Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:31 | January 28, 2019

min vecka i bilder – gardiner i sovrummet, lunch på Milles och avsmakningsmeny på Ekstedt

Hej favoriter!

Jag har ju lovat mig själv att ta och lägga upp lite fler bilder med mobilen i år. Jag ska vara ärlig och säga att det tar emot i varenda cell i min kropp, haha, men jag vet att ni brukar gilla det så ni får peppa mig nu. Om ni gillar det så kan det blir ett återkommande tema här i bloggen, nu kör vi i alla fall och så får vi se hur det känns!

Jag startade min vecka hos frisören och fick så många frågor om de här byxorna som jag har på mig hela tiden. Jag fick dem av pappa i julklapp. Hur gulligt? Han har så bra koll på kläder och vad jag gillar, älskar det! De kommer från Only och är så sköna!

Vi har en ny tavla i matsalen signerad duktiga Peytil, den lyfte verkligen hela matsalen! Och äntligen har jag hittat ljusfat till de här vackra ljusen som Yvonne stöper och skickar till mig från Skåne varje jul. De kommer från Ester & Erik!

Så här såg mitt hår ut i tisdags, dagen efter att jag var hos Emelie på Hairtalk. Jag tycker nästan alltid att lockarna är finast dag två när de har lagt sig lite.

Jag har promenerat genom ett vackert Humlegården till träningen och har kört Megaformer varannan dag i en vecka. Jag fick ont i mitt knä för två veckor sedan. Det jag skadade för många år sedan så jag vågade inte köra Barre, de klasserna håller mycket högre tempo så jag hinner inte tänka på hur jag belastar mitt knä hela tiden vilket jag kan kontrollera när jag kör Megaformer istället. Den här veckan ska jag däremot försöka mig på Cycle, spinning är egentligen min hatträning, haha, men Rikke och Cecilie älskar det och har tjatat på mig så nu ska jag följa med och cykling ska ju vara väldigt skonsamt för knäna.

När jag kom till kontoret i tisdags väntade det ett par jättefina espadrillos på mig från Oas. Jag älskar att de är så lurviga och nu längtar jag efter lite bättre väder eller en resa till solen så att jag får använda dem.

Jag tog äntligen tag i att lämna in gardinerna till sovrummet hos skräddaren och fick de uppsydda. Nu passar de perfekt och vilken skillnad det gjorde. Sovrummet blev så mycket mysigare, så mycket mysigare så vi hade t.o.m. filmkväll där istället för i vardagsrummet en kväll förra veckan. Dumt att jag drog ut på det så länge, haha, men så kan det gå!

I onsdags var den här lilla busan, Puck, på kontoret och jag försökte ta en selfie med henne men det var omöjligt för hon ville inte sitta still.

Något hon däremot ville var att äta upp min lunch. Green Peas-soppa från Blueberry, det är en av mina favoriter till lunch!

Minns ni förresten att jag efter ett tips från en av er läsare beställde ett brynserum från Xlash men fick hem fel produkt? Jag mailade Xlash och trodde inte att jag hade fått något svar men det visade sig att det hade hamnat i skräpposten. Då hade de lyckats leta fram min kontorsadress så en dag låg det här paketet på mitt skrivbord. Snacka om grym kundservice, precis så bra kundservice vill jag ha i mitt företag. Det är verkligen goals!

I torsdags avslutade jag min arbetsdag tillsammans med Petra hos 3vänner. De hade bjudit in Ica, Hemköp och Coop och vi pratade om hur man jobbar bäst med sociala medier. Det var så trevligt och vi fick varsitt presentkort på Sturebadet som tack för att vi ställde upp. Jag minns inte senast jag var på spa så nu ska jag jobba som en galning och när jag förtjänar det som mest ska jag boka in en spadag och njuta till hundra procent. Efter awn hos 3vänner plockade jag upp Mattias i en taxi. Vi skulle nämligen på date night och eftersom det var så längesedan så lyxade vi till det ordentligt med avsmakningsmeny på Ekstedts.

Hej min älskling! Ser ni oss i spegeln? Vi hade en underbar kväll och jag har börjat gilla avsmakningsmeny mer och mer för varje år som går. Just att det blir en upplevelse och något som får ta flera timmar! Vi pratade jobb, skålade eftersom Mattias bolag Occasion har köpt upp sin största konkurrent PS och de ska nu tillsammans slås ihop till en byrå, ni kan läsa mer här. Det är ju något som vårt liv har kretsat mycket kring det senaste året men som jag inte har kunnat berätta för er om. Jag är så jäkla stolt över Mattias och slutar aldrig att imponeras över hans otroliga drivkraft.

Vi körde sexrätters avsmakningsmeny och på menyn kan ni se alla rätterna vi åt. Jag har svårt för fine dining ibland när de komplicerar till det för mycket. Utomlands tycker jag ofta att de experimenterar med för mycket konstiga smaker men det här konceptet älskade jag. Allting tillagas över öppen eld och råvarorna känns väldigt enkla men ändå är allting så gott, Ekstedt får tio poäng av mig!

I lördags vaknade jag upp till en ljus lägenhet, solen sken utanför fönstren och jag drack mitt morgonkaffe samtidigt som jag fick lite jobb gjort. Vi tio väckte jag Mattias och vi var nere på stan vid elva och skulle gå lite ärenden.

Vi var och kikade på lite möbler på Sofa Company och jag bytte en present på NK och köpte en 1-årspresent till Marilou. Jag åker ju till London om två veckor och så ska vi fira hennes 1-årsdag på deras restaurang Blanchette i Soho. Jag längtar verkligen och jag hittade världens sötaste present på NK’s barnavdelning. Eller söt och söt, den är mer cool, precis som Marilou.

Jag gick in en sväng på Cos och hittade de här två kashmir-tröjorna. Hjälp vad fina kashmir-plagg de har fått in! De kostar ju lite mer så det var bara den ena som fick följa med hem och det blev den långärmade, den passade så jäkla bra till min hårfärg nämligen, haha. Den andra var tyvärr lite för pösig i ärmarna men annars så fin!

Lagom till lunchen mötte vi upp det här favoritgänget på Milles. Oscar, Fille, Zelda, Tekla och Lina. Oscar och Lina hade precis kommit hem från solsemestern och såg ut som två pepparkakor bredvid oss andra, haha.

Jag åt Milles Kyckling Paillard, så god och sen bytte jag och Mattias när vi hade ätit halva var och så åt jag resten av hans koreanska råbiff. Den är inte av denna värld och det här är helt klart mina två favoriträtter på Milles. Ni måste testa!

Det var den veckan genom mobilen! Jag hoppas att ni gillar det här upplägget? Lämna gärna en kommentar, med antingen ris eller ros. Jag vill veta vad ni tycker! 

Jag tycker som sagt att det tar emot att lägga upp korniga mobilbilder i bloggen men samtidigt älskar jag att det blir så mycket lättare för mig att ta med er in i min vardag. Det är tyvärr inte lika smidigt att alltid ha med sig systemkameran och framförallt så blir folk ofta lite lätt obekväma när man drar upp den, en mobil är så mycket mer diskret och det känns som alla är vana vid det nuförtiden.

Puss & kram!


26 kommentarer26 kommentarer om “min vecka i bilder – gardiner i sovrummet, lunch på Milles och avsmakningsmeny på Ekstedt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill bara säga att jag älskar sådana här inlägg! Kram Rebecka

  Reply
 • Hej Rebecka, vad kul att hör! Tack för peppen, kram! <3

  Reply
 • Bara ros! Känns mer genuint med inlägg som dessa ☺️ Kram

  Reply
 • Vad kul att höra! Då kommer det bli mer av sånt här i bloggen. Kram och ha en härlig tisdag!

  Reply
 • Jag älskar sådana här inlägg , så mysiga 🙂
  känns trevligt med vardagsbilder rakt från mobilen, blir liksom mer i nuet ! Fortsätt med det för du gör det toppenbra . Kram !

  Reply
 • Ja jag gillar också dessa inlägg 🙂

  Reply
 • Tummen upp för detta inlägg, fortsätt med det!
  Hoppas du kommer gilla Xlash lika mycket som jag gör 🙂

  Reply
 • Tack snälla, ja jag kör det på brynen varje kväll nu så ska bli kul att se om det händer något 🙂 Kram!

  Reply
 • En stor ROS! Det gör mig ingenting att bilderna är tagna med mobilen. Fortsätt med dessa inlägg.

  Reply
 • Tack fina du! I will 😀 Ha en fin dag! Kram!

  Reply
 • Haller med alla andra kommentarer har – gillar verkligen sana har inlagg! Det kanns som du sager, att man far folja med direkt in i vardagen lite mer, sa fortsatt garna 🙂

  Reply
 • Vad glad jag blir av all er pepp, det får bli ett återkommande tema här i bloggen helt enkelt. 🙂 Kram <3

  Reply
 • Tycker det är fantastiskt kul med såna inlägg! <3

  Reply
 • Vad kul att höra, det blir fler inlägg som det här helt enkelt 🙂 Ha en fin kväll <3 Kram!

  Reply
 • Så bra det blev med gardinerna!

  Reply
 • Visst blev det 🙂 Vi är så nöjda!

  Kram!

  Reply
 • Ros för detta upplägg 🌹

  Reply
 • Tack fina du! En kram tillbaka <3

  Reply
 • Håller med övriga! Stor like på detta inlägg 😊

  Reply
 • Tack snälla, vad kul att höra 😀 Kram <3

  Reply
 • Gör också tumme upp! Vet inte om det är för att jag alltid läser via mobilen, men jag märker ingen större skillnad på bilderna 😊
  Förresten, såg en man jag kände igen när jag var ute och åt lunch idag. Kom rätt snabbt på att det var din pappa haha!

  Reply
 • Tack för din kommentar! Jag är så glad att så många av er gillar upplägget med mobilbilder i vissa inlägg här i bloggen, jag kommer definitivt fortsätta med det och runt 70% av all min trafik kommer från mobil och precis som du säger så upplever man inte bilderna på samma sätt på en mindre skärm och då kan man ju tumma lite mer på kvaliteten. Vad roligt att du gillar det! Och mysigt att du såg min pappa idag! Jag saknar honom så mycket även om vi pratar varje dag. Får jag gissa, han hade hatt på sig och pratade med alla runt omkring sig, haha. Kram fina du! 

  Reply
 • Haha hatt och pratade med en “hipp” kille som visade nått på sin mobil haha!

  Reply
 • Haha, då är allt som vanligt då 😛 <3 Ha en fin dag, kram!

  Reply
 • Kanske lite sen att kommentera detta inlägg men ville bara säga att jag tycker om när du lägger upp bilder från mobilen, känns mer spontant och avslappnat 🙂

  Ville också säga att jag gillar verkligen din blogg, brukar inte gå in varje dag och läsa men det är med vilje, för då har jag några inlägg på raken att läsa!

  Ha en fin dag!

  Reply
 • Vad gullig du är, som “sparar” inlägg! Din kommentar värmde verkligen och jag är glad att ni uppskattar inläggen med mobilbilderna. Jag har verkligen fått in det som rutin nu och tycker det är ett grymt upplägg jag också. Kram och ha en fin vecka! 

  Reply