Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:14 | February 6, 2019

beigea set och chunky sneakers

keps här // blus här // bh Calvin Klein här // örhängen Edblad här // trosor Calvin Klein här // Kjol Gina Tricot här // jacka här // sneakers Balenciaga här // stickad tröja här

Hej hjärtan!

Tycker ni det märks att det börjar bli ljusare ute? Det tycker jag, framförallt när jag går till kontoret på morgonen, även om vi har en bra bit kvar, hehe. Kämpa! Jag fick i alla fall feeling och satte ihop ett collage inspirerat av våren och modet som börjar dyka upp i butikerna just nu. Jag längtar så mycket efter ljusare toner och set även om de här plaggen så klart går lika bra att bära med en vinterjacka över!

Det här setet med kjol och jacka är från Gina Tricot och det får nog bli det första jag klickar hem. Jag är även lite sugen på en ny skepparmössa/emilkeps, kärt barn har många namn, haha.  Jag har ju en mörkblå från Tiger men det skulle vara så fint att variera sig lite med en beige. Jag fullkomligt ÄLSKAR färgen på detta underklädesset från Calvin Klein och tycker att skorna från Balenciaga är så coola. Har en känsla av att det blir exakt i dessa toner jag kommer att gå runt i på stan varje dag i vår.

Vad tycker ni?


4 kommentarer4 kommentarer om “beigea set och chunky sneakers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snyggt!

  Reply
 • Verkar inte gå att kommentera senaste inlägget. Men finns lustigt nog ett svenskt ordspråk som är typ: Bästa stället att hitta en hjälpande hand är i slutet av sin egen arm. Hehe lite deppigt men stämmer ibland 😉

  Reply
 • Tack för att du uppmärksammade mig på att det var fel på kommentarsfunktionen, jag tyckte väl att det var lugnt här i bloggen i ett par dagar och hade nog inte kommit på det på ett bra tag om det inte vore för din kommentar. Och angående ordspråket så stämmer det ju tyvärr ganska ofta. Eller jag tycker iof att många erbjuder sin hjälp men sen kanske genomförandet inte alltid är det bästa, hehe, men jag antar och hoppas att alla gör sitt bästa i alla fall. Kram!

  Reply
 • Tack fina du 🙂

  Reply