Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:09 | January 28, 2019

vecka 5 – en ny träningsform och blivit med praktikant

Hej måndag!

Hur mår ni idag? Jag mår fint efter ytterligare en lugn januarihelg. Det känns som att vi bara jobbar, tränar, träffar vänner och kollar serier just nu. Underbart men i helgen kände jag att det ryckte lite i festnerven faktiskt. Jag längtar tills Stockholms gator är rena igen och luften lite varmare så att man kan kila ner på stan och ta plats på en uteservering. Men det är ju ett bra tag kvar tills dess, haha. Ska vi kika på veckan som kommer?

veckans planer

Idag jobbar jag med Matilda, stackarn var sjuk hela förra veckan så idag ska vi fota ett samarbete och utkastet ska in idag också så det kommer nog ta halva min dag i alla fall, kanske mer. Jag ska fixa några sista detaljer med produktbilderna och så ska Matilda göra om bilderna till png till mig så att vi kan använda dem i collage, vår grafiska profil, marknadsplanen osv. I morgon blir alltså min administrativa dag och så har jag möte med min seo-konsult. Han ska ha tagit fram en sexmånadersplan för min webbshop. Det ska bli så spännande! På kvällen kör jag mitt första cycle-pass på Becore och det är nog mitt första spinning-pass på över 15 år. Jag har kört spinning en gång innan och minns bara att jag tyckte det var fruktansvärt, haha, så det ska bli kul att se hur det känns nu. Jag är väldigt mycket mer vältränad nu än då så jag hoppas det går bra. På onsdag tränar jag på lunchen och annars sitter jag klistrad vid datorn på kontoret hela dagen! Samma sak på torsdag men då jobbar jag med Matilda och på fredag har jag introduktionsdag hela dagen…

veckans bästa

…jag har nämligen signat med en praktikant! Det känns helt ofattbart men jag fick tips av en vän att lägga ut en förfrågan om en praktikant till min start up på lite olika skolors hemsidor och jag fick så många ansökningar. Jag förstår precis för jag hade också älskat att vara med i ett företag från starten om jag skulle göra praktik. Däremot var det en hel del ekonomer som ansökte och jag är rädd att jag inte har tillräckligt med uppgifter att fylla dagarna för en sådan tjänst nu i början. Så mitt val föll på en tjej som är grafisk designer och hon verkar så duktig! Det finns oändligt med saker vi kan skapa tillsammans och jag har redan lagt upp strukturen för våra månader tillsammans. Jag sitter och hoppar upp och ner i min stol samtidigt som jag skriver det här, haha, så pepp!

veckans sämsta

Jag känner mig så oinspirerad av vädret just nu! Jag älskar ju snö men då ska det vara MYCKET och gärna minusgrader så det inte blir slask. Istället tycker jag att det har varit så grått och trist, jag vill ha ordentlig vinter annars kan det lika bra va. Till följd av det är jag inte det minsta sugen på att fota och skapa innehåll. Hmm, nu kom jag på att ni kanske ska få hjälpa mig genom att berätta vad ni vill ha mer av här i bloggen. Jag återkommer angående det helt enkelt!

veckans låt

När jag var på väg hem från kontoret en dag förra veckan fick jag ett sms av Damon med en låtlänk till den här låten och så stod det bara “Varsågod!!!” Haha, med tre utropstecken! Jag måste ofta lyssna på låtar en-två-tre gånger innan jag fastnar men den här behövde jag bara lyssna på i några sekunder sen visste jag att det var en typisk Linn-låt. Jag älskar när mina vänner skickar låttips och den här låten gjorde hela min vecka. Jag har lyssnat på den säkert tio-femton gånger om dagen sedan dess, magi!


6 kommentarer6 kommentarer om “vecka 5 – en ny träningsform och blivit med praktikant”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Helt med dig om det där med snö! Mycket är fint, inte slask som här i Sthlm…Eller ishalka så man knappt kan gå.

  Du kunde ju alltid göra ett inlägg om herrmode t.ex? 🙂 Snygga kläder för killar, så man får lite nya idéer och tips. Du har ju koll på det och vad som passar till vad, så det tror jag skulle bli riktigt bra!

  Reply
 • Hej kära du! Haha, jag håller med, det har varit lite kämpigt den här vintern med mycket halka och slask. Vanlig snö hade varit lite mysigare, vi får hoppas det kommer mer och blir lite kallare helt enkelt. Åh, tack för tipset men det känns inte alls som mitt expertisområde, jag tipsar gärna om julklappar och presenter till män men herrmode finns det så många som är bättre på än jag. Tack för din kommentar och ha en fin vecka, kram!

  Reply
 • Bra låttips! Var tvungen att lyssna 😄

  Reply
 • Visst är den underbar 🙂 Kram och ha en härlig vecka <3

  Reply
 • Hatar också den här vintern! Bor ute i Bromma och här är det mycket mer vinter än i stan, snön ligger överallt och det är INTE slask. Helt hopplöst när man ska till kontoret i stan, hade behövt byta skor på tunnelbanan helst haha. Jag fyndade ett par rosa Inuikkiskor på rean och vill helst ha dom varje dag då de är både fina och varma men det går ju inte inne i stan såvida det inte är -10. Den här vintern får ett stort minus från mig!

  Reply
 • Haha, jag håller med, det var tufft där ett tag! Men nu verkar det som att det blir snölöst ett bra tag i alla fall <3 Kram!

  Reply