Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:55 | January 13, 2019

amerikanska pannkakor och frukostbuffé på landet

Hej söndag! 

Redan innan huset var färdigrenoverat för några år sedan så bestämde jag mig för att det alltid skulle serveras stor frukost när man vaknar på landet och det är ett löfte jag hållit hårt i. Jag vill gärna att hela upplevelsen här ska kännas som ett hotell, haha, eller ett hotell som man känner sig riktigt hemma på. Ett ställe där man får göra vad man vill helt enkelt!

Jag har bara gjort ett få undantag och det har varit när gästerna antingen har sovit så länge så att vi har gått direkt på lunchen eller när det har sovit över vänner som inte är så förtjusta i frukost. Till min förtjusning så älskar många av våra vänner frukost lika mycket som jag gör och ibland är jag nästan sugen på att bjuda ut vänner bara för att få styra upp en riktigt grym frukost dagen efter, haha.

Jag hade helt glömt bort de här bilderna i en mapp på datorn. Så här startade vi i alla fall första dagen i år, med en riktig pangfrukost. Eftersom tolvslaget inte blev som jag hade tänkt mig så var jag fast besluten om att allt därefter skulle bli bättre än någonsin så jag gjorde allt från äggröra och bacon till amerikanska pannkakor. Bästa frukosten på länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “amerikanska pannkakor och frukostbuffé på landet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här