Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:19 | January 29, 2019

idag är jag tacksam för…

…att jag får komma till världens finaste kontor varje morgon med den här utsikten som jag delar tillsammans med mina vänner och kollegor!

…att Cecilie och Rikke har övertalat mig att testa en ny träningsform, spinning vill säga och även om jag har haft lite ångest hela dagen inför kvällens pass (det var längesen jag tränade kondition) så ska det bli kul att testa något nytt, det vill jag göra oftare!

…att alla mina vänner verkar befinna sig i sitt happy place just nu. Oavsett om det gäller karriär, familj eller annat så mår alla väldigt bra just nu och jag hoppas att det fortsätter så!

…att jag från och med fredag har en grym grafisk designer i mitt lilla team. Jag kan inte sluta tänka på allt fint jag ska skapa tillsammans med henne!

…att jag och Mattias har hittat en ny serie som vi båda två älskar! Japp, det är sånna tider nu och när jag inte jobbar eller hänger med mina vänner så kollar vi på Vikings. Hett tips om ni vill få de långa januarikvällarna att gå!

Nu ska jag springa iväg till träningspasset, önska mig lycka till!


4 kommentarer4 kommentarer om “idag är jag tacksam för…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såna här inlägg får mig verkligen att tänka till och börja uppskatta de små saker i vardagen!

  Reply
 • Eller hur 🙂 Så viktigt <3

  Reply
 • Hur var ”första” spinningpasset? Hiss eller diss? 😊 Håller med ovan kommentar, får en att uppskatta de små sakerna i vardagen, även spinning 😜

  Reply
 • Haha! Jag blir nästan trött på mig själv för att jag är så positiv hela tiden, men, men, det kan inte hjälpas. Jag har ju testat en hel del nya träningsformer den senaste tiden och efter varje gång har jag blivit helt förälskad. Först var det megaformer, sen barre och nu spinning. Jag hade ju bara kört spinning en gång tidigare och det var i tonåren. Då tyckte jag bara att det var jobbigt! Jag undrar vad tjejerna på kontoret tror ibland, haha. För jag hade verkligen ångest inför mitt första pass sen dagen efter kom jag in på kontoret och utbrast “Jag älskar spinning!”. Så sedan mitt första spinning-pass för några veckor sedan har jag kört två spinning-pass och två megaformer-pass i veckan förutom förra veckan när jag var sjuk. 

  Reply