Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:48 | January 21, 2019

vecka 4 – produkterna är klara(!), viktiga möten och ett glassigt event

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Ska vi kika på planerna för den här veckan? Jag sitter i skrivande stund hos frisören och var här redan klockan åtta. Härlig start på veckan att bli extra fin i håret. Så fort vi är klara kilar jag och Charlie iväg till kontoret och kickar igång vår måndag som i vanlig ordning blir vår administrativa dag. Jag har egentligen som regel att aldrig ha möten på måndagar för då känner jag ofta att jag hamnar efter och det blir svårt att ta igen sen under veckan men idag har jag gjort ett undantag för att det var tvunget.

I morgon jobbar jag med Matilda, vi ska fota till ett samarbete och jag har möte med en SEO-konsult, vi ska fortsätta optimera min hemsida. På onsdag har jag heldag på kontoret, jag ska äta lunch med Sandra och på kvällen ska jag äta tidig middag med Mikaela och sen tänkte vi se Mary Poppins på bio. Någon som har sett den? Jag brukar älska sådana filmer så jag har höga förhoppningar och hoppas att den är riktigt bra.

På torsdag har jag heldag med Matilda igen, vi ska fortsätta beta av vår milslånga att-göra-lista inför lanseringen och på kvällen ska jag på ett event som 3vänner håller i. Vi ska äta glass, snacka sociala medier och hänga med alla våra vänner som ska dit. Efter eventet har jag och Mattias bord på Ekstedts, en restaurang på Humlegårdsgatan här i Stockholm. Jag går förbi där flera gånger i veckan men har aldrig varit där inne så det ska bli jättekul att testa. På fredag sitter jag klistrad framför datorn hela dagen för att beta av allt jag måste ha klart innan helgen och på kvällen ska vi på middag hos Stina, Kristian och Maximilian, mysigt!

veckans bästa

Produktionen blir klar i fabriken på onsdag som det ser ut nu! Nyp mig i armen, är det verkligen dags snart? Det känns ofattbart och så jäkla kul. Det tar ju ett tag att få det till Sverige så klart men då har vi tid att fixa klart de sista detaljerna och sen kör vi, full fart framåt. I veckan tänkte jag börja sammanfatta i ett inlägg vad jag har pysslat med det senaste året. Det känns nästan som att jag har gått en intensivutbuildning under ett års tid, så mycket har jag lärt mig under resans gång.

veckans sämsta

Jag hade en jobbig vecka förra veckan, jag har inte orkat skriva om det men min mormor gick bort efter en tid på ålderdomshem och jag känner fortfarande inte att jag vill skriva så mycket om det. Mormor var jättegammal och fick leva ett långt liv men det väckte en hel del andra minnen till liv, framförallt som rör mamma och Matti och jag hade ett par kvällar som jag inte mådde så bra men nu börjar det kännas bättre igen. Jag har tillåtit mig själv att vara ledsen och Mattias och pappa har varit världens bästa stöd.

Ha en fin start på veckan älsklingar, puss & kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här