Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:47 | January 2, 2019

min nyårsafton på landet i bilder

Jag tänkte att vi vrider tillbaka klockan och kikar på vår Nyårsafton som i år firades ute på landet! Dagen började jättelugnt! Vi var på en lång promenad med hundarna och sen kom vi hem, åt lite lunch och chillade i soffan ett tag. Man märker att vi alla hade kommit in i semesterlunket och behövde vila upp oss ordentlige inför kvällen.

Killarna hade ansvar för för- och varmrätt och började fixa i köket…

…och under tiden började vi fixa med dukningen och allt Nyårspynt.

Damon hjälpte mig att blåsa upp alla ballonger…

…och jag förberedde med porslin men lämnade dekorationen till Petra som gjorde så här fint.

När alla hade gjort sig i ordning var det dags för den obligatoriska Nyårsbilden och här har ni det senaste tillskottet i familjen, nämligen Puck, Petra och Markus hundvalp som förgyllde hela Nyårshelgen. Vi tjejer tog ett glas bubbel och satt och pratade i soffan…

…haha, Damon!

Det serverades Toast Skagen och killarna hade verkligen ansträngt sig för att få till själva presentationen och det smakade dessutom hur gott som helst.

Killarna ville också ha en bild, de var ganska osynkade och kunde inte riktigt bestämma sig för var vi skulle ta bilden…

…men till slut blev det bra och min favorit är den här där de alla tre brister ut i ett riktigt asgarv och jag lyckas fånga det på bild. Våra älsklingar!

Happy New Year!

Det var dags att slå sig ner till bords och den rätta Nyårskänslan började infinna sig tack vare de fina dekorationerna överallt.

De här underbara vännerna alltså, precis som vanligt blev det mycket deep talk, skratt, vi höll tal och förklarade hur mycket vi älskar varandra, fällde många tårar och kvällen började riktigt bra…

…men tyvärr så blev tolvslaget en smärre katastrof, haha. Eller inte katastrof men det blev inte riktigt något tolvslag för min del. Jag har sällan höga förväntningar inför Nyår och jag som annars älskar högtider tycker inte att Nyårsafton är något speciellt. Killarna skulle tända fyrverkerier, vi tjejer föreslog att de skulle strunta i det så att vi kunde hänga tillsammans istället men då var de redan halvvägs uppe vid garaget.

Jag och Michaela gjorde istället Petra, Puck och Charlie sällskap i huset och missade i princip tolvslaget. Jag var så besviken, för är det en sak jag gillar med Nyår så är det fyrverkerierna och tolvslaget, förväntningarna inför det nya året och att alla önskar varandra ett gott nytt år. Som tur är så har resten av starten av 2019 varit hur mysigt som helst och jag hoppas att jag får revansch nästa Nyårsafton!

Hur firade ni in det nya året?


16 kommentarer16 kommentarer om “min nyårsafton på landet i bilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var är din superfina klänning ifrån? 🙂

  Reply
 • Åh, min Nyårsklänning är flera år gammal, det var en tjejkompis till mig i Skåne som designade den för sitt märke Mounette som tyvärr inte finns kvar längre. Jag älskar den, kram!

  Reply
 • Hej! Vad åt ni till varmrätt och efterrätt ☺️ Ser ut som att ni hade en riktigt mysig nyårsafton!!! Kram

  Reply
 • Det blev oxfilé och gratäng till varmrätt med olika såser och gino till efterrätt. Jag gillade verkligen inte gino förut, men Michaela har nog en magisk touch för den här var så fräsch och en av de godaste efterrätterna på länge.

  Reply
 • Jag var i Costa Rica. Underbart men saknade såklart att inte fira med vänner men kände ändå att två veckors resande slog högre än en festkväll med vänner.

  Reply
 • Det förstår jag, låter underbart. God fortsättning bästa du <3 Kram

  Reply
 • Wow Linn! Vilken superblogg, äntligen har jag hittat en bloggerskan jag vill följa! Så härligt att få starta det nya året med bra läsning och fina bilder. Mitt nyår firades med min sambo och vänner, med en fin middag och ett ganska odramatiskt tolvslag (nästan så jag missade det med, haha!). Dock missade jag totalt den obligatoriska partnerbilden och glömde typ ta bilder hela nyårsafton, det kan jag faktiskt ångra lite nu. Hoppas du får ett fantastiskt år med allt vad det innebär.

  Reply
 • Hej där, och tusen tack! Vad kul att du gillar bloggen och att du har hittat hit. Det låter som ett mysigt Nyårsfirande och jag känner igen mig, haha. Jag och Mattias tar sällan bilder tillsammans, vi glömmer ofta bort det och när vi väl tar en bild så är det alltid en av oss som inte tycker om den så det är nog därför vi har lagt ner det projektet lite. Jag önskar dig en riktigt bra start och ett härligt 2019. Massa kramar!

  Reply
 • Vad härligt det ser ut! Så kul att se att din kille vill vara med på lite bilder, han var ju en doldis så länge. Passar bra när ni gör något speciellt tillsammans, som semester eller firande men behålla anonymiteten i vardagen. Och, det suger när firande inte blir som man förväntat sig men det viktigaste är att man är tillsammans och har kul. Nästa år får ni börja med raketer tidigare så det finns tid för nedräkning och nyårskyss!

  Reply
 • Eller hur! Ja, han tycker det känns mer ok under resor och vid högtider så då passar jag på, hehe. Jag försöker alltid att respektera de som inte vill vara med i bloggen, det här är mitt jobb, det är jag som har valt det och jag förstår om vissa inte vill synas på bilder inför tusentals människor. Tack för tipset, det är klart att man borde börja med raketerna lite tidigare och under tolvslaget kan man njuta av alla andras raketer och varandra. Kram fina du!

  Reply
 • Ser jättehärligt ut. Vart är glasen från som ni dricker champagne ur?

  Reply
 • De kommer från Iittala, visst är de fina? Mina favoriter, kram!

  Reply
 • Det lät som att ni hade en underbar nyårsafton trots missat 12-slag! Som tur är är 12-slaget inte tonsättande för resten av året utan vi får njuta av det ny året till fullo ändå. Jag och min sambo spenderade nyårsafton på ett bryggeri i Ho Chi Minh. Min nyår blev inte som förväntat då sambon först somnade på hotellrummet och knappt ville gå ut och vi fick därför skippa nyårmiddagen.. Men vi kom ut tillslut, det blev nytt år och nu ser jag fram emot att se vad det nya året har att erbjuda! God fortsättning Linn! 😘

  Reply
 • Haha åh, men vad glad jag blir att ni kom ut till slut och fick fira in tolvslaget. Vad häftigt att ni fick fira det i Ho Chi Minh! Vietnam är fortfarande på delad förstaplats med Sydafrika över de absolut häftigaste länderna jag har varit i. Njut och god fortsättning kära du! <3

  Reply
 • Vad är det för lampa som ger discolampaeffekten?

  Reply
 • Haha, något av Mattias discofynd på Clas Ohlson eller Teknikmagasinet gissar jag. Vi har så många olika discolampor, rökmaskiner och belysning som brukar åka fram när middagar slutar i fest. Ganska kul faktiskt, kram!

  Reply