Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:42 | January 11, 2019

#hairgoals

Ok, får jag vara så fräck så att jag kallar mitt egna barr för hair goals? Haha, jag är i alla fall så löjligt nöjd med allt med mitt hår just nu, färgen, längden och klippningen. Som ni ser så är det bara några ynka cm ljusa toppar kvar så efter nästa klipp borde det bara vara min naturliga hårfärg kvar. Jag märker att mitt egna hår blir mer välmående för varje gång jag är hos Emelie på Hairtalk och det börjar verkligen tjocka till sig.

Emelie är en jäkla gud när det kommer till att färgmatcha dessutom. Jag tycker inte att man överhuvudtaget ser att jag har extensions i och det är precis så det ska vara. Jag har en del rött i mitt hår (från min farmor som var mörkt rödhårig gissar jag) så det är inte det lättaste att efterlikna min hårfärg men hon lyckas banne mig varje gång. Sist vi snackade hår så hade jag som ni kanske minns lite panik. Jag var inte alls sugen på att vara mörkt särskilt länge till men nu trivs jag superbra i det igen. Och ja, jag blir tidvis trött på mig själv också så det är helt ok att ni blir det när jag ändrar mig stup i kvarten, haha.

Det känns i alla fall som att jag vill behålla min egna hårfärg åtminstone fram till sommaren innan jag slingar det lite ljusare igen men vi får se hur många gånger jag hinner ändra mig tills dess, haha. Jag har nog aldrig fått så många komplimanger som jag får för mitt hår just nu och jag trivs faktiskt riktigt bra i det här mellanbruna håret måste jag säga. Jag får ofta frågor om hur jag lockar mitt hår och det går jag med min locktång som är 32mm och kommer från Remington, ni hittar den här.

Jag måste ha ganska hög värme för att lockarna ska hålla ordentligt och deras locktång går upp till 210 grader. Inte lika skonsamt för håret kanske men ska jag ändå utsätta det för värme och slitage så vill jag att det faktiskt håller också, så resonerar jag. När jag har lockat hela håret borstar jag först ut lockarna och sen sprayar jag med hårspray så blir de så här stora och fina.

Annars då?

Det är fredag idag, så mysigt och vi smet ut till landet redan igår kväll och jobbar härifrån hela dagen idag. I helgen ska vi ta det superlugnt, kolla lite serier, kanske äta lunch på Artipelag, städa och rensa i garaget och jag har fått för mig att jag vill grilla korv i öppna spisen. Haha, det var Maria som berättade att de brukade göra det när hon var liten och jag tyckte det lät så mysigt. Mattias första reaktion när jag berätta det var “Men du gillar ju inte ens korv”…då svarade jag… “Nej, men jag äter känslan och den tror jag kommer smaka hur gott som helst”.

Vad ska ni hitta på i helgen? 


16 kommentarer16 kommentarer om “#hairgoals”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håret ser riktigt bra ut! Och grilla korv i öppna spisen är ju riktigt mysigt, det ska du helt klart prova! Vi brukade göra det ute på vår ö på somrarna när jag var liten. 🙂 Trevlig helg på dig!

  Reply
 • Tack fina du, kul att höra att det är så många som gjort det 😀 Ha en fin helg, massa kramar <3

  Reply
 • Men vänta lite, har ni förlovat er????!!!! Fattade inte att ringen du fick i jul var en förlovningsring?? Wow isåfall och GRATTIS!!!

  Reply
 • Hej där! Haha, nej det har vi inte! Jag har nästan alltid mina ringar på vänster hand, jag har vant mig vid det och tycker ofta att de känns i vägen på den andra handen. Kanske för att jag använder den mer då jag är högerhänt. Jag har fått höra att vissa “sparar” sitt vänstra ringfinger till en eventuell, framtida förlovningsring. All respekt för att vi fungerar olika men i min värld känns det väldigt konstigt. Kram fina du!

  Reply
 • Jag “sparar” mitt vänstra ringfinger haha! Inser att det är rätt löjligt men nu har det blivit en fix idé 🙈

  Reply
 • Fix idéer har jag däremot full förståelse för, haha, det har jag så många själv 😛 Kram <3

  Reply
 • Jag tänkte på det för ett tag sen också att du passar så bra i mörkt hår! Visste dock inte att det var din naturliga färg, riktigt fin.

  ÅH, grilla i kakelugnen är riktigt fina barndomsminnen hos mig också för det gjorde vi alltid hos min moster 😀

  Trevlig helg 😘

  Reply
 • Tack fina du. Jo det är min riktiga färg nu 😀 Den är mycket mörkare än jag trodde, trodde den skulle vara mer cendré men är glad att den går mer mot brunt. Ha en fin helg gulliga du <3 Kram

  Reply
 • Håller heeelt med, verkligen HAIR GOALS! Sparade en bild på ditt hår för bara någon dag sen som inspo till framtida frisörbesök!

  Reply
 • Vad glad jag blir, kram och ha en fin helg <3

  Reply
 • Alltså du ska vara nöjd med ditt hår!! Det är amazing; otroligt avundsjuk haha!!!

  Reply
 • Haha tack fina du <3 <3 <3 Trevlig helg!

  Reply
 • LOVE your hair!!!!

  Reply
 • Thank you darling 😀 xxx

  Reply
 • Det är definitivt ok att du säger hair goals om ditt eget hår, det stämmer ju!!! 😍

  Reply
 • Tack kära du <3 Ha en fin söndag! Kram 😀

  Reply