag har ätit någonsin. Blanchette är uppbyggt så att man både kan köra drop in i baren, ta några förrätter och en kaffe/dessert eller så kan man få ett bord och äta en ordentlig middag.

Vi åt, skrattade och firade Marilous 1-årsdag i flera timmar innan vi klädde på oss och gick vidare.

I London finns det en stor pub-kultur som ni säkert redan känner till men något som var nytt för mig var att alla tar med sig barnen dit. Några barn satt på bardisken, andra lekte i ett hörn och några hängde utanför. Vi tog en öl innan vi åkte hem ett gäng till Maria och Maxime, beställde hem mat och hängde där resten av kvällen.

I söndags tog vi en promenad till The Spoke…

…som ligger ungefär en kvart från Maria och Maxime.

De är kända för sin goda brunch och maten var verkligen helt fantastisk. Jag åt en avokadosmörgås med äggröra och bacon och smakade av de andras pannkakor.

Det här är drömmen om man älskar frukost lika mycket som jag gör!

Mina tre favorittjejer, jag saknar dem redan så mycket!

De hade dessutom riktigt jäkla bra kaffe på The Spoke, nästan det viktigaste om ni frågar mig.

Och så många olika bakverk och kakor!

När vi kom tillbaka till huset fick Marilou testa sina Timberland-kängor som hon fick av mig i födelsedagspresent. De är fortfarande lite för stora men kommer passa perfekt om ett litet tag. Hur gullig får man vara? Min lilla älskling!

Jag och Cecilia tog samma flyg hem till Stockholm och det var en trött tjej som landade på Arlanda vid tio i söndags men överlycklig för att jag fick mysa ner mig i sängen med Mattias och Charlie när jag kom hem, som jag saknat dem!


8 kommentarer8 kommentarer om “min vecka i bilder – fashion online event, contentdag och födelsedagskalas i London”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad härligt med London! Ska snart dit 🙂Vore superkul att höra hur du tänker kring packning inför resor!

  Reply
 • Hej där! Vilken bra fråga! Du kommer få höra allt om det väldigt snart, hehe, så håll utkik här i bloggen för en massa packningstips, kram. 

  Reply
 • Hej Linn 🙂
  Ställningen till Kalles för hotell finns här:
  https://utrustning.orklafoods.se/product/kalle-xpress
  Ha det fint,

  Reply
 • Alltså, vad skulle jag göra utan er läsare? Tack! Jag hade däremot helt missat att det var en Kalles-logga på den. Den var dessutom väldigt dyr för att vara brandad med varumärket men jag ska se om jag hittar en liknande utan logga på. Tack snälla du för tipset. Kram!

  Reply
 • Kom tillbaka snart!!

  Reply
 • Det vill jag väldigt gärna och ska verkligen försöka <3 🙂 PUSS

  Reply
 • Älskar dessa inlägg! ⭐ Vilken fantastisk Londonhelg du verkar haft 😍 Från en frukostälskare till en annan, den där frukosten såg ju perfekt ut 👌

  Reply
 • Som sagt, jag är så glad att ni uppskattar “min vecka genom mobilen”-inläggen. Jag ser verkligen fram emot att gå genom alla bilderna varje söndag. Jag fixar dem med lite ljus och filter i VSCO-appen och laddar upp dem direkt från mobilen i bloggen. Bara det, att jag helt plötsligt kan blogga direkt från mobilen, det har jag aldrig gjort förut och det är så smidigt. Kram!

  Reply