Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:52 | January 22, 2019

min helg i bilder – härligt besök och en promenad på isen

Helgen som gick var en sådan där helg som gick obehagligt fort. Vad hände liksom?

Vi kom ut till landet i fredags och helt plötsligt var det söndag och vi var tillbaka i stan igen. Jag tog upp kameran för första gången i söndags morse. Jag vaknade som vanligt tidigast i huset, Johan, Sophia och Juni kom ut kvällen innan, vi åt pulled pork burger till middag, snackade massor, de har varit bortresta så vi har inte setts sedan innan jul och sen slängde vi oss i soffan och pratade lite mer, det blev en tidig kväll.

När alla hade vaknat började jag fixa frukost. Hela veckan hade jag varit sugen på bananpannkakor, besvikelsen var stor när jag insåg att vi inte hade tillräckligt med ägg, haha, men det blev bra ändå och frukosten fick stå framme i flera timmar. Det blev en extra stödmacka innan vi ställde in allting i kylen igen.

Det här är min favorittid på dagen, när jag får gå upp på morgonen, göra en kaffe, tända en brasa och sätta mig med datorn framför Nyhetsmorgon och jobba lite.

Juni fick sin julklapp och jag kunde så klart inte låta bli att köpa den här klänningen till henne när jag var på NK och precis hade köpt min tröja från Burberry, haha. Jag kommer nog aldrig tillåta mig själv att matcha mina egna barn, men med Juni kan jag göra som jag vill, hehe. Hur gulligt?

Min lilla älskling! Juni är sex månader nu så jag köpte klänningen i storlek 9 månader så kan hon ha den lagom till våren när det blir lite varmare.

Vi klädde på oss flera lager kläder, termometern stod på -8 men kändes som -12. Det blev inga skridskor fast under promenaden svängde vi av och gick ner mot viken…

…och vågade oss ut på isen. Det var fullt med folk men ändå läskigt alltså. Isen knakade och det var sprickor här och var, fy fan. Hade jag varit ensam hade jag vänt om direkt, haha.

Men de lite vanare stockholmarna stod på sig och vi gick från viken bort till vår brygga. Man ser nästan hur rädd jag är på bilden, eller hur?

När vi kom tillbaka till huset var vi alldeles genomfrusna så vi värmde oss med varsin kopp kaffe och slängde i oss några lunchmackor innan det var dags att åka in till stan igen. Tack livet för en underbar helg, det var så mysigt att hänga med Johan, Sophia och Juni så jag antar att det var därför tiden gick så himla fort.


7 kommentarer7 kommentarer om “min helg i bilder – härligt besök och en promenad på isen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig dag

  Reply
 • Eller hur ;D Kram!

  Reply
 • Härligt det ser ut! Tycker det är riktigt läskigt att gå ut sådär på isen, oavsett hur mkt folk eller hur tjock den är.

  Vad har din vän för skor på sig?

  Ha en fin dag!

  Reply
 • Haha tänkte fråga precis samma sak! 😂 vart är hennes skor ifrån?

  Reply
 • Vad härligt att höra! Vi har många vänner som är som vi, att en i relationen är stökig och den andra ordningssam. Det är dessutom väldigt många killar som är ordningssamma och tjejer som är stökiga av våra vänner. Jag tänker i alla fall att man kompletterar varandra. Mattias går mer på känsla och det är kanske därför han är så duktig på att t.ex. laga mat, jag går mer på inövat beteende och är riktigt dålig på att laga mat men väldigt ordningssam. Vem vet? Kram!

  Reply
 • Sophias skor är från Inuikii 🙂 Kram

  Reply
 • Haha, jag håller med! Sophias skor är från Inuikii, mina också faktiskt. Jag har Sofias modell i beige och brukar få så mycket frågor om dem. De är underbara nu när det är mycket snö och slask när man vill ha ett par nättare men ändå varma boots.

  Reply