Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:58 | February 4, 2019

vecka 6 – första veckan med grafisk designer och en weekend i London

veckans planer 

Hej måndag! Har ni haft en härlig helg? Det har jag, superlugn i bästa vänners sällskap, precis vad jag var sugen på. Ska vi kika på veckans planer? Idag jobbar jag hemifrån under förmiddagen. Det är Mashas första riktiga dag hos mig så det känns så tråkigt, haha. Men jag ska ta emot två sändningar som måste signeras och tas emot personligen så jag har inget val. Den ena kan komma ända fram till klockan 17 men jag vet att leveranser i stan ofta körs ut under förmiddagen så jag håller verkligen tummarna för då kan jag kila iväg till kontoret sen.

I kväll har jag ett megaformer-pass som brukar vara veckans jobbigaste men jag känner mig peppad. I morgon gör även Matilda oss sällskap, jag har möte med SEO-konsulten som har utvecklat min SEO-strategi ytterligare ett snäpp och jag ska äta lunch med en gammal tjejkompis här på kontoret. På kvällen har jag ett Cycle-pass och på onsdag har jag heldag framför datorn på kontoret med undantag för frukost tillsammans med en gammal vän från Skåne.

Han är uppe i samband med möbelmässan och har någon ny affärsidé som han ville bolla med mig, kul! På torsdag har jag heldag med Matilda och vi ska fota en massa roligt material och jag kommer antagligen jobba sent in på kvällen för att få en massa saker gjort. På fredag kör jag nämligen halvdag och efter lunch är det jag som hoppar på ett flyg till London. Det blir en riktig tjejhelg, jag, Sofia och Cecilia ska bo hos Maria och Max och på lördag ska vi fira Marilou som fyller ett år tillsammans med alla vänner i London på Max restaurang i Soho. Jag har längtat!

veckans bästa

LONDON, så klart! Och att det är första veckan tillsammans med Masha, jag älskar att jobba med grafiska profiler men har inte riktigt kunskapen som krävs för Indesign och Illustrator så det ska bli magiskt att med hjälp av henne få sätta igång med alla idéer jag har i mitt huvud, de är så många, haha.

veckans sämsta

Pass! Jag är för taggad på livet just nu…

veckans låt

När vi var ute på landet senast så frågade Johan och Sophia om vi inte ska hyra ett hus på Mykonos tillsammans i sommar. Egentligen hade vi tänkt att vi skulle göra en lite annorlunda resa i sommar men det lät så jäkla härligt när de målade upp vad de hade tänkt sig. Sedan dess har jag inte kunnat sluta tänka på sommarens resor, vi kommer antagligen hyra hus med ett annat kompisgäng i Toscana också och jag får sådan feeling när jag hör den här låten. Så chill och härlig, perfekt för en måndag också! Jag hoppas ni gillar den…

Kika in lite senare så kommer det ett “min vecka i bilder”-inlägg!


6 kommentarer6 kommentarer om “vecka 6 – första veckan med grafisk designer och en weekend i London”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn! Jag brukar läsa dina guider och tips om bra matställen i Stockholm och så brukar jag och min mamma gå dit när hon hälsar på, vet att jag frågade dig om några cafén du tipsat om var hundvänliga innan. SÅ nu är frågan, har du bra tips på ett härligt middagsställe där man kan ha hund med? Inte för dyrt men ändå god mat och mysig stämning! Alla hundguider jag hittar är så gamla och känns inte aktuella längre.. så svårt att ha koll på vilka som är okej och det finns så många ställen att jag inte vet var jag ska börja om jag ska ringa och fråga vart det är okej med hund. Vore så glad för tips! Kram trogen läsare som också är från Skåne 🙂

  Reply
 • Hej kära du! Jag gör så att jag gör ett inlägg med alla ställen jag känner till där man får ha hund istället så håll utkik här i bloggen. Och det är bra att ringa innan, det burkar jag och Matilda också göra och fråga om vi får ha med Charlie. Många ställen är ju ok med små hundar som sitter i en väska men du kanske har en större hund? Kram så länge!

  Reply
 • Min sambo och jag bodde här med hans föräldrar och bröder med familjer i somras. Riktigt bra =)
  https://www.airbnb.se/rooms/1492006?location=Montaione%2C%20Florens%2C%20Toscana%2C%20Italien&adults=4&guests=1

  Reply
 • Det är visserligen ett väldigt stort hus så det beror lite på hur många ni är. Dock har vi även bott här med enbart min sambo och hans föräldrar: https://www.colognole.it/gallery
  Det var också riktigt bra och de hade en restaurang med fantastiskt god mat också.
  Båda ställena jag rekommenderar kräver att man hyr bil så man kan ta sig mellan flygplats och boende, men så värt det och det går lätt att ta sig med tåg till exempelvis Florens =)

  Reply
 • Wow, tack för tipsen, jag länkar husen i ett inlägg också, det kanske är fler som vill ta del av grymma hustips utomlands. Båda husen ser helt magiska ut. Vi började ju kolla på Italien, sen hittade vi ett ashärligt hus på Kreta men så la ett av paren Frankrike som förslag. Så nu kollar vi i St Tropez där vi har varit flera gånger tidigare, haha, men vi älskar ju det. Vi har satt deadline att boka innan den här veckan är slut så håll tummarna att vi hittar något riktigt bra. Kram fina du!

  Reply
 • Härligt att läsa att du inte har en enda grej på veckans sämsta! Önskar jag hade samma positiva inställning som du tycks ha, jobbar på det men när det gäller vissa saker så lyckas jag bara inte! Har du alltid varit så här positiv eller har du något tips på hur man kan göra de ”tuffa” inslagen i vardagen lättare? Jag har tex. en roll som är väldigt varierande där sälj är ett stort inslag. Det har alltid varit lite ”läskigt” för mig men jag vill lära mig ich utmanar därför mig själv i stort sett dagligen. Vissa dagar känns det dock verkligen ”bläää”… 🙈 Skulle vilja omvandla den känslan till något positivt istället? 😊 Du känns som en perfekt person att fråga eftersom jag uppfattar dig som en positiv person till 99%. Tack för en bra blogg!

  Reply