Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:49 | February 7, 2019

inspiration till vår grafiska profil

Hej favoriter! Alltså, om januari var en månad kantad av kreativt kaos så är februari månaden då det känns som att alla bitar börjar falla på plats. Det har blivit lite mer ordning och reda alltså! Jag gillar egentligen inte kreativt kaos, jag har svårt att koncentrera mig när jag inte får någon översikt men ibland verkar det som nödvändigt ont för att jag ska hinna med och fokusera på rätt saker.

Här kommer en liten förhandstitt på Organistas grafiska profil som jag och Matilda tog fram, skrivaren hade tyvärr slut på vissa patroner så färgerna blev inte riktigt verklighetstrogna men det här är vad vi inspireras av. Masha jobbar för fullt just nu med att finslipa och förbättra den grafiska designen efter mina önskemål.

Här ser ni även de två olika loggorna. Jag gillar dem lika mycket båda två fast på olika sätt, den ena passar utmärkt på hemsidan och den andra gör sig mycket bättre på produkterna. Båda två fick i alla fall bli runda klistermärken som ska användas till inslagningen och de levereras i veckan.

Jag vet inte hur många captions och hur mycket content vi har skrivit de senaste veckorna men jag har i alla fall fått en väldigt tydlig bild av vad jag vill att mitt nya varumärke ska kommunicera. Sen kommer det så klart ske en hel del förändringar under resans gång men så här ser inspirationen ut just nu och sedan kommer det bli en helt annan design när vi väl lanserar!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här