Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:49 | January 8, 2019

favoritlooks 2018

Hej tisdag! 

Hur mår ni idag? Jag mår bara fint men är trött i kroppen efter gråkvällens tuffa träningspass. Jag hoppas att jag snart känner mig piggare. Första dagen med Matilda idag efter ledigheten och vi ska fota lite, fixa med hemsidan och Instagram. Jag älskar att vara tillbaka på kontoret, jag känner mig så hemma här.

När jag gick genom året som hade gått och sammanfattade det i bloggen så slog det mig hur många fina outfits jag och Matilda har fotat. Under just den här tiden på året så tycker jag det är så lätt att tappa allt vad klädinspiration heter och jag hamnar lätt i en mörk period där jag klär mig i uteslutande svart och grått. Så tråkigt!

Under ledigheten på landet klädde jag mig så varje dag men nu är det skärpning igen, jag håller fast vid att en ljus outfit piggar upp i vintermörkret så det ska jag försöka hitta tillbaka till. Här nedan har jag samlat mina favoritlooks från förra året och ni får gärna lämna en kommentar om ni har några favoriter. Det är så kul att veta vad ni gillar mest, jag kommer ju fortsätta att klä mig som jag gör, haha, men jag kan alltid anpassa vilka looks det är jag fotar och visar upp här i bloggen.

Puss & kram!


18 kommentarer18 kommentarer om “favoritlooks 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar när du kombinerar ljust med ljust och när du har matchande set, blir alltid dundersugen på att kopiera stilen rakt av!

  Reply
 • Haha, det är mina favoriter också 😀 Kram <3

  Reply
 • Älskar dina outfits, ska definitivt spara detta inlägget till framtida inspiration.

  Tänkte fråga om din Noé, jag är sugen på att köpa en men är osäker på storleken. Din är den stora va? Är du nöjd med den? 🙂

  Reply
 • Vad roligt att höra och jag sparar inlägget själv också, haha, bra som inspiration nu när det är så kallt och mörkt ute. Angående min Noe så är det den stora ja, och jag ÄLSKAR den! Det är helt klart en av mina mest använda väskor. Den har varit med mig på x antal galna upptåg. Jag har tyvärr inte varit särskilt rädd om den och sörjer nästan att den snart har gjort sitt. Jag funderar på att skaffa en ny men gillar inte när de är helt nya så det kanske får bli en välbevarad second hand istället. Hoppas du blir nöjd, kram!

  Reply
 • Lyxigt dilemma att välja ut de bästa! Gillar outfiten med vita sneakers där Charlie är med och den där du har svart kjol och grönfärgad skjorta! Och såklart gulfärgade festklänningen!

  Reply
 • Åh det är också två av mina favoriter 😀 Tack för din kommentar <3 Kram

  Reply
 • Alltså wow det finns inte många som jag inte tycker om! Det är enklare att säga att jag älska alla förutom Nr 1, 3, 5, 6 och 7.
  Haha det blev rätt många. Men iaf, kram!!

  Reply
 • Underbart att höra och tycker det är så roligt att läsa vilka ni gillar mest <3 Kram kram

  Reply
 • Älskar älskar älskar din stil och särskilt nummer 6 och nummer 16 😍

  Reply
 • Vad glad jag blir, massa kramar <3

  Reply
 • Jag älskar alla kombinationer, måste spara detta inlägg som inspo när garderoben ska uppdateras! 🙂 den helgröna outfiten och den med tshirten Take me 2 go är mina favoriter 😍

  Reply
 • Tack snälla du, så kul att höra vilka ni gillar mest 😀 Kram fina du

  Reply
 • Hej! Det var jag som beställde den gröna skjortan, och frågade om den matchande kjolen, när du först postade den outfiten! (Om du nu minns, förstår att det är högst otroligt då det var ett tag sedan och du ju får massvis av kommentarer! 😂)

  Men nu återkommer jag då för att fråga var den svarta skinnkjolen du har till kommer ifrån? 🙂 Märke? 🙂 Haha! Jag är helt enkelt alldeles betuttad i hela outfiten och bara skjortan räcker tyvärr ej, jag måste nog faktiskt kopiera hela rakt av, för den är sååå fin! 😍 Plus att kjolen ser ut att vara något a-linjeformad/utsvängd, vilket är svårt att hitta, alla jag testat är tighta/pennkjolar, och det tycker jag inte om alls! 🙂 Så skulle vara mycket tacksam för info om var jag ska leta efter den! Om du säljer den någon gång får du hemskt gärna kontakta mig! 😀 ❤️

  Reply
 • Hej där! Jag minns dig precis, haha. Vad kul att du köpte skjortan och gillar den men jag förstår precis för jag använder den nästan bara till min svarta kjol. Så fin kombo! Min kjol kommer från Zara och finns inte längre men de har en i princip identisk på Nelly här http://revr.at/Pne (adlink) för bara några hundralappar. Hoppas du gillar, kram fina du! <3 <3 <3

  Reply
 • Får man fråga var den gröna blusen kommer ifrån? 🙂

  Reply
 • Hej där, klart du får gulliga du! Den kommer från Zara och jag köpte den i våras, kram!

  Reply
 • Vilken storlek har du på det ljusrosa linnet som du har med en vit kjol och lv-väska?

  Kram!

  Reply
 • Det rosa linnet har jag storlek S i, kram!

  Reply