Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:06 | January 14, 2019

vecka 3 – London bokat och möte med en SEO-konsult

Hej måndag! Hur mår ni idag? Vi har haft två riktigt lugna helger i rad på landet nu och jag känner att januari är en sådan där månad som det är ok att ta det riktigt lugnt. Vi tränar, går långa promenader, jobbar och vilar. Underbart! Det innebär att jag känner mig riktigt utvilad idag och ska snart ta tag i min administrativa måndag. Vi kikar på veckans planer!

veckans planer

Idag och i morgon jobbar jag med Matilda, hon ska iväg på torsdag så vi kör måndag och tisdag tillsammans den här veckan istället. Idag ska vi pilla med vår varumärkesidentitet och grafiska profil, det är något av det roligaste jag vet och jag tror att både jag och Matilda hade kunnat tänka oss att jobba heltid med att skapa grafiska profiler om vi skulle sadla om, haha. Jag skulle säga att vårt jobb har varit roligare än någonsin de senaste månaderna då vi har fått jobba så mycket med strategin kring det nya varumärket. Alla bitar håller på att falla på plats och jag tänker att ni ska få se lite mer av det under kommande veckor.

Så det håller vi på med hela dagen idag och i morgon ska vi även fota till ett samarbete. På onsdag har jag heldag på kontoret, ett möte med en SEO-konsult och på lunchen ska jag ner till Casall-butiken och få hjälp att prova ut den perfekta sport-bhn. Torsdag börjar jag dagen på kontoret och efter lunch ska jag till min tandläkare borta vi Karlaplan och klockan sex ska jag till min redovisningsbyrå så däremellan tänkte jag sätta mig på något mysigt café och jobba. Vi har påbörjat flera artiklar till hemsidan som handlar om organisering och resor och jag ska läsa genom alla en sista gång. På fredag är min dag helt obokad än så länge och jag hoppas att jag kan låta den förbli det så hinner jag bocka av allt jag måste få klart innan det är helg igen.

veckans bästa

Förra veckan satt vi och kikade på vilken av våra två loggor vi skulle ha på vårt Instagram-konto och visade några av tjejerna på kontoret. Jag berättade hur nöjd jag var med loggan och då sa Matilda skämtsamt att vi fick se om jag kunde låta den förbli som den är och inte ändra något med den fram till lanseringen. Då sa jag stolt att jag faktiskt inte har ändrat någonting på loggan sedan jag tog fram den för nästan ett år sen, den var nämligen något av det första jag gjorde. Och så i torsdags fick jag ett utkast till våra klistermärken till förpackningen och när jag skulle godkänna tryckfilen fick jag panik, haha. “Linjerna i loggan är ju alldeles för tjocka, det ser inte klokt ut!” Jag kontaktade genast designkonsulten som hade hjälpt mig göra den som fick ändra den och det blev SÅ mycket bättre. Haha, vad vill jag säga med det här då? Jag må vara detalj freak och jag kan inte släppa ifrån mig något som inte känns 100% men det är fan det bästa som har hänt mig för nu går jag runt här och är alldeles nyförälskad i vår logga.

veckans sämsta

Jag saknar mina vänner! De senaste två veckorna har jag verkligen bara jobbat, därför har jag bokat in en hel del dejter framöver. Jag är ju en blanding mellan social och ensamvarg men jag klarar inte av att göra någonting av det i för långa perioder, jag måste ha en bra balans. Jag har bokat flygbiljetter till London en helg i februari när Marias dotter Marilou fyller ett år och vi ska hänga med Stina, Kristian och Maximilian inte bara en, utan två helger i rad snart. Jag längtar!

veckans låt

Ok, håll i er! För här kommer kanske världens härligaste måndagslåt, klick! Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den här låten när jag var yngre och jag hittade tillbaka till den för bara några veckor sedan när en bekant la upp den i en story på Instagram. U-N-D-E-R-B-A-R!


2 kommentarer2 kommentarer om “vecka 3 – London bokat och möte med en SEO-konsult”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här