Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:29 | February 11, 2019

vecka 7 – avbokat alla möten och kommentarsfältet ur funktion

Veckans planer 

Hej måndag! Hur mår vi den här veckan? Jag känner mig ändå hyfsat utvilad efter helgen i London. Vi har ätit gott, hängt och firat Marilous 1-årsdag. Förra veckan bestämde jag mig dessutom att boka av alla möten och event jag skulle på den här veckan för jag har så mycket saker jag måste få gjort som kräver att jag sitter koncentrerad framför datorn. Så idag blir det kontorsdag hela dagen med Masha. I morgon ska jag och Matilda fota lite och sen fortsätta gå genom alla texter till hemsidan. Onsdag blir kontorsdag, ett viktigt möte inbokat efter lunch och på kvällen ska jag och Johan på en jobbgrej sen äta middag. Torsdag och fredag ser ungefär likadana ut så det blir inte världens mest händelserika vecka men jag behöver verkligen det för att hinna med allt som ska kryssas av på min att-göra-lista. 

Veckans bästa 

Jag gillar ju högtider/traditioner och på torsdag är det Alla Hjärtans Dag. Mattias och jag blev tillsammans den fjärde februari så vi brukar slå ihop det med Alla Hjärtans Dag och bara fira då eftersom datumen ligger så tätt inpå. Vi kommer inte göra något speciellt men gå ut och äta middag och den här vintern har känts ganska lång och grå så jag ser fram emot allt som piggar upp lite i kylan och mörkret. Det verkar dessutom som att Stockholm ska bjuda på lite mer sol den här veckan, jag håller tummarna!

Veckans sämsta

Jag tyckte väl att det var ovanligt lugnt här i bloggen under helgen. Jag går alltid in och läser era kommentarer ett par gånger om dagen och älskar att vi har ett forum där vi kan prata varje dag. Därför känns det så konstigt om det samtalet helt plötsligt upphör och mycket riktigt så fick jag höra från er att det inte gick att kommentera mina senaste inlägg. Ibland undrar jag hur jag hade klarat mig om jag en dag hade stängt ner bloggen, det hade känts så otroligt tomt! Usch, jag vill inte ens tänka den tanken. Kommentarsfunktionen skulle fungera som vanligt igen men just nu måste man trycka på en knapp för att få upp det, jag har precis mailat vår support och ska se om vi kan få det att se ut som det gjorde tidigare. Jag saknar att prata med er!

Veckans låt

Ok, det här är min nya pepplåt! Mycket av låtarna jag fyller på min Spotify-lista med just nu kommer från mina träningspass, haha. Det är omöjligt att bli annat än glad och pepp på livet när man hör den här låten!

Kika in lite senare så kommer min vecka i bilder, ha en fin start på veckan så länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 7 – avbokat alla möten och kommentarsfältet ur funktion”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej, Vad Heter den spellistan på Spotify?

    Reply
  • Hmm, jag tror den är privat och inte delningsbar men om du vill kan jag se om jag kan göra den offentlig? Om du har någon snabbguide i hur jag gör får du gärna berätta, hehe. Kram!

    Reply