Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:22 | January 4, 2019

en julklapp och världens bästa pojkvän

Hej hjärtan! En dag förra veckan åkte vi in till stan och skulle uträtta lite ärenden. Jag skulle bl.a. byta storlek på en av mina julklappar och la upp en story på Instagram. Sekunderna senare blev jag bombarderad av dm’s och frågor om vad som fanns i påsen och här ser ni.

Vi som hade bestämt att vi ABSOLUT inte skulle köpa några personliga julklappar i år utan mer praktiska saker som vi behöver till lägenheten eller landet. Mattias bad om ursäkt och sa att han inte hade kunnat hålla sig när han sträckte fram påsen på julafton. Du förtjänar den här sa han och jag blev så innerligt glad när jag öppnade paketet.

Jag hade verkligen förväntat mig noll och när han då har pratat med en av mina vänner och kommit på att det vore fint med en lovering från Cartier som matchar mitt armband så kände jag mig så sjukt uppskattad. Egentligen tycker jag inte att det krävs särskilt mycket romantik i en relation, det är framförallt de där små vardagliga sakerna som jag älskar men här överträffade han verkligen sig själv, min älskling!


8 kommentarer8 kommentarer om “en julklapp och världens bästa pojkvän”

  Så otroligt omtänksam gåva 🙂

  Blev lite nyfiken på din YSL- väska, har länge kikat på en väska i mellanstorlek/mindre storlek och den ser ju perfekt ut på bild. Är det den större storleken du har? (31 cm?

  Reply

  Hej där! Jag köpte min på Nathalie Schuterman men den verkar inte finnas kvar där. Jag har inte den här just nu så jag kan mäta den men jag kollade på Saint Laurent’s hemsida och det borde vara de här dimensionerna. https://www.ysl.com/se/shop-product/women/handbags-monogram-envelope-bag-medium-enveloppe-bag-in-grain-de-poudre-embossed-leather_cod45438254bl.html#dept=women_bags_view_all

  Den är alltså ganska liten vilket jag ville ha då jag har mestadels större väskor. Jag har ju ofta med mig dator och kamera och behöver ha plats med mycket prylar men älskar den här när jag ska på fest. Ibland har jag den som handväska även om jag har med en större väska också, en klar favorit. Kram!

  Reply

  Hej igen!

  Toppen, tack för svaret!
  Jag har också mest större väskor med just argumentet “så kan jag ha jobbdatorn i den” men det finns ju dagar när man inte behöver ha med den… Så då blir nog denna perfekt! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här