Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:49 | January 17, 2019

vid den här tiden för två år sedan…

…då hade vi precis vilat upp oss under två veckor i Filippinerna tillsammans med Johan och Sophia. Luras inte av bilderna för vi hade typ 4-5 soldagar och resten dåligt väder. Jag var nog den som njöt mest, gick runt barfota, i jeanshorts med en tofs på huvudet och tog inte en enda bild till bloggen på en hel vecka och fick en riktigt välförtjänt semester. Jag läste nog ut runt tio böcker den semestern, underbart!

När vi kom hem smygstartade jag med lite jobb från mysiga caféer innan jag var tillbaka på kontoret igen. Daniel som sitter med oss jobbar med Danny Saucedo så vi såg hans show en kväll och jag och Michaela möttes upp lite tidigare och tog ett glas bubbel.

Då satt vi fortfarande i det lilla rummet på No18, kommer ni ihåg? Där var väggarna mörka och vi trivdes så bra i början. Tyvärr ligger det in mot en innergård med tak över så vi hade aldrig riktigt dagsljus och tröttnade på det efter ett tag. Ganska bra nu när jag tänker tillbaka för då tackade vi genast ja när grannarna i vårt nuvarande rum skulle flytta och vi tog över vårt drömkontor.

Jag älskar ju att måla och renovera själv men hittar sällan tiden. Här bestämde jag mig för att måla om vårt sovrum, sagt och gjort, 24 timmar senare hade det gått från vitt till mörkgrått och jag var så nöjd.

Jag yogade som aldrig förr och spelade in en reklamfilm.

Jag var på ett glowga-event med tjejerna och här måste Margaux har varit gravid med Arnold. Konstigt det där, att han har legat där inne!

Caroline Sandström släppte en kollektion för Rock & Blue och det firade vi i en svit på Story Hotel. Herregud vad blond jag var!

Vi hängde på landet, grannarna körde allt från bilar och race med fyrhjulingar på isen, så kul! Och jag bakade en lite nyttigare chokladtårta med jordnötssmör och grädde.

Jag får ofta frågan när det är som härligast att hänga ute på landet och ska jag vara ärlig så kan jag inte välja årstid. Sommaren är fantastisk med allt vad den innebär men hösten, vintern och våren är lika härliga de också. Den här tiden är en av de vackraste tycker jag!

Snart skulle vi åka iväg på en av våra mysigaste resor någonsin, nämligen Paris. Herregud, vad många platser jag och Mattias har sett tillsammans!

Våren kom tidigt och vi strosade runt på gatorna i Paris och hängde på härliga uteserveringar.

Bodde gjorde vi på Hotel Costes som snabbt letade sig upp på min topp tre-lista över bästa hotell jag har bott på. Att gå in på Hotel Costes är som att gå in i en annan värld. På innergården har de en uteservering fullsmockad med fransmän uppklädda till tänderna, älskar det!

Fan vad sugen jag blev på att åka till Paris nu då, haha!


4 kommentarer4 kommentarer om “vid den här tiden för två år sedan…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Paris är verkligen en av världens vackraste städer! Särskilt på våren och sommaren. Var ni upp i Eiffeltornet då? 🙂 Brukar ju vara lång kö där, men säkert värt det för utsikten!

  Reply
 • Visst är den! Jag skulle säga att Paris ligger på topp två av mina favoriter i Europa, där Stockholm faktiskt hamnar på första plats. Jag är så kär i Stockholm, hehe. Nej, jag har inte varit uppe i Eiffeltornet sedan jag var tonåring och var i Paris med pappa. Jag tycker det är alldeles för lång kö och utsikten är fin men går att få på andra platser i Paris. Åker man längst upp i Eiffeltornet tycker jag att det är så högt så man får inget riktigt grepp om staden. Jag föredrar att njuta av Paris från en roof top bar eller restaurang och Eiffeltornet är som vackrast när man beundrar det från marken, eller vad säger du? Kram!

  Reply
 • Älskar Paris. Min favoritstad i Europa.

  Reply
 • Visst är där underbart 😀 Kram och ha en fin vecka!

  Reply