Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:48 | January 6, 2019

svar på kommentarer – bloggkärlek, teamwork och lite annat

Linn , du är så jäkla grym ! Finns ingen som har så stort engagemang för sina läsare som du har , enligt mitt tycke. Som svarar på allas kommentarer och visar sitt intresse för att vi läser och gillar ! Många bloggar idag har blivit så stora att dom inte hinner eller inte känner för det längre , vilket känns toktrist. Men tusen tack för att du ALLTID svarar tar dig i tid. Det uppskattas säkerligen från många mer än mig . Trevlig helg och njut av livet. Kram

Fy vad glad jag blir av din kommentar, den gjorde min dag och nu när jag läste den för andra gången så blev jag lika glad igen. Bästa du! Jag tror främst att det handlar om tidsbrist för många bloggare snarare än brist på engagemang. Det tar tid men jag älskar att svara på alla era kommentarer, jag skulle säga att det är en de bästa sakerna med mitt jobb, relationen jag har till er läsare. Puss på dig och detsamma, kram!

Älskar dessa inlägga och älskar din blogg! Hittade hit tidigare i år och nu är det en av mina favoritbloggar. Var kommer den snygga jackan du har på dig i oktoberdelen? Kram

Vad kul att du gillade sammanfattningen av mitt år 2018 och att du har hittat hit. Det gör mig så glad fina du! Den kamelfärgade kappan kommer från Morris och den finns på rea här. Massa kramar!

Haha, låt mig gissa: du ska skapa en egen portal precis som Tunis o Forni! Big fail!

Vilken tråkig kommentar! Jag förstår att du inte brukar läsa min blogg för då hade du vetat precis vad det är för ett företag jag ska starta. Och om det var en inbakad diss ämnad för Michaela och Petra i din kommentar så kan jag berätta att jag har följt tjejernas hårda arbete med deras livsstilssajter varje dag och tycker att de gör ett helt fantastisk jobb med både Forni och Her Hour, du kanske borde kolla in det. Och var dissen ämnad för mig så kan jag säga att jag ska göra något helt annat, nämligen fysiska produkter, däremot kommer jag skapa mycket innehåll kring produkterna på hemsidan och bygga den likt en livsstilssajt men mer nischad. Oavsett vad man väljer att ägna sig åt så tycker jag att vi borde pusha varandra. Det häftigaste av allt med att starta ett nytt företag eller dra igång ett projekt är att man faktiskt vågar även med vetskapen om att man kan misslyckas. Kram på dig!

Gott Nytt År!! Önskar dig ett fint 2019 och att du fortsätter att inspirera och få oss att tänka till även kommande år. Allt gott! Kram Li

Tack fina Li för din värmande kommentar, Gott Nytt År och tack för att du lämnade ett avtryck här i bloggen. Massa kramar!

Var är din superfina klänning ifrån? 

Åh, min Nyårsklänning är flera år gammal, det var en tjejkompis till mig i Skåne som designade den för sitt märke Mounette som tyvärr inte finns kvar längre. Jag älskar den, kram!

Hej! Vad åt ni till varmrätt och efterrätt! Ser ut som att ni hade en riktigt mysig nyårsafton!!! Kram

Det blev oxfilé och gratäng till varmrätt med olika såser och gino till efterrätt. Jag gillade verkligen inte gino förut, men Michaela har nog en magisk touch för den här var så fräsch och en av de godaste efterrätterna på länge.

Ser jättehärligt ut. Vart är glasen från som ni dricker champagne ur?

De kommer från Iittala, visst är de fina? Mina favoriter, kram!

Wow Linn! Vilken superblogg, äntligen har jag hittat en bloggerskan jag vill följa! Så härligt att få starta det nya året med bra läsning och fina bilder. Mitt nyår firades med min sambo och vänner, med en fin middag och ett ganska odramatiskt tolvslag (nästan så jag missade det med, haha!). Dock missade jag totalt den obligatoriska partnerbilden och glömde typ ta bilder hela nyårsafton, det kan jag faktiskt ångra lite nu. Hoppas du får ett fantastiskt år med allt vad det innebär.

Hej där, och tusen tack! Vad kul att du gillar bloggen och att du har hittat hit. Det låter som ett mysigt Nyårsfirande och jag känner igen mig, haha. Jag och Mattias tar sällan bilder tillsammans, vi glömmer ofta bort det och när vi väl tar en bild så är det alltid en av oss som inte tycker om den så det är nog därför vi har lagt ner det projektet lite. Jag önskar dig en riktigt bra start och ett härligt 2019. Massa kramar!

Vad härligt det ser ut! Så kul att se att din kille vill vara med på lite bilder, han var ju en doldis så länge. Passar bra när ni gör något speciellt tillsammans, som semester eller firande men behålla anonymiteten i vardagen. Och, det suger när firande inte blir som man förväntat sig men det viktigaste är att man är tillsammans och har kul. Nästa år får ni börja med raketer tidigare så det finns tid för nedräkning och nyårskyss!

Eller hur! Ja, han tycker det känns mer ok under resor och vid högtider så då passar jag på, hehe. Jag försöker alltid att respektera de som inte vill vara med i bloggen, det här är mitt jobb, det är jag som har valt det och jag förstår om vissa inte vill synas på bilder inför tusentals människor. Tack för tipset, det är klart att man borde börja med raketerna lite tidigare och under tolvslaget kan man njuta av alla andras raketer och varandra. Kram fina du!

Jag bor uppe i Tromsö, och här har vi enbart skymningsljus ett par timmar mitt på dagen, sen mörkt resten av dygnet just nu. De värsta är i slutet av februari när de börjar bli ljust på riktigt, då slår tröttheten till. Haha likadant varje år, man blir dödstrött, för de är ljust men inte tillräckligt länge. Men som du säger så har årstiderna sin charm, älskar snö och vinter, men ljusa sommarnätter är underbart de med.

Hej där, så intressant, jag och pappa diskuterade faktiskt nyligen hur det måste vara att leva längre norrut där det är så lite dagsljus under vinterhalvåret. Däremot har tanken att man blir trött när ljuset väl kommer tillbaka aldrig slagit mig men jag kan tänka mig det. Ta hand om dig, kram!

Du hade en grön jacka/kavaj på dig på stories, var kommer den från? 

Hej, min gröna jacka kommer från Arket och du hittar den här, jag älskar den och har levt i den de senaste veckorna. Kram!

Elsker bilen din!! Har tenkt lenge på samme type bil, er du fornøyd med din? Skal nemlig ha ny bil i februar.

Hej där! Jag tycker att Range Rover är en väldigt snygg bil! Däremot tyckte jag att vår gamla Porsche Cayenne var tio gånger bättre. Mer kvalitativ men det kan väl hända att vi fick ett måndagsexemplar av Rangen. Mattias älskar den och jag håller med om att den är fantastisk att köra, den känns väldigt trygg. I framtiden vill jag däremot ha en Tesla eller liknande elbil. Jag älskar Jaguar, Bentley och Porsche så jag hoppas att de snart kommer med bra elbilsalternativ, det vore drömmen i framtiden.

Jag är en organiserings nerd så detta passar mig! Tack för en riktigt kul artikel, Linn! Kram och hälsningar från Mellerud!

Vad kul att höra, då kommer du älska mina produkter tror jag. Jag har faktiskt varit i Mellerud, mitt ex mamma och hennes man har lantställe vid Vänersborg så vi åkte förbi där flera gånger. Kram!

Alltså åh vilka härliga bilder, sol, värme, vår och sommar! Är som att jag glömt bort hur våren känns men nu blev jag peppad igen och längtar sååå till de där första solstrålarna som värmer i ansiktet.

Jaaag veet! Samma här, jag gillar vintern och tycker den är så mysigt men när jag ser bilder från våren och sommaren suger det liksom till i kroppen. Det ska bli så underbart med lite vår om några månader igen, hehe. Kram!

Jag “råkade” köpa en paljettkostym från Zara för några veckor sedan. De har renoverat och byggt ut butiken där jag bor och hade precis öppnat igen efter att haft stängt i fyra långa månader. Skulle bara kika in lite snabbt men fick syn på den direkt och kunde inte låta bli att prova. Satt som en smäck och skrek mitt namn, fastän jag vanligtvis inte är så glittrig av mig. Redan hunnit använda den två gånger och kör igen på nyår, känner mig galet snygg i den så fastän otippat köp är jag helnöjd.

Åh, det låter som drömmen, jag såg en glittrig kostym som var så jäkla snygg men den fanns inte kvar i min storlek, så typiskt men visst är det fint med kostym på tjejer, jag älskar det! Kram fina du.

Det lät som att ni hade en underbar nyårsafton trots missat 12-slag! Som tur är är 12-slaget inte tonsättande för resten av året utan vi får njuta av det ny året till fullo ändå. Jag och min sambo spenderade nyårsafton på ett bryggeri i Ho Chi Minh. Min nyår blev inte som förväntat då sambon först somnade på hotellrummet och knappt ville gå ut och vi fick därför skippa nyårmiddagen.. Men vi kom ut tillslut, det blev nytt år och nu ser jag fram emot att se vad det nya året har att erbjuda! God fortsättning Linn!

Haha åh, men vad glad jag blir att ni kom ut till slut och fick fira in tolvslaget. Vad häftigt att ni fick fira det i Ho Chi Minh! Vietnam är fortfarande på delad förstaplats med Sydafrika över de absolut häftigaste länderna jag har varit i. Njut och god fortsättning kära du!

Lite regnig och trist höst i år ja, men desto varmare och soligare sommar! Borde tagit lite bilder själv där i Humlegården, jag skulle nog också matchat i färg med min kamelfärgade rock! Hoppas du får en fin Nyårsafton och Gott Nytt År! /Mvh John

Så snyggt! Längtar tills det blir lite varmare så att jag kamelfärgade kappan får komma ut och rastas igen, hehe. Gott nytt år bästa du, kram!

Vilket team! så viktigt vem man arbetar med. Heja er ni gör ett grymt och inspirerande jobb varje dag.

Visst är det, att jobba tillsammans med Matilda har verkligen förgyllt mitt liv. Vi arbetar så sjukt bra och effektivt ihop och hon känns mer som en vän samtidigt som vi har lyckats behålla tydliga roller i vårt dagliga arbete tillsammans.

Åh blev alldeles rörd när jag läste detta, vilket fint dygn du hade ordnat! Håller verkligen med dig, finns ingen bättre känsla än att skämma bort personer som verkligen förtjänar det, blir genuint glada och tacksamma.

Tack fina du och jag tänker fortfarande tillbaka på vår lilla mini-konferens och blir alldeles varm i kroppen. Det är underbart att få göra någon annan så lycklig. Kram på dig!

Håller med om att det är synd när servitören/servitrisen/butiksbiträdet/bartendern som ju ska ge service (är ju dennes jobb?!) är på trött humör och man känner sig i vägen. Har själv jobbat som servitris i 7 år tidigare och är nog lite arbetsskadad för jag stör mig såå när serveringspersonal kan vara otrevliga (utan anledning) och ha massa stolthet och tycka det “är jobbigt” att ta hand on en gäst. Sök nytt jobb isåfall! Servicen betalar ju lönen..

Haha, ja verkligen. Jag har dock respekt för att man kan ha en dålig dag men man kan anstränga sig lite för att dölja det i alla fall, framförallt när man har som yrke att vara trevlig mot gäster. Kram!

Var kommer den fina fotpallen från?

Vår lurviga lilla vän kommer från Melimeli här. Hur fin?

Åh, ska nog använda den här listan jag med! Så kul att du använder dig av tidigare års svar också. Blir säkert superkul för dig att reflektera över! Gott nytt år!

Ja, det är så kul att kunna gå tillbaka och se vad jag svarade tidigare år, gör det du med. Kram och gott nytt år!

Supersnygga outfits som jag hade kunnat kopiera rakt av! Du inspirerar verkligen på den punkten (också) med dina välkomponerade och stilrena outfits! Måste även säga att du verkligen är i toppform, snyggt vältränad. Ha en mysig helg!

Tack snälla du, vad glad jag blir för det! Jag ser fram emot våren nu med lite bättre, ljus, väder och mer inspiration till att klä mig snyggt och fota outfits, hehe. Kram fina du!

Hej Linn! Vill bara passa på att önska dig en god jul innan värsta julstöket börjar. Tack för att du skriver en av internets varmaste, snällaste och mest inspirerande bloggar. Ha en fin jul!

Tack fina du för din kommentar, den gjorde mig så glad! Er läsares uppfattning av bloggen och hur ni mår när ni har spenderat en stund här inne betyder allt för mig. Jag hoppas att du hade en jättefin jul och gott nytt år. Massa kramar!

Åh! Jag älskar pommes! Hur lång tid tar det att göra dem i en air fryer jämfört med när man gör dem i ugnen?

Hej där! Det går lite snabbare än i ugn men inte jättemycket. Däremot blir de tio gånger bättre i konsistensen och så mycket godare så jag kan verkligen rekommendera det. Jag äter sällan vanliga pommes, blir bara sugen på det om jag är bakis men det här kan jag äta var och varannan dag. Så mycket fräschare! Kram.

Länken till portföljen funkar inte vart kommer den ifrån?

Nej, vad störigt, sorry! Portföljen hittar du här. Kram!

Ogillar också känslan av att vara insmord som i kladdig men det finns heller inget värre än att vara så torr så huden frasar… Krämer som går in i huden snabbt är guld! Jag kan varmt rekommendera Xlash’s produkter. Kört deras fransserum i några veckor nu och swoosh sa det så växte fransarna sig så långa så folk frågar om jag gjort sån där “lash botox”. Har använt deras brynserum tidigare och det funkade lika bra, iaf på mig.

Hej där, haha, jag håller verkligen med! Jag blir däremot sällan torr vilket jag är glad för. Tack för tipset om Xlash, jag beställde deras brynserum men de måste ha skickat fel produkt för jag fick deras ögonfransserum på posten, haha. Jag har ganska långa och böjda fransar i mig själv och längre hade blivit för långt så jag ska maila dem och hoppas att de kan skicka rätt annars köper jag ett nytt till brynen. Så sugen på att testa och älskar när man får rekommendationer från någon som det verkligen har funkat för så tack för det. Kram!

Hej!! Vart har du köpt listerna som du fäst på skåpen! Mvh/Bea

De kommer från D-cor här, kram!

Fina bilder!! Kan du inte någon klä dig som om du ska till en fest och ta bilder då? Skulle vara roligt. Kram!

Hej där, jag kan absolut bli bättre på att fota festoutfits, det handlar oftast om att vi har bråttom iväg när vi väl är färdiga och ska på fest så då blir det inga bilder, haha. Kram!

Tycker det är så svårt med ljusa byxor när det är blaskigt ute för det stänker alltid upp på mina vader så man ser ut som en dalmatin. Några bra tips att undvika det? eller är det helt enkelt att byta om till kontoret som är det enda alternativet?

Hej där, haha, tyvärr har jag inga bra tips. Jag brukar köra samma skor hela dagen men drar upp byxorna lite extra i midjan när jag går ute. De blir ju lite skitiga ibland och då använder jag Vanish-spray innan jag slänger in dem i tvättmaskin. Jag älskar Vanish, haha. Kram!

Håller med som många skrivit att våra hundar verkligen betyder mkt, relationerna kan vara oersättliga. Mina föräldrar hade en hund (de skaffade honom efter jag flyttat hemifrån, jag som alltid ville ha en som liten haha) som här om året blev plötsligt sjuk och fick tas bort samma dag. Jag grät som en tok på jobbet när jag fick smset. Båda mina föräldrar har varit sjuka en tid (nu är de friska igen) och under hemska månader med sjukdom, sjukskrivning (ensamhet) och cellgifter var han ett ovärderligt stöd och sällskap. Varenda dag, i ur och skur. Otroligt hur mkt de kan betyda egentligen! Mamma (som eg inte är så mkt djurperson) kan fortfarande gråta när vi pratar om honom trots att det i mars är två år sedan han gick bort. De pratar om att skaffa ny hund (vilket de verkligen får, en hundperson i familjen ger så mkt!) men bara inte samma ras, den kommer ändå inte vara som W. Kram!

Hej där, jag håller med! Hundar är det bästa som finns men jag hade aldrig heller kunnat ha en hund av samma ras som Charlie igen, då kommer jag bara jämföra den för mycket med henne. Jag tror inte jag kommer ha någon annan hund heller men man ska aldrig säga aldrig. Kram fina du!


4 kommentarer4 kommentarer om “svar på kommentarer – bloggkärlek, teamwork och lite annat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gott nytt 2019 finaste Linn! Hoppas du får ett fantastiskt år, precis så som du är! Du är min favoritbloggare o även fast det inte är ofta jag lämnar kommentarer så brukar din blogg inspirera mig så ofta o jag går in här flera gånger om dagen :-)! Jag skulle bli så ledsen om du skulle sluta blogga, bara tanken på det gör mig ledsen! Med det sagt ska du veta att du är väldigt uppskattad <3 stor kram

  Reply
 • Men wow, vad glad jag blir! Vad söt du är och jag kan lova dig att jag inte har en tanke på att sluta blogga så du behöver inte oroa dig. Just nu känns det som att jag kan tänka mig att göra det i någon sorts form för resten av livet, haha, så mycket tycker jag om det. Massa kramar och tack för din underbara kommentar, den gjorde min dag!

  Reply
 • Vad kul att du beställde från Xlash men synd att de skickade fel serum. Tror dock du kan använda det på brynen ändå, har för mig att det bara är applikatorn som skiljer mellan produkterna.

  Min erfarenhet av deras kundtjänst är iaf bra, när de var sega på att svara sist fick jag en 20% rabattkod som kompensation, tummen upp för sånt!

  Reply
 • Hej där! Åh vad bra, då ska jag testa den på brynen helt enkelt. Vad kul att höra, för jag mailade deras kundtjänst för över en vecka sedan och har inte fått något svar men det kanske finns någon bra förklaring. Tack för infon kära du, kram!

  Reply