Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:03 | January 7, 2019

vecka 2 – jobb med hemsidan, pappa på sjukhus och Efter fem

 

Hej måndag!

Alltså jag har så mycket energi i kroppen och är så laddad inför årets första arbetsvecka. Jag tjuvstartade med ett par dagar på kontoret redan förra veckan. Det blev nämligen strömavbrott på halva Värmdö under förra veckans storm så en morgon vaknade vi upp och det var iskallt i hela huset. Det blev ett par dagar i stan men det var bara härligt, jag har längtat tillbaka ett bra tag nu och den här veckan kickar vi igång året på riktigt.

Många är säkert bortresta fortfarande (?) men det är ganska skönt för det innebär ett lite lugnare Stockholm, lite färre mail och oväntade saker som dyker upp och att jag kan få gjort mer av det jag har tänkt mig. Att-göra-listan är lång, det vill jag lova. Jag blev ju sjuk i mellandagarna och fick inte mycket mer gjort än att uppdatera bloggen så jag ligger lite efter men hoppas att jag hämtar hem det under den här veckan. Ska vi kika på hur den ser ut?

veckans planer

Idag måndag har jag min administrativa dag! Jag ska skicka in decembers underlag till min redovisningskonsult, flagga av mailen, lägga en beställning på kartonger, klistermärken och silkespapper till produkterna, förhandla avtal med Klarna och gå genom alla texter på hemsidan. I kväll har jag bokat ett Megaformer-pass med en tränare som heter Robin, han är helt galen och kör ofta dubbla vikter jämfört med de andra tränarna. Jag fördrar oftast att ha lägre vikter och göra övningarna ordentligt men nu har jag kört Megaformer ett tag och efter varje pass med Robin har jag galen träningsvärk och gången därpå känner jag verkligen att jag har blivit snäppet starkare, älskar det.

I morgon, tisdag, är första dagen i år som jag jobbar med Matilda, så taggad för det. Vi håller på att ta fram en tydlig strategi för vår nya Instagram och jobba vidare med lite småfix på hemsidan. Galet att det snart är dags och att produkterna är på gång i fabriken, overkligt. På onsdag blir det kontorsdag med undantag för ett Barre-pass på lunchen! På torsdag jobbar jag med Matilda igen och som det ser ut nu ska vi fota ett träningssamarbete men det beror lite på vädret. På kvällen åker vi eventuellt ut till landet och jobbar därifrån på fredag men det beror lite på hur det ser ut med möten och annat. Det vore magiskt med känslan av en lite längre helg där ute innan nästa vecka då det känns som att alla är hemma igen och Stockholm blir som vanligt igen.

veckans bästa

Haha, alltså jag har alltid älskar morgonprogram på tv. Nyhetsmorgon är en favorit som ni vet och när jag pluggade och ofta var hemma under förmiddagen så stod alltid Efter tio med Malou på i bakgrunden. Jag blev dessutom jätteledsen när jag såg att Tilde de Paula gjorde sin sista dag på Nyhetsmorgon innan jag fick höra att hon skulle vara med i en ny programsatsning. I flera år har jag undrat varför man inte kör ett program likt Nyhetsmorgon på kvällen när man kommer hem också och i kväll är det premiär för Efter fem på TV4, jag hoppas att det blir precis så bra som jag har tänkt mig. Håll tummarna!

veckans sämsta

Pappa ligger på sjukhuset och har blivit opererad! Det gör ont i mig att inte vara hemma i Skåne vid hans sida. Det var natten till lördag som han fick ett bråck i kläm och åkte in akut. Det är ingen komplicerad operation och han tyckte inte att jag behövde komma ner men vid sådana här tillfällen önskar jag så att han bodde i Stockholm så jag kunde ta hand om honom. Tillfrisknandet ska gå hyfsat fort om det inte blir några komplikationer och så fort han har återhämtat sig ordentligt ska jag boka tågbiljetter så att han kan komma upp och bli bortskämd och vila upp sig ute på landet en helg.

veckans låt

Queen med Janice går på repeat idag! Det var under ett Barre-pass förra veckan som jag hörde den här låten för första gången. Mamma gav mig en gång en kaffemugg som hon hade köpt på Urban Outfitters med texten “Queen of fucking everything” (som Janice även sjunger i låten) och började kalla mig för sin ‘queen of fucking everything’. Jag har fortfarande kvar muggen där hemma och älskar att dricka kaffe ur den. Den påminner mig om hennes gränslösa kärlek för mig. Det är något speciellt det där, kärleken från en mamma och oavsett vad jag tog mig för var hon alltid så stolt och mitt största fan. Just den meningen får mig att tänka på mamma och att jag faktiskt klarar av vad som helst!


6 kommentarer6 kommentarer om “vecka 2 – jobb med hemsidan, pappa på sjukhus och Efter fem”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas han krya på sig!<3

  Reply
 • Tack fina du <3 Kram och ha en härlig vecka!

  Reply
 • Hej! Undrar så var din fina tjocktröja, med leopard längst ner och vita partier på armarna, kommer ifrån? Såg den på Fornis blogg när du hade den på dagen på nyår. Så tacksam för svar! 🙂 Ha det bra! /Anna

  Reply
 • Åh, det är ett set från Zara. Jag hittar inte det på hemsidan tyvärr men det ska finnas i butik nu för det är från den nya kollektionen. Hoppas du hittar det, kram!

  Reply
 • tack för svaret 🙂

  Reply
 • Klart 😀 <3 kram!

  Reply