Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:13 | January 16, 2019

svar på kommentarer – en ickeförlovning, att aldrig sluta blogga och Instapoesi

Men vänta lite, har ni förlovat er????!!!! Fattade inte att ringen du fick i jul var en förlovningsring?? Wow isåfall och GRATTIS!!!

Hej där! Haha, nej det har vi inte! Jag har nästan alltid mina ringar på vänster hand, jag har vant mig vid det och tycker ofta att de känns i vägen på den andra handen. Kanske för att jag använder den mer då jag är högerhänt. Jag har fått höra att vissa “sparar” sitt vänstra ringfinger till en eventuell, framtida förlovningsring. All respekt för att vi fungerar olika men i min värld känns det väldigt konstigt. Kram fina du!

Gott nytt 2019 finaste Linn! Hoppas du får ett fantastiskt år, precis så som du är! Du är min favoritbloggare o även fast det inte är ofta jag lämnar kommentarer så brukar din blogg inspirera mig så ofta o jag går in här flera gånger om dagen! Jag skulle bli så ledsen om du skulle sluta blogga, bara tanken på det gör mig ledsen! Med det sagt ska du veta att du är väldigt uppskattad, stor kram.

Men wow, vad glad jag blir! Vad söt du är och jag kan lova dig att jag inte har en tanke på att sluta blogga så du behöver inte oroa dig. Just nu känns det som att jag kan tänka mig att göra det i någon sorts form för resten av livet, haha, så mycket tycker jag om det. Massa kramar och tack för din underbara kommentar, den gjorde min dag!

Nä. Det är inte riktig poesi enligt mig haha. Det är bara ord som alla kan hitta på!! Ha en bra helg!

What? Det här är poesi i dess finaste form om du frågar mig. Att skriva något så enkelt som ändå berör så mycket, det är en konst. Vad är poesi enligt dig då? Jag blir verkligen nyfiken för “modern poesi” tilltalar verkligen mig medan jag sällan läser annan poesi då jag tycker den känns för ansträngd och för långt ifrån den verklighet jag lever i. Kram och ha en fin vecka!

Ja och mina favoriter är där Forni skriver om sin kärlek och relation med D. Ni verkar förövrigt vara så fina mot varandra hela gänget!

Tack fina du, vi har fått höra det en hel del den senaste tiden vilket gör mig så glad! Jag måste säga att jag är så stolt över mina vänskapsrelationer. Många av mina vänner känns verkligen som familj, vi stöttar, lyfter varandra och vill bara varandras bästa. Det är en underbar känsla!

Jag tycker att det ar otroligt vackert!! har inte last den men lagg gärna ut fler at oss.

Visst är de fina! Du borde verkligen köpa “På andra sidan natten”, jag tyckte så mycket om den så jag har beställt fler Instapoesi böcker. “Milk & Honey” och “The sun and her flowers” av Rupi Kaur som vi väl nästan kan kalla modern av Instapoesi. Det ska bli så kul att läsa hennes böcker och jag hoppas att Forni & Hamilton skriver fler, kram!

Vad kul att du beställde från Xlash men synd att de skickade fel serum. Tror dock du kan använda det på brynen ändå, har för mig att det bara är applikatorn som skiljer mellan produkterna. Min erfarenhet av deras kundtjänst är iaf bra, när de var sega på att svara sist fick jag en 20% rabattkod som kompensation, tummen upp för sånt!

Hej där! Åh vad bra, då ska jag testa den på brynen helt enkelt. Vad kul att höra, för jag mailade deras kundtjänst för över en vecka sedan och har inte fått något svar men det kanske finns någon bra förklaring. Tack för infon kära du, kram!

Hej! Undrar så var din fina tjocktröja, med leopard längst ner och vita partier på armarna, kommer ifrån? Såg den på Fornis blogg när du hade den på dagen på nyår. Så tacksam för svar! Ha det bra! /Anna

Åh, det är ett set från Zara. Jag hittar inte det på hemsidan tyvärr men det ska finnas i butik nu för det är från den nya kollektionen. Hoppas du hittar det, kram!

Hej! Det var jag som beställde den gröna skjortan, och frågade om den matchande kjolen, när du först postade den outfiten! (Om du nu minns, förstår att det är högst otroligt då det var ett tag sedan och du ju får massvis av kommentarer!) Men nu återkommer jag då för att fråga var den svarta skinnkjolen du har till kommer ifrån? Märke? Haha! Jag är helt enkelt alldeles betuttad i hela outfiten och bara skjortan räcker tyvärr ej, jag måste nog faktiskt kopiera hela rakt av, för den är sååå fin! Plus att kjolen ser ut att vara något a-linjeformad/utsvängd, vilket är svårt att hitta, alla jag testat är tighta/pennkjolar, och det tycker jag inte om alls! Så skulle vara mycket tacksam för info om var jag ska leta efter den! Om du säljer den någon gång får du hemskt gärna kontakta mig! 

Hej där! Jag minns dig precis, haha. Vad kul att du köpte skjortan och gillar den men jag förstår precis för jag använder den nästan bara till min svarta kjol. Så fin kombo! Min kjol kommer från Zara och finns inte längre men de har en i princip identisk på Nelly här (annonslänk) för bara några hundralappar. Hoppas du gillar, kram fina du!

Vad är det för lampa som ger discolampaeffekten?

Haha, något av Mattias discofynd på Clas Ohlson eller Teknikmagasinet gissar jag. Vi har så många olika discolampor, rökmaskiner och belysning som brukar åka fram när middagar slutar i fest. Ganska kul faktiskt, kram!

Det lät som att ni hade en underbar nyårsafton trots missat 12-slag! Som tur är är 12-slaget inte tonsättande för resten av året utan vi får njuta av det ny året till fullo ändå. Jag och min sambo spenderade nyårsafton på ett bryggeri i Ho Chi Minh. Min nyår blev inte som förväntat då sambon först somnade på hotellrummet och knappt ville gå ut och vi fick därför skippa nyårmiddagen.. Men vi kom ut tillslut, det blev nytt år och nu ser jag fram emot att se vad det nya året har att erbjuda! God fortsättning Linn!

Haha åh, men vad glad jag blir att ni kom ut till slut och fick fira in tolvslaget. Vad häftigt att ni fick fira det i Ho Chi Minh! Vietnam är fortfarande på delad förstaplats med Sydafrika över de absolut häftigaste länderna jag har varit i. Njut och god fortsättning kära du!

Ser jättehärligt ut. Vart är glasen från som ni dricker champagne ur?

De kommer från Iittala, visst är de fina? Mina favoriter, kram!

Älskar dina outfits, ska definitivt spara detta inlägget till framtida inspiration. Tänkte fråga om din Noé, jag är sugen på att köpa en men är osäker på storleken. Din är den stora va? Är du nöjd med den?

Vad roligt att höra och jag sparar inlägget själv också, haha, bra som inspiration nu när det är så kallt och mörkt ute. Angående min Noe så är det den stora ja, och jag ÄLSKAR den! Det är helt klart en av mina mest använda väskor. Den har varit med mig på x antal galna upptåg. Jag har tyvärr inte varit särskilt rädd om den och sörjer nästan att den snart har gjort sitt. Jag funderar på att skaffa en ny men gillar inte när de är helt nya så det kanske får bli en välbevarad second hand istället. Hoppas du blir nöjd, kram!

Så otroligt omtänksam gåva! Blev lite nyfiken på din YSL- väska, har länge kikat på en väska i mellanstorlek/mindre storlek och den ser ju perfekt ut på bild. Är det den större storleken du har? 31 cm?

Hej där! Jag köpte min på Nathalie Schuterman men den verkar inte finnas kvar där. Jag har inte den här just nu så jag kan mäta den men jag kollade på Saint Laurent’s hemsida och det borde vara de här dimensionerna. Den är alltså ganska liten vilket jag ville ha då jag har mestadels större väskor. Jag har ju ofta med mig dator och kamera och behöver ha plats med mycket prylar men älskar den här när jag ska på fest. Ibland har jag den som handväska även om jag har med en större väska också, en klar favorit. Kram!

Har du gjort pannkakorna själv eller är det färdig smet? Dela gärna receptet då de ser så fina ut!

Nej, det är världens bästa amerikanska pannkakor-mix som heter Mississippi Belle American Style Pancake Mix, du kan se förpackningen här och den finns alltid i den amerikanska hyllan på ICA Maxi. Du tillsätter mjölk, ett ägg och en skvätt olja, de blir helt perfekta varje gång och smakar så gott. Vi är ofta 6-10 personer när vi äter frukost på landet så jag har inte tid att chansa med misslyckade amerikanska pannkakor, hehe. Kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “svar på kommentarer – en ickeförlovning, att aldrig sluta blogga och Instapoesi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jisses så snygg du alltid är!
  Stil och elegans!

  Reply
 • Men tack fina du, vad glad jag blir att du tycker det. Kram

  Reply
 • Haha, klart det är poesi! =) Eljest, vet sockerbiten om det finns någon Haiku i “På andra sidan natten”?

  Reply
 • You lost me 😛

  Reply
 • Haha, I lost myself… Undrade bara vad det är för typ av genre i Mikaelornas bok? =)

  Reply
 • Haha, jag förstår! Det är poesi, närmare bestämt Insta-poesi vilket innebär kortare dikter som är lätta att förstå och relatera till. Mycket kärlek, sorg och livet i övrigt behandlas i boken. Den är underbar, kram!

  Reply